استفاده از آرد بدون تاریخ‌، ممنوع

یک مسئول سازمان غذا و دارو گفت: استفاده از آردهای بدون درج تاریخ‌ تولید و انقضا بر روی گونی‌های این فرآورده به هیچ وجه مورد تائید نیست.

سمیره صباح – معاون اداره کل نظارت بر فراورده های غذایی سازمان غذا و دارو به گفت: استفاده از آردهای بدون درج  تاریخ‌های تولید و انقضا در تهیه فراورده‌های غذایی، همانند سایر محصولات غذایی به هیچ وجه مورد تائید نیست و الزام وجود دارد که  این اطلاعات به‌صورت مشخص بر روی گونی‌های آرد درج شود.

صباح افزود: به دلیل  چربی موجود در آرد این ماده غذایی در دمای معمولی بیش از یک الی 3 ماه قابلیت مصرف ندارد، لذا برای افزایش زمان نگهداری باید  آنرا در محل خشک و در ظرف در بسته و البته دمای خنک نگاه داشت و با فراهم ساختن شرایط مذکور آرد را می توان تا 6 ماه  نیز قابل مصرف کرد.

وی تصریح کرد: ایجاد شرایط نگهداری این ماده غذایی استراتژیک کاری دشوار است و طبیعتاً به تنهایی از عهده صنف بر نمی‌آید  به همین دلیل و در حال حاضر راه صحیح آن است که برای پیشگیری از مشکلات بعدی ضوابط جاری به نحو شایسته صورت پذیرد.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید