پیشنهاد ناجا برای تشکیل کمیته مشترک با پژوهشگاه قوه قضائیه

    کد خبر :634551

رئیس مرکز مطالعات راهبردی نیروی انتظامی خواستار تشکیل کمیته مشترکی با پژوهشگاه قوه قضائیه با هدف کاهش پرونده‌های ورودی به دستگاه قضایی شد.

 

سردار احمدرضا رادان در دیدار با سید حجت‌اله علم‌الهدی رئیس پژوهشگاه قوه قضائیه ضمن تاکید بر ضرورت انجام فعالیت‌های پژوهشی با هدف کاهش ورودی پرونده‌ها به دستگاه قضا اظهار کرد: به عنوان نمونه در پرونده‌های مربوط به راهنمایی و رانندگی باید اقداماتی انجام داد تا تصمیمات در کلانتری گرفته و به جای جرم، تخلف انتظامی تعریف شود.

 

رییس مرکز مطالعات راهبردی نیروی انتظامی با اشاره به لزوم کاهش ارجاع پرونده‌ها به قوه قضاییه گفت: در این صورت می‌توان از محرومیت‌های اجتماعی مختلفی به جای اعمال مجازات استفاده کرد.

 

وی افزایش بازدارندگی احکام را هدف دیگری برای حل پرونده‌ها در کلانتری دانست و افزود: زندان‌های ما بازدارندگی کافی را ندارند.

 

رادان با بیان اینکه باید کارگروه مشترکی میان پژوهشگاه قوه قضاییه و ناجا تشکیل داد، گفت: در این کارگروه باید موارد مشترک را با هدف کاهش ورودی پرونده به دستگاه قضایی مطرح و برای آنها چاره‌اندیشی کنیم.

 

در ادامه این دیدار، علم‌الهدی با تاکید بر وجود فصول مشترک فعالیت بین ناجا و قوه قضاییه اظهار کرد: پژوهشگاه، مرکز تصمیم‌سازی و قوه عاقله دستگاه قضاست که نیازهای علمی این دستگاه را تامین می‌کند.

 

رئیس پژوهشگاه قوه قضاییه با تشریح جایگاه پژوهشگاه به عنوان بازوی کارشناسی قوه قضاییه گفت: پژوهشگاه، حلقه واسط قوه قضاییه و نهادهای علمی، دانشگاهی و نیز حوزوی است.

 

علم‌الهدی با معرفی ساختار پژوهشگاه در قالب پژوهشکده‌های مختلف تحقیقاتی افزود: از آنجایی که پژوهشگاه قوه قضاییه میان نخبگان دانشگاهی و دستگاه قضایی جایگاه مناسبی دارد، بستر مناسبی برای فعالیت‌های مشترک خواهد بود.

 

به گزارش تسنیم؛ وی با اشاره به تاکیدهای رئیس قوه قضاییه مبنی بر دوری از هرگونه موازی‌کاری گفت: سعی داریم برای دوری از موازی‌کاری، روی نقاط مشترک تمرکز کنیم؛ قوه قضاییه و نیروی انتظامی موضوعات مشترک زیادی دارند لذا ما در پژوهشگاه می‌توانیم طرح‌های مطالعاتی، میزگرد و همایش‌های مشترکی با مرکز مطالعات راهبردی ناجا برگزار کنیم.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید