بررسی کامل ام جی ZS شاسی بلند جمع و جور ام جی

  • خودرو
  • دوشنبه ۱۵ آبان ۱۳۹۶ ۱۴:۴۸
    کد خبر :140977

کراس اوور ZS همراه با یک طراحی خیره کننده و راحتی بسیار خوب داخل کابین، بدون شک یک قدم از دیگر محصولات MG جلوتر خواهد بود، اما با این وجود شرکت سازنده سعی کرده است که قیمت تمام شده اتومبیل را همچنان مقرون به صرفه نگه دارد. علاوه بر این، پیشرانه اتومبیل از نوع ۱ لیتری بوده و می‌تواند مصرف سوخت پایینی داشته باشد، ولی در مجموع این اتومبیل مناسب کسانی خواهد بود که به دنبال یک خودروی شاسی بلند ارزان قیمت با راحتی و عملکرد خوب هستند.
همانطور که می‌دانید، محصول جدید شرکت خودروسازی MG با نام ZS و در قامت یک خودروی کراس اوور کامپکت معرفی شده است که از ماه گذشته، عرضه رسمی آن در بازار انگلستان آغاز شده است. حال با ورود این خودروی کراس اوور به کشور انگلستان، کارشناسان “اتو اکسپرس” یکی از مدل‌های ۲۰۱۷ آن را در کشور چین تهیه کرده و تست‌های خود را بر روی آن انجام داده‌اند که در ادامه سعی داریم مروری کوتاه بر روی جزییات گزارش اتو اکسپرس و تست فنی کراس اوور MG ZS داشته باشیم.
به گزارش خودرو بانک پیش از این، شرکت خودروسازی MG با خودروی شاسی بلند GS کار خود را در بازارهای جهانی بویژه انگلستان دنبال می‌کرد، اما سال گذشته با رونمایی از خودروی کراس اوور کامپکت ZS، قصد نفوذ بیشتر در سگمنت خودروهای “کراس اوور” را دارد که این خودرو می‌تواند رقیبی مناسب برای خودروی نیسان جوک، رنو کپچر، سئات آرونا و… تلقی شود که باتوجه به سابقه MG و مقرون به صرفه بودن اتومبیل نسبت به خودروهای دیگر، می‌تواند موفقیت چشمگیری در بازار داشته باشد، در هر صورت، کمپانی خودروسازی MG امیدوار است که با عرضه این خودرو به بازار انگلستان، فروش کلی خود را ۲ برابر کند که تا پایان سال جاری فروش ۴۵۰۰ دستگاه و همچنین در سال آینده میلادی فروش ۱۰ هزار دستگاه پیش بینی شده است که شاید با شروع عرضه MG ZS این هدف برای شرکت خودروسازی MG دست یافتنی شود.


ام جی ZS
در ابتدای گزارش، گفته شد که خودروی کراس اوور MG ZS در کشور چین مورد بررسی قرار گرفته است، اما شرکت خودروسازی MG ادعا می‌کند که این خودروی کراس اوور کامپکت را برای ۶ ماه کامل در جاده‌های انگلستان مورد بررسی قرار داده است تا مطمئن شوند که هیچگونه مشکلی برای این خودرو در کشور انگلستان بوجود نمی‌آید.
در بازار انگلستان، خودروی کراس اوور ZS در سه مدل مختلف به مشتریان عرضه خواهد شد که نسخه پایه آن تحت عنوان “Explore” شناخته شده و دارای قیمت ۱۲ هزار و ۴۹۵ پوند خواهد بود. نسخه میان رده MG ZS تحت عنوان “Excite” شناخته شده و با قیمت ۱۳ هزار و ۹۹۵ پوند به مشتریان عرضه می‌شود و همچنین در پایان، به نسخه فول آپشن “Exclusive” خواهیم رسید که حداقل قیمت آن ۱۵ هزار و ۴۹۵ پوند و همچنین حداکثر قیمت آن چیزی معادل ۱۷ هزار و ۴۹۵ پوند خواهد بود که اختلاف اصلی این سه مدل در امکانات رفاهی و سیستم‌های بکار رفته بر روی آنان خواهد بود، زیرا بر روی تمامی مدل‌ها از یک پیشرانه سه سیلندر ۱ لیتری مشترک با کمپانی خودروسازی جنرال موتورز استفاده شده است که می‌تواند بهره وری انرژی بسیار خوب در کنار قدرت و گشتاور راضی کننده داشته باشد.
در خصوص پیشرانه ۱ لیتری سه سیلندر اتومبیل، گفته می‌شود که دارای حداکثر ۱۱۰ اسب بخار قدرت بوده و می‌تواند گشتاوری معادل ۱۶۰ نیوتن متر تولید کند که پس از تولید، توسط یک جعبه دنده ۶ سرعته اتوماتیک دریافت شده و به چرخ‌های محرک اتومبیل ارسال می‌شود. بر روی کاغذ، مصرف سوخت این پیشرانه چیزی حدود ۵.۲ لیتر گزارش شده است، اما سازمان‌های مربوطه اعلام کرده‌اند که در شرایط استاندارد جاده‌ای، این خودرو می‌تواند حتی به مصرف سوخت ۴.۷ لیتر به ازای کارکرد ۱۰۰ کیلومتر دست پیدا کند.


ام جی ZS
در ابتدای مقاله گفتیم که این خودرو می‌تواند در مقایسه با رقبای خود، یک فضای کابین خوب در اختیار سرنشینان قرار دهد، اما این موضوع بدان معنا نخواهد بود که فضای داخل کابین MG ZS کاملا لوکس و راحت است، زیرا صدای باد و یا صدای لاستیک‌های اتومبیل هنگام حرکت در داخل کابین شنیده می‌شود که شاید برای سرنشینان اتومبیل چندان خوشایند نباشد.
در زمان توسعه، به نظر می‌رسد که شرکت خودروسازی MG این اتومبیل را کاملا مطابق با جاده‌های انگلستان طراحی کرده است، زیرا سیستم تعلیق اتومبیل هنگام حرکت در جاده عملکرد بسیار خوبی دارد و می‌تواند این عملکرد خوب خود را در بازار انگلستان بیشتر از همه نشان دهد. جالب است بدانید که سیستم فرمان اتومبیل قابلیت تنظیم در ۳ حالت را دارد. در حالت پیشفرض عملکرد سیستم فرمان اتومبیل کمی آرام و نسبتا سنگین است، با انتخاب حالت دینامیک احساس خواهید کرد که وزن اتومبیل افزایش یافته و کنترل آن دشوارتر می‌شود، اما اگر سیستم فرمان اتومبیل را در حالت “شهری” قرار دهید، عملکرد سیستم فرمان بهتر شده و می‌توانید مانورپذیری راحت‌تر داشته باشید. علاوه بر این، غربیلک فرمان اتومبیل همچون ماشین‌های اسپرت به صورت D کات ساخته شده است و همچنین از کلیدهای سیستم سرگرمی بر روی خود سود می‌برد.


ام جی ZS
فضای داخل کابین اتومبیل، می‌تواند یکی دیگر از نقاط قوت MG ZS به شمار آید که در حالت استاندارد و بدون جمع کردن صندلی‌های عقب، می‌توانید به ۴۴۸ لیتر فضای بار دسترسی داشته باشید که حدود ۹۴ لیتر بیشتر از نیسان جوک در شرایط مشابه خواهد بود. علاوه بر این، فضای سرنشینان هم می‌تواند یکی دیگر از نقاط قوت اتومبیل باشد که به اندازه کافی ارتفاع کابین برای فضای “سر” سرنشینان در نظر گرفته شده است.
در داخل کابین اتومبیل، یک قدم بزرگ از سوی شرکت خودروسازی MG نسبت به تولیدات قبل این شرکت برداشته شده است تا کیفیت قطعات افزایش یابد و طراحی داخل کابین بهتر و ارگونومی آن بیشتر شود. در داخل کابین اتومبیل، شرکت سازنده به عنوان تجهیزات استاندارد از یک صفحه نمایشگر ۸ اینچی لمسی استفاده کرده است که با زاویه دادن به کنسول مرکزی اتومبیل، چند درجه به سمت راننده چرخش داشته است تا راحت‌تر بتوان از آن استفاده کرد. پاسخگویی سیستم چند رسانه‌ای اتومبیل به خواسته‌های راننده نسبتا خوب است، بویژه کنترل سیستم صوتی از روی غربیلک فرمان که زحمت راننده را کمتر می‌کند، اما استفاده از آنان هنگام حرکت با اتومبیل چندان کار ساده‌ای نخواهد بود.


ام جی ZS
بر روی نسخه‌های بالاتر اتومبیل همچون مدل “Exclusive”، سیستم مسیریاب ماهواره‌ای و همچنین دوربین دید عقب به عنوان تجهیزات استاندارد به شمار خواهند آمد. علاوه بر این، سیستم سرگرمی اتومبیل به “اپل کارپلی” و “آندروید” مجهز شده است که راننده می‌تواند گوشی تلفن همراه خود را بدون مشکل به سیستم سرگرمی اتومبیل متصل کرده و از امکانات آن استفاده کند. فارغ از امکانات داخل کابین، بر روی نسخه‌های Exclusive و Excite از رینگ‌های ۱۷ اینچی به عنوان تجهیزات استاندارد استفاده شده است و یا حتی چراغ‌های جلو LED و یا آینه‌های برقی می‌تواند در این فهرست قرار گیرد.
در پایان با یک جمع بندی کلی، می‌توان گفت که این خودرو با پیشرانه ۱ لیتری سه سیلندر خود که دارای ۱۱۰ اسب بخار قدرت و ۱۶۰ نیوتن متر گشتاور است، می‌تواند یک شتاب صفر تا صد ۱۲.۴ ثانیه و حداکثر سرعت ۱۸۰ کیلومتر بر ساعت داشته باشد که با هدایت نیروی خود از طریق یک جعبه دنده ۶ سرعته اتوماتیک محقق می‌شود.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید