جدیدترین اخبار
29 شهریور 1398 ساعت 09:34 پزشکی و سلامت کد خبر :611945

هرگز این خوراکی‌ها را با هم نخورید

عادت مصرف برخی مواد غذایی در کنار هم عامل اصلی مشکلات گوارشی است.

«باشگاه خبرنگاران جوان» نوشت: ما عادت داریم که غذاها را به صورت ترکیبی بخوریم. اما آیا متخصصان بهداشت این ترکیبات را مضر می‌دانند؟

این ترکیبات غذایی اغلب فرایندهای هضم را مهار می‌کنند و منجر به درد معده، حالت تهوع و خستگی می‌شوند. در این مطلب با چندین ترکیب غذایی که باید از مصرف همزمان آنها در برنامه غذایی خودداری کنید، آشنا می‌شوید.

کربوهیدرات‌ها و پروتئین‌های حیوانی

هنگامی که کربوهیدرات را با پروتئین می‌خورید (مانند گوشت با سیب زمینی یا نان)، این امر منجر به تولید گاز و نفخ می‌شود. هرچند ممکن است کسانی که سال‌هاست این ترکیب را می‌خورند عادت کرده باشند.

دو ترکیب پروتئینی با هم

استفاده از دو منبع پروتئینی مانند گوشت و لوبیا مدت زمان زیادی برای هضم نیاز دارد و در نتیجه در فرآیند هضم اختلال ایجاد می‌کند.

غذا و آب یا آبمیوه

نوشیدن آب یا آبمیوه همراه با غذا یکی از سمی‌ترین ترکیبات غذایی را تولید می‌کند. آب، اسیدهای معده را رقیق کرده و اثر بخشی آنها در تجزیه پروتئین‌ها، کربوهیدرات‌ها و چربی‌ها را کاهش می‌دهد؛ بنابراین ۱۰ دقیقه قبل از غذا آب بنوشید. رعایت این نکته شما را از پرخوری و رقیق‌کردن آنزیم‌های معده نجات می‌دهد.

میوه با غذا

این ترکیب بسیار مضر است زیرا میوه که به تنهایی بسیار سریع از دستگاه گوارش عبور می‌کند، در صورت مصرف همزمان با غذا در سیستم گوارش مدت‌ها باقی می‌ماند و قند موجود در آن شروع به تخمیر می‌کند.

ماست و میوه

ماست حاوی تعداد زیادی باکتری است که روی قند موجود در میوه اثر می‌کند. این امر منجر به تولید سموم، سرما و آلرژی می‌شود.

غلات همراه با شیر و آب‌پرتقال

شیر حاوی کازئین و آب‌پرتقال حاوی اسید است که در مصرف همزمان این مواد غذایی با هم، آنزیم موجود در غلات نشاسته‌ای از بین می‌رود. برای جلوگیری از این امر، حداقل یک ساعت قبل یا بعد از غلات، آبمیوه میل کنید.

موز و شیر

تعداد بسیار کمی از مردم در زمین وجود دارند که این ترکیب را دوست نداشته باشند اما این باعث می‌شود ترکیب غذایی خطرناکی تولید شود. سعی کنید از این ترکیب خودداری کنید.

لوبیا و پنیر

این ترکیب در غذاهای مکزیکی بسیار متداول است که باعث ایجاد نفخ و سایر مشکلات مربوط به هضم می‌شود.

گوجه‌فرنگی و ماکارونی

گوجه‌فرنگی دارای اسیدهایی است که آنزیم لازم برای هضم نشاسته ماکارونی را تضعیف می‌کند.

Ad

Ad
Ad

روی خط خبر

  • کمبود 100 هزار معلم در کشور
  • فراخوان شرکت در بخش رقابتی جشنواره اسباب‌بازی منتشر شد
  • حذف قبوض کاغذی سبب افزایش تعرفه برق نشده است
  • موضوع فرونشست زمین در تهران ملی است
  • واکنش عباس عبدی به اظهارات مدیرمسئول «جوان»: می توان مانند پیمان جوانمردان در دوران پیامبر اسلام، پیمانی فراجناحی برای مبارزه با فساد، ظلم و بی‌عدالتی بنویسیم
  • شناسایی نقاط حادثه خیز رودخانه‌ای
  • سخنگوی وزارت خارجه قطر: اختلاف ایران و کشورهای عربی فرقه‌ای نیست؛ بر سر نفوذ در منطقه است
  • افزایش 652 درصدی بازپرداخت بدهی‌های شهرداری تهران
  • تولید روزانه ۲۵۰ مترمکعب شیرابه در سایت آرادکوه
  • شناسایی فوت شدگانی که از بهزیستی مستمری می‌گرفتند
  • موفقیت کمیته ارزی در کمک به اتخاذ تصمیمات عقلانی ارزی
  • سرلشکر سلامی: دستگیری مدیر آمدنیوز موجب غافلگیری سرویس‌های اطلاعاتی بیگانه شد
  • دلایل۸۰درصد معترضان قطع یارانه قانع کننده نبود
  • بخشنامه بودجه برای اولین بار در قالب دوسالانه ابلاغ شد
  • انتقاد تشکیلات خودگردان فلسطین از سکوت جهانی در برابر صهیونیستها
  • تاسک: نامه بدون امضای جانسون برای تاخیر در برگزیت را دریافت کردیم
  • ورود کاروان نظامی آمریکا از عراق به سوریه
  • حمله به ۱۶۴ ایستگاه مترو در پایتخت شیلی
  • کلاهبرداری ۴ هزار میلیاردی از ۳۵۰ نفر با وعده تحویل مسکن
  • ۴۵ درصد ارز صادراتی طی ۱۸ ماه گذشته به کشور بازگشته است
  • هنری که به درختان جان بخشید
  • ادامه تحصیل از طریق آزمون سراسری برای افرادی که دو بار کنکور داده بودند بلامانع شد
  • سرقت تجهیزات شبکه برق در پایتخت
  • «دوچ» به جشنواره فیلم بمبئی راه یافت
  • عقب‌نشینی ترامپ از برگزاری نشست گروه ۷ در اقامتگاهش در فلوریدا
  • توضیح سازمان محیط زیست درباره انتقال آب دریای خزر
  • ظاهرا میراث فرهنگی زورش به ویرانگران در یزد نمی‌رسد
  • لزوم جابجائی دکل آنتن های ارتباطی BTS در مجاورت مدارس
  • مسیح مهاجری: مسئولان ما جاماندگان از تحولات اجتماعی جامعه امروز خودمان هستند
  • انتقاد به اجازه ساخت و ساز غیر مجاز در حریم تهران
  • Ad