انعقاد قرارداد همکاری «اسنپ» و شهرداری تهران

    کد خبر :645532
انعقاد قرارداد همکاری «اسنپ» و شهرداری تهران

با ابلاغ رسمی دستورالعمل نظارت بر فعالیت تاکسی‌های اینترنتی، قرارداد همکاری «اسنپ» و معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران هم منعقد شد.

 

در پی ابلاغ رسمی دستورالعمل نظارت بر چگونگی فعالیت ارائه‌دهندگان خدمات هوشمند مسافر از سوی وزارت کشور، صبح امروز 26 آبان ماه قرارداد همکاری بین «اسنپ» و معاونت حمل‌ونقل و ترافیک منعقد شد و فعالیت اسنپ نیز در پایتخت به‌طور قانونی رسمیت یافت.

 

محسن پورسیدآقایی معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران، در مراسم امضای این قرارداد با اشاره به اینکه پس از یک سال مذاکره، قرارداد همکاری با شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات هوشمند مسافر به ثمر نشست، تصریح کرد: شهروندان از نحوه‌ی تاکسی‌های اینترنتی رضایت دارند از این‌رو مدیریت شهری به‌عنوان منتخبین مردم از نوآوری و توسعه خدمات هوشمند به مردم، حمایت خواهند کرد.

معاون شهردار تهران با تاکید بر اینکه اجرای دستورالعمل فوق، گام مهمی در مسیر ضابطه‌مند شدن فعالیت تاکسی‌های اینترنتی است گفت: اکنون بر اساس دستورالعمل فوق و تعاملی که بین تمامی ذینفعان صورت گرفته، سیاست‌های کلی و ضوابط یکپارچه‌ای در ارائه خدمات هوشمند مسافر اجرایی شده است.
پورسیدآقایی ادامه داد: هیچ‌گاه تاکسی‌های اینترنتی را رقیب تاکسیرانی ندانسته‌ایم بلکه معتقدیم این‌ها 2 مُد حمل‌ونقل عمومی و مکمل یکدیگرند که به‌نوعی توانسته‌اند استفاده از خودروهای شخصی را در سطح شهر کاهش دهند.

معاون شهردار با تاکید بر اینکه هرگونه ساماندهی و ضابطه‌مند شدن شرکت‌های تاکسی اینترنتی به‌مراتب بهتر از حرکت آزادانه‌ی مسافربرهای شخصی است، تصریح کرد: با اجرای این دستورالعمل و قراردادهای منعقدشده با شرکت‌های تاکسی اینترنتی حتما فشار بیشتری برای جلوگیری از فعالیت خودروهای مسافربر شخصی اعمال خواهیم کرد.

وی اظهار داشت: در گذشته برای برخورد با مسافربرهای شخصی همیشه این دغدغه وجود داشته که شاید فرد، شغلی نداشته و از این طریق امرار معاش می‌کند اما اکنون یک پاسخ روشن داریم که با عضویت در شرکت‌ها و در قالب تاکسی‌های اینترنتی ساماندهی و ضابطه‌مند شوند.

پورسیدآقایی در ادامه به موضوع سهمیه‌بندی سوخت اشاره کرد و گفت: در سهمیه‌بندی سوخت به خودروهای تاکسی اولویت داده شد، ازاین‌رو هیچ افزایش نرخی در تاکسی نخواهیم داشت درعین‌حال که سعی شده با تخصیص سهمیه از سوی وزارت کشور به تاکسی‌های اینترنتی هم، افزایش قیمتی در ارائه خدمات آن‌ها صورت نگیرد.

معاون شهردار تهران ضابطه‌مند شدن فعالیت‌ها را مهم‌ترین رکن دستورالعمل نظارت بر تاکسی‌های اینترنتی دانست و تصریح کرد: گرچه بسیاری تلاش کردند موضوع بهای خدمات را در این دستورالعمل پررنگ جلوه دهند اما معتقدم بهای خدمات، موضوعی فرعی است چراکه سهم در نظر گرفته‌شده در مقابل هزینه‌هایی که شهرداری‌ها برای توسعه حمل‌ونقل عمومی دارند بسیار ناچیز است. درعین‌حال نیز حداقل بهای خدماتِ در نظر گرفته‌شده نیز در توسعه حمل‌ونقل عمومی شهرها هزینه خواهد شد.

 

ژوبین علاقبند، مدیرعامل شرکت خدمات هوشمند مسافر«اسنپ»، نیز در ادامه ضمن ابراز خرسندی از امضای قرارداد همکاری با شهرداری تهران تصریح کرد: تاکسی‌های اینترنتی نقش عمده‌ای در حمل‌ونقل شهری دارند، مواردی در دستورالعمل دارای ابهام بود که طی جلسات متعدد با وزارت کشور و معاونت علمی رئیس‌جمهور رفع ابهام شده و امروز دستورالعمل فوق، ابلاغ و اجرایی شده است.

 

بنا براعلام روابط عمومی معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران، وی با بیان اینکه پرداخت هم‌زمان ارزش‌افزوده و ثبت اطلاعات کاربران در سامانه سماس، جزو دغدغه‌های مطرح‌شده در دستورالعمل بود تصریح کرد: خوشبختانه این مساله رفع ابهام شده است.

علاقبند آغاز همکاری مشترک اسنپ و شهرداری تهران را به فال نیک گرفت و گفت: قرارداد همکاری 150 شهر دیگر که اسنپ در آن فعالیت دارد نیز امروز برای شهرداری‌ها ارسال خواهد شد.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید