به این دلیل زنان باید از چاقی پیشگیری کنند

    کد خبر :164265

در حالی که مدت هاست مشخص شده است که چاقی در بارداری با خطر بالاتر برای عوارض در هنگام زایمان مرتبط است، اکنون دلیلی دیگر برای جلوگیری از چاقی وجود دارد: تاخیر در شروع تولید شیر مادر. طبق مطالعه ای جدید، تاخیر در تولید شیر در مادران چاق ممکن است بیشتر از ۳ روز طول بکشد.
به گزارش بازتاب، در حالی که مدت هاست مشخص شده است که چاقی در بارداری با خطر بالاتر برای عوارض در هنگام زایمان مرتبط است، اکنون دلیلی دیگر برای جلوگیری از چاقی وجود دارد: تاخیر در شروع تولید شیر مادر. طبق مطالعه ای جدید، تاخیر در تولید شیر در مادران چاق ممکن است بیشتر از ۳ روز طول بکشد.

این نتیجه گیری مطالعه ای جدید است که روی بیش از ۲۰۰ زن با نوزادانی که قصد تغذیه با شیر مادر داشتند، انجام شد. محققان دریافتند که تاخیر در “lactogenesis” – تولید شیر مادر طی سه روز پس از زایمان – در زنانی که در هنگام زایمان چاق بودند بیشتر دیده میشود.

یک متخصص اطفال که این مطالعه جدید را بررسی کرده است، در این باره گفت: این مطالعه مشکلی را برجسته می سازد که بسیاری از مادران جدید با آن سروکار دارند.

دکتر سوفیا جان، مدیر بخش اطفال در مرکز پزشکی کودکان کوهن در نیو هیید پارک، نیویورک گفت: “تغذیه با شیر مادر برای تمام مادران دشوار است.” این مطالعه نشان داد که تغذیه با شیر مادر برای مادرانی که قبل از بارداری چاق بودند، حتی سخت تر نیز هست.

وی گفت: عواقب بالقوه ای برای نوزادان نیز وجود دارد.

جان خاطر نشان کرد: “نوزادان مادرانی که شیر آنها دیر تولید میشود، ممکن است در طول روزهای اول و هفته های پس از تولد در مقایسه با نوزادان مادرانی که شیر آنها ظرف سه روز پس از زایمان تولید می شود، وزن بیشتری از دست بدهند.”

در نهایت این نوزادان اغلب با شیر خشک تغذیه میشوند، که نمیتواند با تغذیه مناسب با شیر مادر برابری کنند. این مطالعه جدید به سرپرستی دیان اسپاتز، استاد تغذیه در دانشکده پرستاری دانشگاه پنسیلوانیا انجام شد. وی و همکارانش، شروع تولید شیر مادر را در ۲۱۶ زن که یک نوزاد به دنیا آورده بودند، را پیگیری کردند.

این مطالعه نشان داد که تولید شیر در حدود ۴۶ درصد از زنان غیر چاق بیشتر از سه روز پس از زایمان به تعویق می افتد.این درحالی است که برای مادران جدید که از نظر آماری چاق بودند، این رقم تقریبا به ۵۸ درصد افزایش یافت.

چاقی آماری با شاخص توده بدنی (BMI) 30 یا بالاتر آغاز می شود – BMI اندازه گیری قد در مقابل وزن است. به عنوان مثال، یک خانم با ۱۶۵ سانتی متر قد با وزن ۸۱ کیلو گرم دارای BMI 30 است.

اسپاتز در نشریه دانشگاهی گفت: “از آنجا که تقریبا ۱ زن از هر ۴ زن در امریکا با شاخص توده بدنی (BMI) برابر یا بیشتر از ۳۰ اقدام به بارداری میکند، این مطالعه بر اهمیت نیاز به مداخلات هدفمند و پشتیبانی برای کمک به این زنان در دستیابی به اهداف شخصی آنها برای تغذیه با شیر مادر را تاکید دارد.”

دکتر جنیفر وو، متخصص قلب و عروق در بیمارستان لنکس هیل در شهر نیویورک، با نتیجه این مطالعه موافقت کرد.یافته های جدید حداقل باید اجازه دهد زنان چاق درک کنند که شیر آنها ممکن است دیرتر تولید شود، و آنها را تشویق به ادامه تغذیه با شیر خود برای مدت طولانی کنند.

طبق گفته ی وو، “بیمارستان ها باید با بانک های شیر همکاری کنند تا بتوانند نیازهای این نوزادان را تامین کنند. به بیماران باید یادآوری شود که حتی مقادیر کمی از شیر مادر برای نوزادان کافی است.”

جان می گوید که این مطالعه این سوال را به وجود می آورد که چرا افزایش وزن می تواند تولید شیر مادر را به تعویق بیندازد. وی گفت که مطالعات بیشتری که درصدد پاسخ به این سوال هستند، به تعیین اهداف برای این مداخلات کمک خواهند کرد.

این مطالعه در تاریخ ۱ نوامبر در مجله Human Lactation منتشر میشود.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید