اولین تریلیاردر جهان کجا سرمایهگذاری خواهد کرد؟
صنعت استخراج از معادن از این به بعد به سیارههای دیگر منتقل خواهد شد و اولین تریلیاردر جهان در معادن سایر کرهها سرمایهگذاری خواهد کرد.
به گزارش راشاتودی، صنعت پولساز بعدی دنیا استخراج از معادن سایر کره های کهکشان راه شیری است و اولین تریلیاردر دنیا سرمایه میلیاردی خود را با سرمایه گذاری در معادن این سیاره ها به دست می آورد.
به گزارش بازتاب به نقل از خبرآنلاین، این گزارش پیشبینی «نیل دگراس» متخصص مشهور علوم نجومی است کسی که می گوید: اولین تریلیاردر دنیا بر روی منابع طبیعی موجود در سیارک ها سرمایه گذاری می کند.
ما در جهانی زندگی می کنیم که پر از انرژی و منابع تمام نشدنی است و اگر به گذشته نگاهش بیاندازیم متوجه خواهیم شد که تمام جنگ ها بر سر معادن بوده است.
با تحقیقاتی که ناسا انجام داده است بیشتر از ۱۲۰۰۰ سیارک در کهکشان ما وجود دارد که به همراه سیاره ما ۴۵ کیلومتر از کهکشان راه شیری را فرا گرفته اند.
زمین شناسان بر این باورند که عناصر سازنده این سیارک ها عمدتا آهن، نیکل و گاز متان هستند و حجم این عناصر در سیاره های دیگر چندین برابر زمین است.
گلدمن که یک شرکت خدمات مالی آمریکایی است که عمده خدمات آن در بخش سرمایه گذاری است به دنبال سرمایه گذاری بر روی ساخت سفینه هایی است که با کم ترین هزینه به استخراج از معادن سیارک های راه شیری بپردازد.
چه کسانی مخالف و موافق استخراج از معادن سیارک ها هستند؟
در حال حاضر استخراج از معادن سیارک ها با مخالفت جدی روانشناسان مواجهه شده است. منابع مالی کافی برای ساخت سفینه ها وجود دارد و تکنولوژی مورد نیاز نیز در اختیار سازمانهای هوافضا است.
هزینه ساخت هر سفینه فضایی که بتواند نیازهای سرمایه گذاران آنها را برآورده کند ۲.۵ میلیارد دلار است.
استخراج از معادن سیارک ها بیشتر به نفع بخش خصوصی است ولی در این میان تنها «لوکزامبورگ» است که می خواهد با سرمایه گذاری در این حوزه صنعت استخراج از معادن کیهانی را به دست بگیرد.
دو سال پیش این کشور کوچک اروپایی که ملیت های گوناگونی در آن زندگی می کنند سفینه ای را به فضا فرستاد تا در این حوزه فعالیت کند.
این کشور برنامه دارد تا ۲۲۳ میلیون از بودجه خودش را در راه استخراج از معادن کیهانی سرمایه گذاری کند. مقامات این کشور با همکاری با سازمان های هوا و فضا در تلاشند تا در چند سال اخیر برنامه استخراج از معادن کیهانی را عملی کنند.
لوکزامبورگ در سال ۲۰۱۶ قراردادی به ارزش ۲۸ میلیون دلار با شرکت منابع سیاره ای بست تا به اطلاعاتی از سیارهها دست پیدا کند که برای هیچ کس شناخته شده نیست.