سیرصعودی رفتار «سیگار» کشیدن دختران نوجوان نسبت به پسران

    کد خبر :492266
مددکاری اجتماعی ناجا

مدیرکل مشاوره و مددکاری اجتماعی ناجا با بیان اینکه علوم انسانی به ویژه روانشناسی که از علوم روز محسوب می‌شود، نسبت به تکنولوژی و علوم پایه عقب مانده‌تر است گفت: روان‌شناسان در حوزه فرهنگ، اجتماع، سیاست، اقتصاد و امنیت امروز جایگاه دارند و باید مباحثی مطرح کنند که چند بعدی باشد چراکه اگر بر روی یک بعد فعالیت کنیم قطعاً به نتیجه نخواهیم رسید.

علیرضا حمیدی‌فر در پنجمین کنگره ملی روانشناسی با بیان اینکه دنیای امروز دنیای شیشه‌ای است، گفت: جرم و آسیب‌ها در حوزه فضای مجازی نسبت به فضای واقعی بیشتر است چرا که در دسترس‌تر هستند.

وی با بیان اینکه امروز دختران نوجوان سیر صعودی رفتار سیگار کشیدن را از همسالان پسر ربوده‌اند تأکید کرد: امروز انواع و اقسام مواد مخدری بین نوجوانان و حتی بزرگتر دست به دست می‌شود که بسیاری از آنها حتی نام آن را نمی‌دانند و آن را مصرف می‌کنند؛ حوزه روانشناس اجتماعی و متخصصین می‌توانند راهبردهایی به مدارس و جوامع آموزشی ارائه کنند؟.

وی گفت: امروز کلمات و گفتاری میان نوجوانان مرسوم شده و گاهی بزرگتر ها از آن استفاده می‌کنند. در این راستا روانشناسان چه راهبردی دارند؟ این مسائل فرهنگی، اجتماعی و جامعه ما را مسئله آفرین می‌کنند لذا باید حوزه کاربردی را در جامعه نشر دهیم. باید روانشناسان و جامعه‌شناسان به سبک و سویی حرکت کنند تا جامعه را از آسیب‌های نوپدید حفظ کنند.

مدیرکل مشاوره و مددکاری اجتماعی ناجا ادامه داد: روان‌شناسان در حوزه فرهنگ، اجتماع، سیاست، اقتصاد و امنیت امروز جایگاه دارند و باید مباحثی مطرح کنند که چند بعدی باشد چراکه اگر به روی یک بعد فعالیت کنیم، قطعاً به نتیجه نخواهیم رسید.

به گفته حمیدی فر ، علوم انسانی به ویژه روانشناسی که از علوم روز محسوب می‌شود، نسبت به تکنولوژی و علوم پایه عقب مانده‌تر است.
انتهای پیام

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید