تیلرهای دیزلی ماشین‌هایی پرقدرت و کم‌مصرف برای کشاورزی

    کد خبر :1079348

یکی از کاربردهای اصلی تیلرهای دیزلی، شکستن لایه‌های سخت زمین است. برای آشنایی با دیگر کاربردهای تیلر دیزلی کلیک کنید.

تیلرهای دیزلی فرآیند کشاورزی را آسان می‌کنند

عملیات خاک‌ورزی و شخم‌زنی، یک عملیات مکانیکی به منظور آماده‌سازی زمین برای کاشت گیاهان زراعی و باغی است. خاک کشاورزی پس از مدتی که در آن کشت انجام نشده باشد، سفت می‌شود و برای کاشت مجدد باید آن را با دستگاه‌های مختلف شخم‌زنی آماده کشت کرد. یکی از این دستگاه‌ها تیلر دیزلی است که از آن‌ها برای خاک‌ورزی اولیه استفاده می‌شود. این ماشین کشاورزی با شکستن لایه‌های سخت خاک، بستری نرم برای کاشت و رشد گیاه فراهم می‌کند. ما در این مطلب به طور کامل به معرفی تیلرهای دیزلی و بررسی مزایای استفاده از آن‌ها می‌پردازیم.

تیلر دیزلی چیست و چگونه کار می‌کند؟

ماشین‌های تیلر نوعی ابزار کشاورزی و باغبانی هستند که از آن‌ها به‌منظور شخم‌زدن و زیر و رو کردن خاک زمین‌های کشاورزی استفاده می‌شود. تیلرهای دیزلی کشاورزی دارای چندین تیغه هستند که در پشت دستگاه قرار دارند. این تیغه‌ها به‌وسیله یک موتور دیزلی قدرتمند ( 5 تا 12 اسب بخار) می‌چرخند و خاک را به صورت عمودی و عرضی زیر و رو می‌کنند. فرآیند شخم‌زنی این امکان را فراهم می‌کند تا خاک سفت زمین‌های کشاورزی به خاکی نرم و قابل کشت تبدیل بشود.

نحوه کار تیلر دیزلی به این گونه است که این وسیله متشکل از یک موتور نصب شده بر روی شاسی چرخدار است. این ساختار به وسیله کوپلینگ به تجهیزات مختلف تیلر مانند پمپ آب و سم، شاسی نهرکن، شاسی چاله‌کن، تیغه‌های مخصوص علف هرز و حتی تریلی حمل بار بسته می‌شود.

مقایسه تیلرهای دیزلی و تیلرهای بنزینی

تفاوت اصلی بین تیلر دیزلی و بنزینی در نوع سوختشان است که بر روی عملکرد و خصوصیات فنی آن‌ها نیز تأثیر می‌گذارد. تیلر بنزینی از سوخت بنزین استفاده می‌کند و تیلر دیزلی از سوخت گازوئیل برای کار، استفاده می‌کند. در ادامه به بررسی تفاوت‌های تیلر دیزلی و بنزینی می‌پردازیم.

مقایسه عملکرد موتور

موتورهای تیلر دیزلی معمولاً دارای توان و قدرت بیشتری نسبت به تیلر بنزینی هستند. زیرا سوخت گازوئیل به دلیل چگالی انرژی بالا می‌تواند گشتاور بیشتری را در موتور ایجاد کند و در نتیجه با افزایش دور موتور، تیغه‌ها و آلات کشاورزی هم قدرت بیشتری به خاک وارد می‌کنند.

مقایسه قیمت و هزینه‌ها

معمولاً قیمت تیلرهای بنزینی نسبت به تیلرهای دیزلی پایین تر است. اما از نظر هزینه‌های سوخت، باید گفت تیلرهای دیزلی کم‌مصرف‌تر از تیلرهای بنزینی هستند. همچنین قیمت سوخت بنزین به‌مراتب بالاتر از گازوئیل است. می‌توان نتیجه گرفت استفاده از تیلرهای دیزلی از نظر سوخت برای زمین‌های با ابعاد بالا به‌صرفه‌تر هستند.

مقایسه نگهداری و تعمیرات

تیلرهای دیزلی به‌خاطر ساختار ساده موتور‌های دیزلی، معمولاً نگهداری و تعمیرات کمتری نسبت به تیلرهای بنزینی دارند. در ساخت موتورهای دیزلی از قطعات الکترونیکی و مکانیکی پیچیده‌ای استفاده نشده است که این خصوصیت نگهداری تیلرهای دیزلی را راحت‌تر کرده است. همچنین سوخت گازوئیل نسبت به سوخت بنزین کثیفی و آلودگی کمتری دارد که این ویژگی می‌تواند نگهداری اجزای تیلر دیزلی را ساده‌تر کند.

مقایسه صدای تولید شده

به‌طورکلی تیلرهای بنزینی باتوجه‌به کارکرد موتور و سیستم انتقال قدرتی که دارند، صدای کمتری را نسبت به تیلرهای دیزلی تولید می‌کنند. تیلرهای دیزلی به دلیل گشتاور بالای موتور و فشار زیاد موتور، معمولاً صدای بیشتری را تولید می‌کنند.

کاربردهای تیلر دیزلی

تیلرها را می‌توان نوعی تراکتور کشاورزی در مقیاس کوچک دانست. اما تیلرها به دلیل کوچک بودن، راحت‌تر می‌توانند روی زمین مانور دهند و برای استفاده در باغ‌ها، به دلیل وجود درخت مناسب‌تر هستند. همچنین کم‌بودن وزن آن‌ها نسبت به تراکتور هنگام حرکت فشار کمتری به خاک وارد می‌کنند و از فشرده‌شدن خاک جلوگیری می‌کنند.

از کاربردهای تیلر دیزلی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • عملیات خاک‌ورزی اولیه
  • شخم و حفاری عمیق زمین
  • شل کردن خاک سنگین
  • ازبین‌بردن علف‌های هرز
  • شکستن لایه‌های سخت زیرین
  • ایجاد نهر
  • صاف‌کردن زمین
  • آب‌دهی و سم‌پاشی
  • حمل بار

شناخت اجزای تشکیل‌دهنده تیلرهای دیزلی

آگاهی از تجهیزات و اجزای تیلرهای دیزلی و شناخت وظایف هر کدام از آن‌ها می‌تواند به کاربر در استفاده صحیح و نگهداری اصولی تیلر کمک زیادی کند. از موتور قدرتمند با سوخت گازوئیل که قلب دستگاه است تا شاسی و دسته‌های محکم که اسکلت تیلر را تشکیل می‌دهد، هرکدام نقش مهم وحیاتی در عملکرد تیلر ایفا می‌کنند. در ادامه به طور خلاصه با وظایف برخی از اجزای مهم تیلرهای دیزلی آشنا می‌شویم:

  • موتور: بدون شک موتور یکی از اساسی‌ترین اجزای تیلر است. وظیف اصلی موتور، تولید نیرو و گشتاور لازم برای انجام عملیات مختلف کشاورزی است. این نیرو از طریق احتراق سوخت گازوئیل در داخل محفظه احتراق موتور به وجود می‌آید و سپس این گشتاور به اجزای مختلف متصل به دستگاه وارد می‌شود
  • شفت: شفت یکی از اصلی‌ترین اجزای تیلر کشاورزی است. این جزء از تیلر وظیفه انتقال نیرو و گشتاور تولیدی موتور به تجهیزات و ابزارهای مختلف تیلر را دارد
  • کلاچ: کلاچ از حیاتی‌ترین ادوات انتقال قدرت است. این جزء گشتاور و نیروی تولیدی موتور را کنترل و تنظیم کرده و به راننده این امکان را می‌دهد تا با تسلط کامل بر عملکرد تیلر اشراف داشته باشد

 

خرید انواع تیلر دیزلی و بنزینی از فروشگاه کوهستان

مجموعه بزرگ کوهستان یکی از قدیمی‌ترین و معتبرترین فروشگاه‌های کشور در حوزه صنعت کشاورزی و ماشین‌آلات کشاورزی است. ما در این مجموعه باتکیه‌بر متخصصین حرفه‌ای خود اقدام به عرضه ماشین‌آلات کشاورزی و انواع تیلرهای بنزینی و دیزلی با بهترین کیفیت و قیمت می‌کنیم. برای سفارش این ماشین‌آلات می‌توانید با کارشناسان و مشاوران ما تماس برقرار کنید.

سؤالات متداول

تیلرهای دیزلی از چه اجزایی تشکیل شده‌اند؟

موتور تیلر با وظیفه تولید نیرو، شفت تیلر با وظیفه انتقال قدرت از موتور به تجهیزات و کلاچ به‌عنوان کنترل‌کننده نیرو و قدرت، از اجزای مهم تیلر دیزلی هستند.

کاربردهای تیلرهای دیزلی شامل چه مواردی می‌شوند؟

عملیات خاک‌ورزی اولیه، شخم و حفاری عمیق زمین، شل کردن خاک سنگین، ازبین‌بردن علف‌های هرز، شکستن لایه‌های سخت زیرین، ایجاد نهر، صاف‌کردن زمین، آب‌دهی و سم‌پاشی و حمل بار از کاربردهای تیلر دیزلی هستند.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید