جدیدترین اخبار
۱۶ آبان ۱۳۹۷ ساعت ۱۱:۴۶ پزشکی و سلامت کد خبر :411918

آیا می‌دانستید مرکبات احتمال سکته را کاهش می‌دهد؟

بدن برای کلاژن سازی به ویتامین C نیازمند است و این ویتامین می‌تواند در بهبود علائم آسم و حتی جلوگیری از ابتلا به سرطان نیز مؤثر باشد.مرکبات در گروه موادغذایی طبیعی قرار می‌گیرند که بسیاری از مشکلاتی که به علت سبک زندگی برای سلامتی انسان به وجود می‌آید را بهبود می‌بخشد.

در ادامه به برخی از مهم‌ترین فواید مرکبات می‌پردازیم:

۱) کاهش احتمال سکته:
طبق تحقیقات اخیر، مصرف مرکبات به علت این‌که منبع غنی ویتامین C هستند، احتمال ابتلا به سکته را در زنان تا ۱۹ درصد کاهش می‌دهد.
سکته‌ ایسکمیک که شایع‌ترین نوع سکته است، به علت لخته شدن خون در رگ و جلوگیری از جریان آن به سمت مغز به وجود می‌آید؛ ویتامین C یکی بهترین مواد طبیعی برای پیش‌گیری از این اختلال است.

۲) تنظیم فشار خون:
اگر در کنار فعالیت‌های بدنی، ورزش یا حتی پیاده‌روی، مرکبات را به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم، به طور مرتب مصرف کنید، طبق مطالعات اخیر، فشار خون متعادل‌تری خواهید داشت.

۳) جلوگیری از سرطان:
همانطور که گفته شد، مرکبات منبع آنتی‌اکسیدان‌ها و ویتامین C هستند. آنتی‌اکسیدان از به وجود آمدن رادیکال‌های آزاد که علت اصلی ابتلا به سرطان هستند، جلوگیری می‌کند.

۴) حفظ سلامت پوست و رنگدانه‌ها:
ویتامین C نقشی حیاتی در کلاژن سازی و سلامت پوست دارد. همچنین برای جبران صدمات وارد شده به پوست توسط آلودگی یا تابش مستقیم نور خورشید، کاهش چین و چروک و بهبود بافت پوست مؤثر است.

۵) جلوگیری از آسم:
ویتامین C موجود در مرکبات، برای جلوگیری و یا بهبود بیماری آسم و برونشیت تأثیر بسیاری دارد. علاوه بر این، در صورت افزایش حساسیت بیماران به علت سرماخوردگی، مصرف مرکبات می‌تواند روند بهبود را تسریع ببخشد.

۶) افزایش جذب آهن:
فقر آهن، یکی از مهم‌ترین عوامل کم‌خونی است. مرکبات که دارای ویتامین C می‌باشند، جذب آهن را در بدن به حداکثر می‌رسانند. به عنوان مثال، اسفناج و نخود حاوی مقدار زیادی آهن می‌باشند و افزودن مقداری آبلیمو به سالادی که از این مواد درست شده، جذب آهن را افزایش می‌دهد.

۷) تقویت سیستم ایمنی:
موادغذایی مانند مرکبات، که حاوی ویتامین C و آنتی‌اکسیدان‌ها هستند، به تقویت سیستم ایمنی کمک می‌کند و احتمال ابتلا به سرماخوردگی و آنفولانزا را کاهش می‌دهد. همچنین اگر در طول درمان این بیماری‌ها از مرکبات استفاده کنید، مدت بیماری کمتر می‌شود.

۸) کاهش وزن:
مصرف مرکبات به کاهش چربی و جلوگیری از اضافه وزن کمک می‌کند.
علاوه بر تمام این موارد، مرکباتی مانند لیمو، حاوی تیامین، ریبوفلاوین، ویتامین B-6 و منیزیم است که برای سلامت بدن بسیار مفیدند. توصیه می‌شود حتما از مرکبات در برنامه غذایی خود استفاده کنید.

Ad

Ad

روی خط خبر

  • نظامیان وابسته به شیخ نشین‌ها در حومه دیرالزور
  • روحانی افشاگر بازداشت شد
  • واقعیاتی که صداوسیما درباره فضای مجازی نمی‌گوید
  • موگرینی: نمی‌توانیم برای راه‌اندازی کانال مالی با ایران تاریخ مشخص کنیم؛ اما این ساختار «هرچه زودتر» باید راه‌اندازی شود
  • زنی که از جنایت تکان دهنده داعش پرده برداشت
  • پیش نویس توافق برگزیت متعادل و منصفانه است
  • ترزا می: توافق «برگزیت» در مرحله پایانی خود قرار دارد
  • پوتین وارد استانبول شد
  • اعلام نظر پزشکی قانونی درباره مرگ مدیرعامل تامین اجتماعی
  • ظریف: ایران از ابتکارات صلح در افغانستان حمایت می کند
  • اجلاس اپک بی‌نتیجه ماند
  • سرقتی از خزانه بانک پاسارگاد انجام نشده است
  • رویارویی دلار با چشم‌انداز مبهم افزایش نرخ بهره
  • هدیه تهرانی، بهترین بازیگر زن جشنواره تورنتو
  • پیش‌بینی سازمان هواشناسی درباره رعد و برق و آبگرفتگی معابر عمومی
  • در دیدار ظریف و جرمی هانت چه گذشت / از گفتگو درباره “سازوکار مالی اروپا” تا موضوع “پایان جنگ در یمن”
  • یک اقتصاددان: طیب‌نیا نقشی در تیم اقتصادی دولت ندارد
  • “کاهش بی‌سابقه” کشت مواد مخدر در افغانستان
  • جوایز اسکار افتخاری اعطاء شد
  • اجرای اقدامات جدید برای خوشایندسازی سربازی
  • دهیار متخلف در چهارمحال و بختیاری مقاله زیست‌محیطی می‌نویسد
  • ‏احتمال تاسیس کانال بانکی بین اروپا و ایران در فرانسه
  • ملک سلمان: از تلاش‌های سازمان ملل برای پایان جنگ در یمن حمایت می‌کنیم
  • ترمز دلار کشیده شد
  • تمایل ایران به واردت سه محصول کشاورزی از اتحادیه اروپا
  • جاماندگان دریافت بسته‌های حمایتی چه کنند؟
  • رشد آرام بهای نفت خام در روز بازگشایی بازارهای جهانی
  • جزئیاتی از دریافت پول نفت ایران از مشتریان
  • لباس عروس همسر به قتل رسیده کارگردان سرشناس،به حراج گذاشته شد
  • تکذیب خبر درخواست اژه‌ای برای ارائه اسناد پولشویی
  • Ad