استیضاح ظریف در مجلس حمایت نخواهد شد
سخنگوی فراکسیون امید می گوید: اگر نگاهی اجمالی به خبرگزاری های سیاسی جناحی که از استیضاح ظریف حمایت میکند بیاندازیم متوجه می شویم آخرین آمار پولشویی از طریق همین سایت ها به مردم اطلاع داده شده بود.
بهرام پارسایی در گفتوگو باانتخاب در خصوص بندهایی که برای استیضاح محمد جواد ظریف از سوی برخی نمایندگان در نظر گرفته شده است اظهار داشت: میتوان گفت دقیقاً بعد از صحبت های وزیر امور خارجه در خصوص موضوع پولشویی بحث استیضاح او مطرح و پیگیری شد. در وهله اول نکته ای که اهمیت دارد این است که مخاطبان ظریف در خصوص صحبت او در موضوع پولشویی به هیچ عنوان ارتباطی با مقامهای حاکمیتی یا کلیت نظام نداشت.
نماینده مردم شیراز افزود: ظریف بارها در صحبتهای خود تأکید کرد که انجام عمل پولشویی را منتسب به افراد یا نهاد خاصی نمی کند.
وی با تاکید بر اینکه با هیچ روشی نمیتوان پولشویی را در ایران انکار کرد گفت: چگونه آمار قاچاق که از نهادهای رسمی و غیررسمی با این درصد بالا اعلام می شود را می توان انکار کرد؟ کسی میتواند بگوید در این موارد پولشویی صورت نمیگیرد؟
پارسایی خاطرنشان کرد صحبت های ظریف در خصوص پولشویی در واقع بیان واقعیتهای موجود در کشور است با این حال او هیچ اشارهای به نهاد یا فرد خاصی نکرده است اما اینکه آقایان سعی دارند به زور صحبت های ظریف را به مسائل یا افراد منتسب کنند یا با استفاده از صحبت های ظریف مسئله زیر سوال بردن نظام را بهانه کنند جای سوال دارد.
او افزود: از دیدگاه من استیضاح ظریف در صحن علنی مجلس حمایت نخواهد شد چراکه با وجود این موضوع که سوال و استیضاح حق نمایندگان است اما به دلیل اینکه این استیضاح دلیل منطقی و جایگاهی ندارد از سوی اکثریت نمایندگان حمایت نمی شود.
نماینده مردم شیراز تاکید کرد: به نظر من وقتی مدیری یا شخصی که در نهادی دارای مسئولیت هایی است موضوعاتی مثل پولشویی را مطرح می کند عملکرد منطقی در آن لحظه این است که با مشورت او بتوانیم نقاط پولشویی یا اعمال جرم را شناسایی کنیم تا بتوانیم جلوی آن موضوع را بگیریم نه اینکه سدی برای ادامه راه می شویم.
وی افزود: اگر نگاهی اجمالی به خبرگزاری های سیاسی جناحی که از استیضاح ظریف حمایت میکند بیاندازیم متوجه می شویم آخرین آمار پولشویی از طریق همین سایت ها به مردم اطلاع داده شده بود و طی این آمار هم تأکید شده بود که ایران در موضوع پولشویی در صدر جدول کشورها قرار دارد و این آمار قبل از صحبت های ظریف وجود داشته است.
پارسایی با بیان اینکه شرایط امروز را فقط میتوان به جنگ تشبیه کرد گفت: بارها توسط مسئولین بالارده نظام شرایط امروز کشور به شرایط جنگ تشبیه شده بود و در روزهایی که کشور درگیر جنگ بود اگر به رمز موفقیت مردم و نظام باز گردیم می فهمیم که انسجام و همدلی از ارکان اصلی موفقیت بوده است.
وی افزود: اما در شرایط امروز متاسفانه برخی افراد در داخل کشور هم نوای دشمنان خارجی هستند.
پارسایی با تاکید بر اینکه در اولین ضربه ی عدم همدلی مسئولین را مردم می خورند گفت: متأسفانه با بدتر شدن شرایط امروز کشور بار اصلی روی دوش مردم است و آنها هستند که با مسائل اقتصادی دست به گریبان هستند.
عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی یادآور شد: بهتر است در چه سریعتر از سران هر دو جناح سیاسی کشور در کنار یکدیگر قرار بگیرند و برای منافع ملی کشور همصدا شوند. البته که در حال حاضر از هیچکدام از جناحها این همدلی و هم صدایی به گوش نمی رسد.
او با اشاره به صحبتهای مطرح شده مبنی بر اینکه نباید موضوع پولشویی را علناً در کشور اعلام کنیم گفت: در وهله اول باید بگویم رسالت تریبونها حفظ همدلی و تلاش برای ایجاد انسجام بیشتر در جامعه است. شاید صاحبمنصبان فشار اقتصادی را ببینند اما برای آنها ملموس نیست و این فشار فقط بر روی دوش مردم است.
پارسایی اظهار داشت: اگر وزیر امور خارجه مسئلهای را مطرح کند در نهایت باید پاسخگو باشد و نهادهای مربوط می تواند از او توضیح بخواهند اما برخی تریبونها در کشور به هیچ نهاد و مسئول پاسخگو نیستند.
وی افزود: من اصلا موافق عدم شفاف سازی مسائل نیستم و معتقدم با سیاست یک بام و دو هوا نمیتوان کشور را اداره کرد اگر جرمی در کشور وجود دارد باید با مردم در میان گذاشته شود تا اعتمادسازی بهتر میان آنها و نظام صورت گیرد.