قورباغه هایی که خوراک مردگان می شوند

    کد خبر :115099

باستان‌شناسان با بررسی یک قبر متعلق به عصر برنز موفق به کشف کوزه‌هایی پر از قورباغه‌های بدون سر شدند. به نظر می‌رسد که این قورباغه‌ها، غذای مردگان برای سفر به زندگی پس از مرگ بوده‌اند. این کوزه‌ها در قبری ۴۰۰۰ ساله پیدا شدند.

به گفته محققان، محل تدفین این کنعانی‌ها می‌تواند اطلاعات ارزشمندی را از نحوه کفن و دفن مردم در اواسط عصر برنز به ارمغان بیاورد. باستان‌شناسان در حال حفاری بودند و به طور کاملا تصادفی این کوزه‌ها را کشف کردند.

با این که خوردن قورباغه در آن دوره رایج بوده است اما خود این اکتشاف بسیار نادر است. به گفته متخصصان این حیوانات سر زده‌ شده‌اند تا جدا کردن پوست سمی‌شان راحت‌تر باشد.

شوا کیسیلویتز، سرپرست این حفاری، می‌گوید: «کشف این قورباغه‌ها غیرمعمولی است. تا آنجایی که می‌دانم در وادی آرا نیز قورباغه‌هایی پیدا شده بودند که متعلق به اواخر عصر برنز بودند».

این قبر در سال ۲۰۱۴ طی یک پروژه ساخت‌وساز کشف شد و یکی از ۶۷ چاله‌ای بود که توسط انسان کنده شده بود. این قبرها بین باغ وحش و یک مرکز خرید قرار داشتند. باستان‌شناسان با حرکت دادن یک سنگ که ورودی این قبر را می‌پوشاند، اسکلت دست‌نخورده‌ای از یک انسان را پیدا کردند که به پشت دراز کشیده و دفن شده بود.

در اطراف قبرها کاسه‌ها و کوزه‌های سرامیکی قرار داشتند که تاریخ دفن را رویشان نوشته شده بود. درون یکی از کوزه‌ها، استخوان‌های کوچک نه قورباغه وجود داشت که سرهایشان از بدن جدا شده بود.

سفال‌های دیگری نیز پیدا شدند. گرده‌های از نخل خرما و بوته‌های گل تلفونی داخل آنها پیدا شدند که بومی شهر اورشلیم نیستند. گل تلفونی از شمال می‌آید در حالی که خرماها متعلق به منطقه‌ای مانند دره اردن است.

محققان با استفاده از تکنولوژی‌های جدید یک سری آنالیز جدید روی یافته‌ها انجام دادند. نتایج نشان می‌دهد که محتویات داخل این کوزه‌ها، هدف تشریفاتی داشتند.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید