پر آب تر و شیرین تر؛

تولید سیب هیبریدی شیرین که یک سال تازه می ماند

    کد خبر :652688

محققان پس از ۲ دهه تحقیق، سیب هیبریدی تولید کرده اند که می توان تا ۱۲ ماه آن را تازه نگه داشت. این سیب پر آب تر و به طور طبیعی شیرین تر است.

 

به تازگی سیب هایی تولید شده که تا یک سال تازه می مانند.

 

سیب های «کازمیک کرانچ» (Cosmic Crunch)در آمریکا عرضه شده اند. تولید این نوع سیب دو دهه طول کشیده است. تولید کنندگان آن ادعا می کنند سیب های مذکور پر آب تر و تازه تر هستند و می توان آنها را در شرایط مناسب حتی تا ۱۲ ماه ذخیره کرد.

 

سیب های «کازمیک کرانچ» در نتیجه تحقیقات پژوهشگران دانشگاه واشنگتن تولید شده است. محققان این دانشگاه پروژه تولید میوه ای از ترکیب سیب های « انترپرایز» و «هانی کریسپ» را در سال ۱۹۹۷ میلادی آغاز کردند.

 

نتیجه ترکیب این دو، سیب« کازمیک کرانچ» است که به گفته محققان بزرگتر و پرآب تر است و همچنین بافت تردتری دارد. همچنین میزان اسید و شکر آن به طور طبیعی افزایش یافته است، بنابراین سیب هیبریدی جدید شیرین تر است.

 

محققان معتقدند این سیب جدید سبب می شود قنادان هنگام استفاده از آن در دستور پخت کیک ها و شیرینی ها از شکر کمتری استفاده کنند.

 

در کنار این موارد عمر سیب هیبریدی جدید نیز طولانی تر و نسبت به ضربه نیز مقام تر است. سیب «کازمیک کرانچ» را می توان در اتمسفری با شرایط خاص تا ۱۲ ماه و در یخچال تا ۶ ماه و در دمای اتاق تا چند هفته تازه نگهداری کرد.

 

به گفته محققان این سیب پس از نگهداری طولانی مدت خراب یا داخل آن قهوه ای نمی شود.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید