زیر و بم کتابی جنجالی که می‌تواند به سقوط دونالد ترامپ منجر شود /خشم مرد جنجالی کاخ سفید از افشاگری ها درباره زندگی شخصی اش

    کد خبر :195353

در حالی که واکنش‌ها به انتشار کتاب جنجالی اخیر درباره دونالد ترامپ ادامه دارد، نویسنده آمریکایی این کتاب از تاثیر افشاگری‌هایش روی پایان ریاست جمهوری ترامپ خبر داده است.
مدتی است خبر انتشار کتابی درمورد عملکرد یک‌ساله‌ی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا به موضوع مناقشه‌ی کاخ‌سفید با مخالفان ترامپ، ازجمله نزدیک‌ترین افراد نزدیک به او تبدیل شده‌است.

مایکل وولف، نویسنده‌ کتاب «آتش و خشم، کاخ سفید دونالد ترامپ»، یک روزنامه‌نگار سرشناس و باسابقه‌ آمریکایی است که در این کتاب، با اتکا به اسناد و مصاحبه‌هایی، به بررسی انتقادی عملکرد رئیس‌جمهوری آمریکا پرداخته است.

این نویسنده با نوشتن کتاب‌های جنجالی مشتمل‌بر گزارش‌هایی از زندگی حرفه‌ای و شخصی افراد ذی‌نفوذی مانند روبرت مرداک، غول رسانه‌ای، به شهرت فراوانی دست یافته است و به همین دلیل، نوشته‌های او، مخاطبان زیادی دارد. امری که وکلای ترامپ را واداشت تا روز پنج‌شنبه‌ هفته‌ گذشته، رسماً خواستار توقف انتشار این کتاب شوند.

مایکل وولف گفته است که انتشار کتابش به سقوط دونالد ترامپ و کناره‌گیری او از قدرت خواهد انجامید؛ چراکه به گفته‌ی بنن، ترامپ از توانایی لازم برای ماندن در مقام ریاست‌جمهوری برخوردار نیست. سخنانی که با واکنش تند ترامپ مواجه شده است.

کتاب مذکور که ترامپ نتوانست از انتشار آن جلوگیری کند، تنها ساعاتی پس‌از انتشار، به یکی‌از کتاب‌های پرفروش‌ در آمریکا تبدیل شد.
در آخرین واکنش ترامپ به انتشار این کتاب در چند روز اخیر، در چندین پیام توئیتری به نویسنده‌ی این کتاب، تاخت و از سلامت روانی خود که توسط او مورد تردید واقع شده است، دفاع کرد. ترامپ نوشته است که بهترین ویژگی او در تمام عمرش، برخورداری از سلامت روانی بوده که او را به چنین فرد موفق و نابغه‌ای تبدیل کرده که توانسته از یک تاجر به ستاره‌ای تلویزیونی و بعدها به ریاست‌جمهوری آمریکا برسد.

به گزارش نامه نیوز:انتشار این کتاب، مواردی از زندگی حرفه‌ای ترامپ را افشا کرده است که احتمال دارد برای ماندن او در کاخ سفید، دردسرساز شود؛ احتمالی که هراس و نیز واکنش‌های خشم‌آلود ترامپ، بر آن صحه می‌گذارد.

این کتاب در فضای داخلی آمریکا جنجال‌های تازه‌ای علیه رئیس‌جمهور این کشور ایجاد کرده است.

استراتژیستی که از پشت خنجر زد

«مایکل وُلف» نویسنده این کتاب، در بخشهایی از آن، نقل و قول‌هایی از «استیو بنن» استراتژیست ارشد سابق ترامپ در کاخ سفید منتشر کرده؛ موضوعی که عصبانیت شدید رئیس‌جمهور را در پی داشته است و حتی باعث شد ترامپ در توئیتی او را به بدترین شکل مورد توهین قرار دهد. ترامپ در تویتر خود نوشت:- “مایکل ولف یک بازنده کامل است که داستان هایی را برای فروش کتاب خسته کننده خود به شکل نادرست نوشته است. او از استیو بونون تنبل استفاده کرده که هنگام اخراج گریه می کرد و برای کار زاری می کرد. حالا استیو مانند یک سگ رانده شده است و همه برایش ترحم می کند”.

وولف در این کتاب نوشته است که تقریباً تمامی کسانی که با آن‌ها درمورد رئیس‌جمهوری آمریکا مصاحبه کرده، گفته‌اند که ترامپ مانند یک بچه‌ خودمحور، به توجه نیاز دارد، به کسی گوش نمی‌دهد و هیچ چیزی را نمی‌خواند. باتوجه به این اطلاعات، نویسنده ادعا کرده است تمامی افرادی که او در کاخ سفید با آن‌ها مصاحبه کرده و ازجمله استیو بنن، مشاور ارشد ترامپ، و نیز خود اعضای خانواده‌ی رئیس‌جمهوری معتقدند که او برای این مقام، مناسب نیست.

ولف در مصاحبه با «بی‌بی‌سی» گفت که نتیجه‌گیری او این است «این موضوع که ترامپ برای انجام این کار(ریاست جمهوری) مناسب نیست، در حال تبدیل به یک ایده فراگیر است».

با این حال استیو بنن، با انتشار اطلاعیه‌ای گفته است که مایکل وولف سخنان او را تحریف کرده و او به هیچ‌وجه قصد توهین به ترامپ و فرزند او را نداشته است.

بنن در اطلاعیه خود گفته است که انتقاد او از موضوع دیدار با وکیل روسی متوجه فرزند ارشد ترامپ نبوده است بلکه پاول مانافورت، رئیس کمپین انتخاباتی ترامپ را در نظر داشته است. مانافورت ماه گذشته از دولت ترامپ اخراج شد و اکنون مورد بازجویی از سوی کمیته تحقیقاتی سنای آمریکا در مورد دخالت روس‌ها در انتخابات آمریکا قرار دارد.

به گفته واشنگتن پست، استیو بنن در روزهای اخیر مورد شماتت و انتقاد شدید رأی‌دهندگان و هواداران ترامپ قرار داشته و استیون میلر مشاور ارشد ترامپ روز گذشته او را «مردی عصبانی و کینه‌جو» خوانده است.

ملانیای گریان/ ترامپ با بانوی اول به مشکل برخورده است

آتش و خشم به پرده برداری از رازهای زندگی خصوصی دونالد ترامپ با همسرش ملانیا پرداخته و از زندگی این زوج مشهور در کاخ سفید نوشته است.

این نویسنده در بخشی از کتاب خود می نویسد ، ملانیا ترامپ شب انتخابات به جای خوشحالی اشک می ریخت و گریه می کرد چرا که او به هیچ وجه دوست نداشت همسرش رئیس جمهور شود به طوریکه برخی نزدیکان او می گفتند ملانیا در دوران حساس قبل از انتخابات بارها گفته بود که دوست دارد همسرش بازنده این رقابت باشد.

مشاور نزدیک به ملانیا ترامپ بعد از اعلام خبر پیروزی دونالد در انتخابات ریاست جمهوری به او با عکس العمل غیرطبیعی ملانیا متعجب می شود و با گریه های بانوی اول آینده آمریکا متوجه نارضایتی او از این انتخاب می شود.

دیلی میل در گزارشی به یکی از صحبت های ملانیا ترامپ اشاره کرده و گفته است که ترامپ پیش از شرکت در انتخابات بارها به ملانیا قول داده بود که هرگز فکر شرکت در انتخابات ریاست جمهوری را نکند اما چنین نشد.

بخش جنجالی دیگر این کتاب به رابطه خصوصی ملانیا و دونالد ترامپ می پردازد ، همان مسئله ای که گوشه ای از آن مدتی پیش فاش شده بود . در این کتاب نویسنده صراحتا به سردی رابطه آقای رئیس جمهور و بانوی اول اشاره کرد و گفت :آنها در اتاق جدا از هم شب را سپری می کنند و اخیرا ملانیا درخواست کرده حتی قفل اتاقش را تعویض کنند به نحوی که کسی کلید آن را نداشته باشد و همین به شک و شبهه ها قوت می بخشد مسئله ای که به خشم و ناراحتی ترامپ افزوده است.

پسر ترامپ او را به دردسر خواهد انداخت

براساس آنچه در کتاب آمده، «استیو بنن» استراتژیست ارشد سابق کاخ سفید دیدار بین «دونالد ترامپ جونیور» پسر ارشد ترامپ و گروهی از مقام های روس را «خیانت آمیز» توصیف کرده است.

وولف با استناد به گفته های بنن به خود نوشت که روس ها در جلسه ای در ژوئن 2016 با پسر ترامپ پیشنهاد ارائه اطلاعاتی مخرب در مورد هیلاری کلینتون نامزد دمکرات ها در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا را مطرح کردند.

بنن گفت که تمرکز تحقیقات وزارت دادگستری آمریکا در مورد ارتباط بین ستاد انتخاباتی ترامپ و مسکو، بر پولشویی معطوف خواهد بود.
این کتاب ترامپ را به «خیانت به کشور» متهم می‌کند و ضمن گشودن فصلی تازه در تحقیقات روس‌گیت، پرده از رازهای مگویی بر می‌دارد که در صورت صحت ادعاها و اتهام‌ها، می‌تواند به استیضاح رئیس جمهوری و پایان زودهنگام حضور ترامپ در کاخ سفید بینجامد.

همچنین کتاب وولف در بخش دیگری به اطلاع مایکل فلین از این مساله پرداخت که وی می دانست قبول پول از مسکو برای یک سخنرانی ممکن است به ضررش تمام شود. دوستان مایکل فلین به وی گفته بودند که پذیرش 45 هزار دلار از روس ها برای یک سخنرانی، ایده خوبی نیست و در صورت پیروزی جمهوریخواهان، دردسرساز خواهد شد.

نادانی مشترک ترامپ و بن سلمان

«ولف» در این کتاب همکاری بین «محمد بن سلمان»، ولیعهد عربستان و دونالد ترامپ و خانواده او را نوعی همکاری مبتنی بر اگاهی‌های اندک از تصمیم‌گیری‌ها را توصیف کرده است. یک دوست «جارد کوشنر»، داماد ترامپ در این کتاب گفته است: «وقتی محمد بن سلمان خودش را به عنوان آدم کوشنر در پادشاهی عربستان به او معرفی کرد، مثل این بود که آدم در اولین روز مدرسه، دوستی را ملاقات کرده باشد.»

چراغ سبز ترامپ برای زورگویی به قطر

کتاب «آتش و خشم» شواهدی که پیشتر درباره چراغ سبز ترامپ به بن سلمان برای محاصره قطر وجود داشت را تأیید کرده است. این کتاب علاوه بر این حاوی شواهد تازه‌ای درباره حمایت ترامپ از سرکوب‌گری‌های بن سلمان علیه شاهزاده‌های سعودی است.

«مایکل وولف» می‌نویسد: «رئیس‌جمهور، با نادیده گرفتن توصیه‌های سیاست خارجی و یا مخالفت با آنها با طرح سعودی‌ها برای زورگویی به قطر موافقت کرد. دیدگاه ترامپ این بود که قطر به گروه‌های تروریستی حمایت مالی می‌دهد- اما، سوابق مشابه عربستان سعودی در این زمینه را باید نادیده گرفت. (استدلال او این بود که تنها بعضی از اعضای خاندان سلطنتی عربستان این توع حمایت‌ها [برای گروه‌های تروریستی] را فراهم کرده‌اند.»

ریشه مخالفت‌های ترامپ با ایران

در بخشی از این کتاب به ریشه دیدگاه‌های افراطی ترامپ درباره ایران و اینکه او ایران‌ستیزی را محور سیاست خارجی خود قرار داده پرداخته شده است. «وولف» نوشته ترامپ با آموزش‌های «مایکل فلین»، مشاور امنیت ملی سابق خود این نکته را یاد گرفته که «آدم بد، ایران است.»
این موضوع ترامپ را به این باور رسانده که «هر کسی با ایران مخالفت می‌کرد، آدم بسیار خوبی بود.»«وولف» می‌نویسد: «تحت تأثیر آموزش‌های مایکل فلین، اگر ترامپ یک موضوع برای ارجاع در خاورمیانه داشت این بود که آدم بد، ایران است. بنابراین، هر کسی که با ایران مخالفت می‌کرد، آدم بسیار خوبی بود.»

چهار بازیگر اصلی خاورمیانه

حلقه نزدیکان ترامپ بر این باور بوده‌اند که بازیگران منطقه در چهار طرف خلاصه می‌شوند: مصر، اسرائیل، عربستان سعودی و ایران. تیم ترامپ بر این باور بوده و امیدوار بوده‌اند که سه بازیگر اول، علیه تهران متحد شوند و مصر و عربستان، سرگرم ایران باشند و دخالتی در منافع آمریکا نکنند.

منع ورود به مسلمانان به آمریکا

مطابق اطلاعاتی که در کتاب ارائه شده، استیو بانون، استراتژیست ارشد ترامپ بسیار مصمم بود اتباع چند کشور مسلمان با امضای یک فرمان اجرایی رئیس‌جمهور از ورود به خاک آمریکا منع شوند. اما یک مشکل وجود داشت: «بانون واقعاً نمی‌دانست چطور باید این کار را انجام داد. بانون که هرگز از کامپیوتر استفاده نمی‌کرد استفان میلر (مشاور سیاسی کاخ سفید) را فرستاد تا پس از جستجو در اینترنت، ببیند چطور می‌توان پیش‌نویس دستور اجرایی مربوط به این اقدام را تهیه کرد.»

خشم ترامپ در روز تحلیف

از دیگر موارد فاش شده در کتاب وولف، مساله خشم ترامپ از مراسم تحلیف اش است. وولف اینگونه نوشت: ترامپ از مراسم تحلیفش لذت نبرد. عصبانیت وی از بابت حضور نیافتن ستاره های درجه یک در این مراسم، راضی نبودن از محل اقامت ش در «بلر هاوس» و دعوا با همسرش بود که به نظر می رسد می خواهد زیر گریه زند. این در حالی است که دفتر ملانیا ترامپ همسر رئیس جمهوری آمریکا این ادعا را رد کرد.
در بخش دیگری از این کتاب در خصوص تمایل شدید ترامپ به ارتباط با همسران دوستانش اشاره شده است. در گزیده ای از این کتاب آمده که ترامپ همواره به برقراری ارتباط با همسران دوستان خود می بالید.

وولف به نقل از یکی از دوستان ترامپ نوشت: ترامپ برای ترغیب همسر دوست خود کوشید وی را متقاعد کند که شوهرش آن فردی نیست که وی تصور می کند. ترامپ این زن را به دفتر کارش دعوت می کرد تا به طور پنهانی شنونده مکالمه ای باشد که بین ترامپ با شوهرش انجام شده بود.

نویسنده کتاب آتش و خشم در کاخ سفید به نکته دیگری در این کتاب اشاره داشت و آن هراس ترامپ از کاخ سفید بود. وولف نوشت: به نظر ترامپ، کاخ سفید آزار دهنده و اندکی ترسناک بود. بعد از زمان زمامداری کندی بر کاخ سفید، این اولین بار بود که رئیس جمهوری و همسرش اتاق های جداگانه ای داشتند. در همان روزهای نخست، وی دستور داد که دو تلویزیون به تلویزیون موجود در اتاق اضافه و یک قفل روی در گذاشته شود.

ایوانکا چشم به ریاست جمهوری دوخته است

«مایکل وولف» نویسنده این کتاب همچنین از راز جاه طلبی مخفیانه ایوانکا ترامپ دختر رئیس جمهوری آمریکا برای احراز منصب ریاست جمهوری پرده برداشت.

وولف در این کتاب به امیدواری ایوانکا ترامپ دختر ترامپ به احراز پست ریاست جمهوری اشاره کرد و نوشت که دختر ترامپ و «جرد کوشنر» همسر وی با هم قرار گذاشتند که ایوانکا در صورت مهیا بودن شرایط در آینده برای ریاست جمهوری نامزد شود.
ولف می نویسد: “این زوج توافق کردند که به احتمال زیاد در آینده اگر امکان پذیر شود، آنها پست ریاست جمهوری را بر عهده بگیرند”.
همچنین اشاره شده است که “اولین رئیس جمهور زن آمریکا هیلاری کلینتون نخواهد بود، بلکه ایوانکا ترامپ خواهد بود”.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید