رژیم غذایی گیاهی از بیماری آسم پیشگیری می کند

    کد خبر :704874

 بیماری آسم یک عارضه التهابی مزمن است که بر مجاری هوا تأثیر گذاشته و موجب خس خس سینه و نفس کشیدن سخت می‌شود.

از مهم‌ترین محرک‌های علائم آسم، قرارگیری در معرض مواد آلرژی زا یا تحریک کننده نظیر گرده‌ها یا دود سیگار، ورزش شدید و استرس هیجانی است. چاقی هم فاکتور پرخطر این بیماری محسوب می‌شود.

محققان در مطالعه جدید خود دریافتند رژیم غذایی گیاهی می‌تواند ریسک ابتلاء به این بیماری را کاهش دهد و علائم آن را بهبود بخشد، درحالیکه محصولات لبنی موجب افزایش ریسک این بیماری و تشدید علائم آن می‌شود.

محققان این مطالعه، طیف وسیعی از مطالعات را که مربوط به بررسی رابطه بین بیماری آسم و مصرف میوه و سبزیجات، محصولات لبنی، تخم مرغ و چربی‌های اشباع شده بود، بررسی کردند.

به گزارش مهر،دکتر «هانا کالووآ»، عضو تیم تحقیق از کمیته پزشکان مسئول پزشکی آمریکا، در این باره می‌گوید: «ما دریافتیم مصرف مؤلفه‌های رژیم غذایی نظیر آنتی اکسیدان‌ها، فیبر، اسیدهای چرب پلی اشباع نشده، چربی‌های اشباع شده و ویتامین D احتمالاً بر مسیرهای ایمنی دخیل در پاتوفیزیولوژی بیماری آسم تأثیر می‌گذارند.»

محققان بر انجام تحقیقات بیشتر در این زمینه تاکید دارند.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید