معرفی بیماری های عامل چاقی،خواص انجیر در کنترل وزن

    کد خبر :475191
انجیر

حوزه سلامت در هفته رو به پایان، در جهان، شاهد اخبار و رویدادهای متعدد و مختلفی بود که به مرور گزیده ای از مهم ترین آنها می پردازیم.

مهم ترین اخبار منتشرشده در حوزه بهداشت، درمان و تغذیه در سطح جهان به شرح زیر بوده اند:

راه های داشتن استخوان های قوی تر از دوره کودکی

محققان عنوان می کنند بیشتر تراکم استخوانی بر اساس تغذیه در دوره کودکی و نوجوانی شکل می گیرد و فرآیند تشکیل آن تا سن ۲۰ سالگی به پایان می رسد.

افزایش مهارت های تمرکزی بیماران روانی با ویتامین های گروه B

محققان دریافتند مصرف مکمل های ویتامین گروه B می تواند برای حفظ مهارت های تمرکزی در بین افراد مبتلا به اولین مرحله روان پریشی، که عامل ابتلا به شیزوفرنی است، سودمند باشد.

مکمل ویتامین D فایده ای برای افراد بالا ۷۰ سال ندارد

محققان دریافته اند مصرف مکمل ویتامین D با دوز بالا به منظور بهبود استحکام استخوان ها و کاهش ریسک افتادن به زمین برای افراد بالا ۷۰ سال فایده ای ندارد.

فواید انجیر در کنترل وزن و درمان کم خونی

مطالعات نشان می دهد مصرف روزانه انجیر به هر دو صورت تازه و خشک، به حفظ سلامت بدن کمک می کند. انجیر خشک در مقایسه با سایر میوه های سرشار از ویتامین های C و E، حاوی آنتی اکسیدان های باکیفیتی موسوم به فنول ها است.

بیماری های عامل چاقی را بشناسید

برخی فاکتورهای سبک زندگی و رژیم غذایی می توانند عامل چاقی شوند، اما گاهی اوقات برخی بیماری ها هم می توانند عامل چاقی باشند.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید