pbn چیست و چه تاثیری بر روند رشد وب سایت دارد؟

  • آرشیو
  • یکشنبه ۱۸ آبان ۱۳۹۹ ۷:۳۳
    کد خبر :759885

افرادی که به دنبال پیدا کردن جایگاه خود در دنیای کسب و کار اینترنتی هستند، قطعا از اهمیت داشتن یک وب سایت مناسب و البته سئو آگاه می‌ باشند. آموزش سئو در مراحل اولیه راه اندازی وب سایت کمک می کند که یک بستر مناسب برای کاربران خود آماده کنید که بتوانند به سادگی از محصولات یا خدمات شما استفاده کنند. اما موردی که به اندازه رضایت کاربران اهمیت دارد، رضایت ربات‌ های موتور جستجویی مانند گوگل است. پس آموزش سئو عبارت است از یادگیری اصول، تکنیک‌ ها، باید‌ها و نباید هایی که باعث می‌ شود جایگاه سایت در صفحه نتایج بهتر باشد و بتوانید مخاطبان بیشتری را به سمت سایت خود هدایت کنید. در مسیر داشتن سایتی با سئو مناسب قطعا دانستن مانند این که pbn چیست یا الگوریتم سندباکس گوگل بر چه اساسی کار می‌ کند، می‌ تواند تاثیرات زیادی روی روند کارهای شما بگذارد. به شکلی که حتی در مواردی دیده شده که عدم آشنایی با این موارد باعث جریمه‌ های سنگینی برای سایت شده است.

تعریف pbn  چیست؟

pbn این روزها مخفف عبارت Private Backlink Network و در گذشته به عنوان مخففی برای عبارت Private Blog Network کاربرد داشته است. به زبان ساده به مجموعه سایت‌ ها یا وبلاگ‌ هایی گفته می شود که با هدف قوی‌ تر شدن یک سایت اصلی ‌‎ایجاد شده و کمک می کنند یک سایت بتواند پیشرفت بیشتری داشته باشد. این سایت‌ یا وبلاگ‌ ها وظیفه لینک دهی به یک سایت خاص را بر عهده دارند، تا باعث بالا رفتن ارزش آن برای گوگل شوند. استفاده از این روش ابتدا به شکلی کاملا ابتدایی بود، اما به مرور زمان و با قدرتمندتر شدن الگوریتم‌ های گوگل شاهد این هستیم که روند انجام این کار سخت‌تر شده است؛ چرا که موتورهای جستجو همواره به دنبال این هستند سایت‌ های متخلف در این زمینه را پیدا کرده و آنها را جریمه کنند تا فضا برای سایت‌ هایی مفید و با محتوای غنی در اختیار کاربران قرار بگیرند.

لینک سازی اشتباه چطور سئو سایت را تحت تاثیر قرار می دهد؟

بعد از این که فهمیدیم pbn  چیست، یکی از موارد بسیار مهم در آموزش سئو، جریمه‌ های گوگل و دلایل آنهاست. چرا که به این ترتیب  می توانید روند کاری سئو و بخصوص لینک سازی را بسیار بهتر طی کنید. لینک سازی بدون استراتژی و به صفحات یا سایت های نامعتبر یا نامرتبط قطعا باعث می‌ شود که حساسیت الگوریتم‌ های گوگل را به خود جلب کنید. در صورتی که این لینک سازی‌ ها نامعتبر باشد و باعث گمراهی مخاطب شود، قطعا گوگل سایت شما را جریمه خواهد کرد و رتبه وب سایت مورد نظر در صفحه نتایج گوگل تا حد زیادی پایین خواهد آمد. در بسیاری از موارد ممکن است مشاهده شود که لینک سازی‌ انجام شده نتیجه عکس دارد، در چنین شرایطی باید با استفاده از ابزارهای تحلیل و بررسی سایت، لینک‌ های مخرب را پیدا کرده و آنها را حذف نمایید. روند حذف لینک‌ های مخرب، زمانی که از سیستم pbn استفاده می کنید قطعاً راحت‌ تر خواهد بود، چرا که به تمامی لینک های خارجی ایجاد شده دسترسی کامل دارید.

چرا به pbn نیاز داریم؟

بسیاری تصور می‌ کنند که لینک سازی در مراحل اولیه راه اندازی سایت نقش مهمی ندارد و ممکن است همین باعث عقب ماندن آنها از رقیبان شود. زمانی که سایت تازه وارد توسط گوگل پیدا می‌ شود، ابتدا اصطلاحاً درون جعبه شنی یا سندباکس قرار می‌ گیرد. بعد از آن اگر شرایط وب سایت با الگوریتم سندباکس گوگل سازگار بود، از این جعبه خارج شده و وارد چرخه رقابت با سایر رقیبان‌ تان می‌ شوید. قطعاً استفاده اصولی از لینک سازی و به خصوص بک لینک‌ هایی که به وبسایت شما داده می‌ شود، تاثیر مثبتی بر روی روند کار خواهد داشت. اما ویژگی‌ های مثبت ساخت pbn به همین جا خلاصه نمی‌ شود و سایر مزایای استفاده از این شبکه عبارتند از:

• امکان نظارت ساده تمامی لینک هایی که به سایت داده شده است.

• داشتن کنترل دقیق روی منابع لینک سازی

• اطمینان از اعتبار و ارتباط سایت‌ های موجود در pbn به سایت اصلی که اقدامات لینک سازی را برای پیشرفت آن انجام می‌ دهید.

اما نکته بسیار مهمی که در این بخش باید مد نظر داشته باشید این است که اگر ربات‌ های جستجوگر گوگل متوجه استفاده از pbn شوند، قطعا جریمه سختی شامل حال وب سایت شما خواهد شد و به این صورت با مشکل مواجه می‌ شوید.

معرفی الگوریتم سندباکس گوگل

سند باکس یا جعبه شنی در اصل یک وسیله بازی کودکان است که به آنها اجازه می دهد در محیطی بسته بازی کنند، به شکلی که به خود یا محیط اطرافشان آسیبی نرسانند. سند باکس گوگل در اصل یک دوره زمانی است که سایت های تازه وارد در آن نگهداری می‌ شوند. طبق برآوردهای انجام شده هر دقیقه حدود ۳۸۰ وبسایت به مجموعه سایت های موجود در اینترنت اضافه می‌ گردد. موتور جستجوی گوگل باید بفهمد که کدام یک از این سایت ها محتوای ارزشمندی دارد و می‌ تواند به کاربران کمک کند، اگر نه قطعاً با وجود حجم بالای این سایت‌ ها به مشکل بر می‌ خورد.

در خبرگزاری برنا مطلب جالبی با عنوان دو سوال رایج وبمسترهای تازه کار درباره سئو دیدم که درباره الگوریتم سندباکس گوگل  نوشته : “گوگل یک راه حل برای این مشکل دارد. تمام وب سایت‌ هایی که ساخته می‌ شوند باید مدتی در سند باکس گوگل باقی بمانند. در این حالت گوگل وب سایت تازه تاسیس شما را مورد بررسی قرار می‌ دهد، تا مطمئن شود فعالیت سالمی دارید و محتوای ارزشمندی تولید می‌ کنید. تا وقتی در سندباکس گوگل هستید، اثری از وب سایت شما در نتایج جستجوی گوگل نخواهد بود. نکته قابل ذکر اینکه گوگل هیچ‌ گاه به طور رسمی وجود الگوریتم سندباکس را رد یا تایید نکرده است، اما وجود این الگوریتم توسط وبمستر‌ها و متخصصان رده بالای سئو در جهان تایید شده است.

تا چه زمانی در سندباکس گوگل باقی می‌مانیم؟

به نظر می‌ رسد که به طور میانگین هر وب سایت جدید حدود ۶ ماه در الگوریتم سندباکس گوگل می‌ ماند. بعد از این مدت اگر محتوای مفید و ارزشمند به شکل منظم در سایت تولید شده باشد، سایت از سندباکس خارج شده و می‌ توانید صفحات وب سایت خود را در لیست نتایج جستجو ببینید. برای اینکه مطمئن شوید در سندباکس قرار گرفته‌ اید یا نه، با استفاده از Google Search Console ترافیک ورودی کلمات کلیدی را چک کنید.”.

در صورتی که کلمات ورودی، مواردی به جز کلمات کلیدی اصلی مشخص برای وب سایت هستند؛ احتمال این که در سند باکس باشید وجود دارد. به عقیده افراد با تجربه و تخصص کافی در این زمینه موارد زیر راهکارهای مناسبی برای قانع کردن الگوریتم سندباکس گوگل و خروج از جعبه شنی هستند.

• استفاده از کلمات کلیدی طولانی

• استفاده نکردن تمامی روش‌ های تقلبی یا کلاه سیاه برای سئو

• گرفتن بک لینک از شبکه‌ های اجتماعی

• گرفتن بک لینک از سایت‌ های معتبر و پرطرفدار

• جدی گرفتن لینک سازی داخلی

• تولید محتوای غنی و باارزش

زمانی که در مسیر تبدیل شدن به یک وبمستر در دنیای دیجیتال به دنبال دوره های مختلف آموزش سئو هستید، به خاطر داشته باشید که یادگیری تمام تکنیک های سئو در کنار به کارگیری درست و اصولی از آن می تواند وب سایت شما را به جایگاه های برتر در موتور جستجوی گوگل برساند.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید