عکاسی از کهکشان راه شیری با هواوی P۳۰ Pro

    کد خبر :559965

عکاسی در نور بسیار کم، یکی از ویژگی‌هایی است که گوشی هواوی P۳۰ Pro را به محصولی بی‌نظیر در بازار تبدیل کرده است.

این گوشی در بدترین شرایط ممکن چطور می‌تواند عملکرد خود را نشان دهد؟ با چالش عکاسی از آسمان شب با وجود بالاترین آلودگی نوری همراه باشید.

برای عکاسی از آسمان شب یکی از مهم‌ترین نیازهای هر عکاس حرفه‌ای این است که شرایط و محیطی را انتخاب کند که بتوان در آن بیشترین نور ممکن را به درون لنز و سنسور دوربین هدایت کرد.

در این حالت اگر میزان آلودگی نوری محیط و آسمان بالا باشد، شانس گرفتن یک عکس خوب بسیار پایین می‌آید و آنجاست که مهارت‌های تنظیم دوربین، بیشتر از همه فاکتورها اهمیت پیدا می‌کند.

عکاسی از پهنه کهکشان راه شیری یکی از زیباترین تصاویر عکاسی نجومی را ارائه می‌کند. هر عکاسی برای رسیدن به تصاویری با کیفیت بالا از یک سوژه نجومی می‌تواند تکنیک‌های متعددی را مد نظر قرار دهد که مهمترین عامل در همه آنها قدرت دوربین در دریافت بالاترین حد نور است.

کشور سنگاپور می‌تواند یکی از بدترین گزینه‌ها برای عکاسی نجومی و به خصوص تصویربرداری از پهنه کهکشان راه شیری باشد. این شهر آسمانی با داشتن «کلاس ۹» در آلودگی نور، بدترین شرایط عکاسی نجومی در دنیا را دارد. میزان این آلودگی نور در نقشه زیر نشان داده شده است (محل نشانک روی نقشه مربوط به محل آزمون عکاسی مطرح شده در این مطلب است).

این آلودگی نوری تا حدی زیاد است که حتی بسیاری از دوربین‌های DSLR نیز نمی‌توانند در این شرایط، تصویر قابل قبولی از آسمان شب سنگاپور ثبت کنند.

اما گوشی Huawei P۳۰ Pro آمده تا قواعد بازی را عوض کند و خود را به چالش بکشد. در این شرایط به کمک عکاس حرفه‌ای Justin Ng و یک دستگاه گوشی Huawei P۳۰ Pro توانایی عکاسی از آسمان شب و به صورت ویژه، سوژه‌ای مانند پهنه‌ی راه شیری مورد آزمون قرار گرفته است.

این چالش در شب ۲۵ ماه می (شنبه ۴ خرداد ماه) و در سواحل جنوبی سنگاپور صورت گرفته تا مشخص شود Huawei P۳۰ Pro تا چه حد می‌تواند در این مورد کارایی داشته‌باشد. تصویر زیر نتیجه اولیه کار است.

روشن‌ترین نقطه آسمان در این تصویر، سیاره مشتری است که در این زمان از سال فاصله بسیار کمی با مرکز ابرهای میان‌ستاره‌ای کهکشان راه شیری دارد و موعد بعدی که به این فاصله از مرکز پهنه راه شیری برسد ۱۲ سال دیگر و در سال ۲۰۳۱ است. سال آینده و پس از آن نیز مشتری در پایین پهنه راه شیری در آسمان شب خواهد بود.

برای عکاسی از آسمان شب و در این حالت نوری باید از تکنیک ETTR به منظور رسیدن به روشن‌ترین عکس‌ها استفاده کرد. در این تکنیک تلاش می‌شود تا با تنظیم میزان ISO و دیگر پارامترهای تصویربرداری، بدون ایجاد اشباع ناخواسته، حداکثر میزان نور را وارد سنسور دوربین رساند تا روشن‌ترین عکس‌ها ثبت شود.

در یک گوشی هوشمند رسیدن به این حالت بسیار دشوار است و به همین خاطر می‌توان با کمی تنظیمات و قرار دادن نرم‌افزار دوربین در مشخصاتی مانند f/۲.۲، ISO ۱۶۰۰ و زمان عکاسی ۲۵ ثانیه در حالت Pro، تا حد ممکن به تکنیک ETTR نزدیک شد. در نهایت خروجی دوربین Huawei P۳۰ Pro تصویری است که مشاهده کردید.

در چالش دوم نیز از نمایی دیگر به بررسی عملکرد عکاسی در نور کم با این گوشی پرداخته می‌شود که خروجی زیر را نتیجه می‌دهد.

نمونه تصاویر فوق نشان می‌دهد دوربین گوشی Huawei P۳۰ Pro در عکاسی با نور کم، قدرت بسیار بالایی دارد و با استفاده صحیح می‌تواند رقیبی در خور برای دوربین‌های دیجیتال حرفه‌ای باشد.

در واقع هوآوی یک نرم‌افزار عالی را برای استفاده حداکثری از توانایی‌های این دوربین توسعه داده که حتی می‌تواند در آلودگی نوری بسیار بالای کشوری مانند سنگاپور، بیشترین بازدهی را داشته باشد و تصاویری خلق کند که شاید در حالت عادی، کمتر کسی باور کند که این تصاویر با گوشی موبایل و بدون استفاده از نرم‌افزارهای جانبی ثبت شده است.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید