5 نکته درباره ی دوج چلنجر که احتمالا نمی دانستید

  • خودرو
  • جمعه ۱۹ مرداد ۱۳۹۷ ۱۰:۴۱
    کد خبر :342941

خودروهای عضلانی در سراسردنیا طرفداران خاص خود را دارند. یکی از این خودروها که سابقه ی بسیار طولانی ای هم دارد دوج چلنجر می باشد. این کوپه ی عضلانی جدید مدل ۲۰۱۹ خریداران را با یک خودروی عملکرد بالا و فوق العاده روبه رو می کند. در این نوشته قصد داریم شما را با ناگفته های این خودرو و نکات عجیب و جالب از این خودرو آشنا کنیم.

آیا حداکثر سرعت این خودرو ۳۲۶ کیلومتر بر ساعت است؟

اگر شما به حداکثر سرعت اعلام شده ی این خودرو شک دارید و لاستیک های مورد استفاده نشان دهنده ی محدوده ی سرعت ایمن ۳۲۹ کیلومتر ساعت هستند محاسبات نشان می دهند، با توجه به طراحی جعبه ای که دارای ضریب درگ ۰.۳۸۴ و در قسمت صاف جلو هم۲۹.۹۶ فوت مربع نیرو وارد شود، بیشترین اسب بخار مورد نیاز برای حداکثر سرعت ۶۵۰ واحد می باشد که نسخه ی هلکت این خودرو در دنده ی هفتم با دور موتور ۵۵۰۰ rpm به دست می آورد که با گیربکس و اکسل استاندارد کمی مسئله پیچیده می شود. زیرا هنگامی که این خودرو با سرعت ۳۲۳ کیلومتر بر ساعت با دنده ی هفتم در حال حرکت است و در سرعت ۳۲۶ کیلومتر بر ساعت با دور موتور ۵۱۵۰ دنده ی هشتم باشد کمی تناقض احساس می شود.

جدال با وایپر GTS

دلیل اصلی این جدال این است که در مسابقات استقامت ۳.۶ کیلومتری و ۱۳ دوری در اوهایو تیم رد آی با اختلاف ۰.۶ ثانیه از دوج وایپر GTS با قدرت ۶۴۰ اسب بخار و ۴۵۵ کیلوگرم وزن کمتر برنده شد و از آن مسابقه به بعد بین این دو تیم اختلاف های زیادی شکل گرفت.

لاستیک های M5؟

نکته ی جالب درباره ی تایرهای ۳۰۵/35ZR20 پیرلی پی زیرو که در حال حاضر بر روی چلنجر استفاده می شود این است که دوج و SRT در حال گسترش این لاستیک بودند که همزمان BMW هم شروع به تولید لاستیک های پی زیرو برای مدل M5 خود نمود و در نهایت هر دو گروه به صورت کاملا جداگانه دقیقا به یک نتیجه رسیدند.

نیاز به فرمان برقی

در تولیدات هلکت فقط یکبار فرمان هیدرولیکی استفاده شد. اما در حال حاضر فقط چلنجر SRT هلکت از این سیستم استفاده می کند. لاستیک های این ماسل کار به دلیل شعاع زیاد با مشکلات زیادی برای این سامانه ی کمکی ایجاد می نماید و به همین دلیل در تمام چلنجرهای حال حاضر از EPS استفاده می شود.

ارزش گذاری در مزایده های آینده

تصور این مسئله که یک چلنجر را خریداری کرد و به جای سوار شدن و استفاده کردن از این ماسل کار جذاب و فوق العاده آن را برای حراجی در آینده مانند همی کودا چهار دنده ی کانورتیبل مدل ۱۹۷۱ با ارزش ۳.۵ میلیون دلار در سال ۲۰۱۴ کنار گذاشت. در حال حاضر این شرکت انتظار دارد تا تعداد بسیاری از متقاضیان اقدام به خرید مدل رد آی این کوپه با امکانات و ظاهر منحصر به فرد باشند و می توان انتظار داشت تا در آینده های دور شاهد به فروش رسیدن چلنجرهای بی همتا در حراجی های بزرگ داشته باشیم.

پردیس خودرو

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید