خرید و فروش لوازم جانبی موبایل با نرخ روز درهم

    کد خبر :416313

در بازار لوازم جانبی موبایل کالای شرکتی اصل و دارای گارانتی گران و کم شده و کالاهای چینی به قیمت قبل کالاهای شرکتی نزدیک شده‌اند. در این شرایط فعلا قدرت خرید اغلب مشتری‌ها به کالای چینی می‌رسد.

بازار لوازم جانبی موبایل به تبعیت از بازار موبایل، ملتهب است.

این روزها همچنان که روال ورود رسمی موبایل به کشور با کندی رو به رو است؛ واردات لوازم جانبی نیز دچار محدودیت‌هایی شده است که در نتیجه در حال حاضر فعلا جنس‌های چینی سهل الوصول‌ترین در بازار هستند.

*لوازم جانبی شرکتی گران و کم مشتری شده است

یک فعال بازار لوازم جانبی درباره وضع بازار گفت: «کالاهای شرکتی بسیار کم شده اند و البته به دلیل افزایش 2 تا 3 برابری قیمت تقاضا برایشان زیاد نیست. از طرف دیگر کالاهای چینی که در گذشته ارزان‌تر بودند اکنون به نزدیک قیمت قبل کالاهای شرکتی رسیده‌اند و فعلا وسع خرید اغلب مشتری‌ها در سطح این کالا است. برای مثال یک هدست بلوتوث شرکتی 180 هزار تومانی 510 هزار تومان شده و یک کالای چینی مشابه از 50 هزار تومان به 120 هزار تومان رسیده که مردم برای خرید جنس دوم مراجعه می‌کنند؛ همچنین چند شرکت واردکننده که در گذشته کالای شرکتی با گارانتی به بازار وارد می‌کردند اکنون مدتی است شرکت را کوچک و روال فروش را متوقف کرده اند و بیشتر برای ارایه خدمات گارانتی به محصولات فروخته شده یا توزیع کالای بدون گارانتی اقدام می‌کنند. برای مثال یک شرکت که تاکنون سهم زیادی از بازار داشت از بعد از عید فقط چند محموله کالاهای گران وارد کرده و هر بار که می پرسیم می‌گویند این هفته شاید کالاهای قیمت متوسط هم بیاوریم.»

*خرید و فروش لوازم جانبی برحسب نرخ روز درهم

اما یک فروشنده دیگر وقتی از وضعیت فروش می‌پرسیم از خرید و فروش کالا برحسب نرخ روز درهم خبر می‌دهد و نحوه تامین کالای برند و اورجینال در بازار و نوسان هر لحظه قیمت کالاها گلایه می‌کند.

این فروشنده نسخه‌ای از یکی از فاکتورهای خرید اخیر خود را نشان می‌دهد می‌گوید: شرکت در فاکتور قیمت ریالی را به صورت حدودی محاسبه و درج کرده اما مبلغ را با درهم می‌گیرد. موقع خرید گفتند درهم 3700 است و موقع پرداخت کامل وجه گفتد درهم 3600 است و فردا برای پرداخت پول بیایید.

*چینی‌ها خوش قیمت ترند چون یوآن به اندازه دلار و درهم گران نشد

یک فروشنده لوازم جانبی به فارس گفت: در مجموع جنس‌هایی که با دلار و درهم وارد می‌شوند محدودیت قیمتی و تعدادی بیشتری نسبت به کالاهایی که با یوآن چین وارد می‌شوند دارند. همان طور که افزایش قیمت یوآن مانند افزایش قیمت دلار و درهم نبود و کمتر گران شد. بنابراین کالاهایی که اکنون با یوآن وارد می‌شوند به اصطلاح خوش قیمت تر هستند. در کالاهای چینی هم برندهای خوبی وجود دارند که با اینکه آنها نیز نسبت به قبل گران شده‌اند اما هنوز خوش قیمت‌تر و باکیفیت هستند و مشتری می‌پسندند.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید