ایجاد ۱۸۰۰ مرکز مراقبت پرستاری در منزل تا پایان برنامه ششم

    کد خبر :326118

معاون پرستاری وزارت بهداشت، با بیان اینکه در حال حاضر ۷۵۰ مرکز هوم کر در کشور فعال است، گفت: تا پایان برنامه ششم توسعه این تعداد به ۱۸۰۰ مرکز افزایش می باید.

دکتر مریم حضرتی، در بازدید از بیمارستان های رشت و گفتگو با رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، اظهارداشت: در بازدیدی که از دو بیمارستان رازی و ۱۷ شهریور داشتم پرستاران این استان با انگیزه و با مدیریت و برنامه ریزی شده خوب و نگاه تیمی بسیار قوی در دانشگاه مشغول فعالیت هستند و در موارد بسیاری شاخص های دانشگاه به شاخص های WHO نزدیک است.

معاون وزیر بهداشت با اشاره به مطالعه کوهورت ارتباط و تعامل خوب بر روند سالمندی موفق را تاثیر گذار دانست و گفت: جمعیت ایران به سمت سالمندی در حرکت است و تا ۳۰ سال آینده کشور پیری خواهیم داشت و کشور سالمند و پیر مشکلات خاص خود را دارد و باید از امروز به فکر سلامت جامعه باشیم تا دوران سالمندی موفق و سالمی را داشته باشیم.

وی پوشش بیمه ای مراکز مشاوره و مراقبت در منزل را یکی از اقدامات مثبت و شایسته دانست و افزود: در حال حاضر بیش از ٧٥٠ مرکز هوم کر(مراقبت در منزل) در کشور وجود دارد که باید تا پایان برنامه ششم توسعه به ١٨٠٠ مرکز در کشور برسد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، نیز با بیان اینکه جامعه پرستاری قشر بزرگی از نظام سلامت هستند، گفت: استعدادی خوبی درجامعه پرستاری یافت میشود و اعتماد و استفاده از پرستاران در هر جایگاهی موفقیت آمیز بوده است.

دکتر یوسف زاده، افزود: برنامه های دانشگاه با نگاه همراهی با همدلی با حوزه پرستاری است و نگاه دانشگاه علوم پزشکی گیلان برای حوزه پرستاری همگام با برنامه های معاونت پرستاری دنبال می شود.

وی با اشاره به اینکه ارتقای سلامت جامعه چشم اندازه دانشگاه علوم پزشکی گیلان است، اظهارکرد: نقشه جامع درمان تدوین شده است و امیدواریم با دیدگاههای خوبی که در این دوره وجود دارد ما هم بتوانیم قدمهای خوبی برداریم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان،گفت: استان گیلان استان سالمندی است که همین امر باعث توجه بیشتر به بیماریهای غیر واگیرمی شود.

وی توسعه آموزش جامع و کارآفرین را از برنامه های معاونت آموزشی این دانشگاه ذکر کرد وافزود:عدالت مندی و پایبندی به اخلاق حرفه ای از دیگر برنامه های دانشگاه است.

یوسف زاده هوم کر را در کاهش هزینه ها بسیار ارزشمند دانست و تصریح کرد: ١٥مرکز هوم کر در استان داریم که ٢٣مرکز نیز در حال اقدام برای مجوز هستند.

به گزارش مهر، وی گفت:هوم کر و طب تسکینی از موارد مهم اجتماعی شدن سلامت است که خوشبختانه در معاونت پرستاری مورد توجه است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، افزود: پرستاران استان گیلان در پایگاههای سلامت و کانون های محله های سلامت نقش موثری دارند.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید