ارتباط مصرف ماهی زنان باردار و کاهش ریسک ابتلای نوزاد به آسم

    کد خبر :146262

زنان باید رژیم غذایی شان را در طول بارداری تغییر دهند تا مواد مغذی مناسب را برای رشد مناسب نوزاد تامین کنند.
محققان دانشگاه فلوریدا جنوبی تاکید می کنند مصرف ماهی در طول بارداری می تواند از نوزاد در مقابل ابتلا به آسم محافظت کند.

طبق نتایج این مطالعه، زنانی که در سه ماهه سوم بارداری دوز بالای اسیدهای چرب امگا۳ مصرف می کنند از کودک شان در مقابل ابتلا به مشکلات تنفسی در اوایل کودکی محافظت می کنند.

به گزارش مهر،ریچارد لاکی، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «مصرف ۲ تا ۳ وعده ماهی با میزان کم جیوه در هفته نه تنها در مقابل آسم نقش حفاظتی ایفاء می کند بلکه فواید تغذیه ای رشد نوزاد را هم تقویت می کند.»

محققان در این مطالعه، زنان در سه ماهه سوم بارداری را به سه گروه تقسیم کردند: گروه اول اسیدهای چرب امگا۳ از طریق مصرف روزانه روغن ماهی دریافت می کردند؛ گروه دوم دارونما دریافت می کردند؛ و گروه سوم موسوم به گروه «بدون روغن» به انتخاب خودشان اجازه مصرف ماهی یا مکمل روغن ماهی را داشتند.

محققان دریافتند کودکان گروه روغن ماهی و گروه بدون روغن، تا زمانیکه به سن ۲۴ سالگی برسند کمتر داروی آسم مصرف کردند که این نتیجه حاصل می شود که هر دو گروه کمتر مبتلا به آسم می شوند.

به گفته محققان، اسیدهای چرب امگا۳ توسط انسان تولید نمی شوند از اینرو باید این ماده مغذی ضروری از طریق منابع دریایی تامین شود.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید