روابط پیدا و پنهان مقامات ارشد آمریکایی با فرقه منافقین

  • سیاسی
  • سه شنبه ۱۲ تیر ۱۳۹۷ ۹:۱۳
    کد خبر :315667

وبسایت آمریکایی «مینت‌پرس» در گزارشی به بررسی کارنامه سیاه گروهک تروریستی منافقین در قبال ایران پرداخت.

به گزارش افکارنیوز، وبسایت آمریکایی «مینت‌پرس» در گزارشی به بررسی کارنامه سیاه گروهک منافقین در قبال ملت و دولت ایران پرداخت. در این گزارش آمده است: مسعود رجوی رهبر گروهک مجاهدین خلق (منافقین) است. گروهکی که در هسته مرکزی ائتلاف ضد ایرانی برای تغییر رژیم ایران قرار دارد. تاریخچه این گروهک از یک گروه اسلامی ضدامپریالیستی با تمایلات کمونیستی که به افسران آمریکایی حمله می‌کرد، آغاز شده و در ادامه به ارتشی خائن می‌رسد که به هر کسی که با ایران مخالف است، خدمت می‌کند چه صدام چه اسرائیل و چه آمریکا.

این گروهک از روابط عمومی قوی و نفوذ بالایی در پایتخت‌های غربی برخوردار است تا جاییکه اندیشکده RAND آمریکا این گروهک را “ماهر در تشویش اذهان عمومی” معرفی می‌کند اما نیم نگاهی به نشریات این گروهک، آن را شدیدا دارای تعصبات فرقه‌ای سخیف و البته خودبزرگ‌بینی نشان می‌دهد. این گروهک جزو اولین گروه‌هایی بود که از سوی دولت آمریکا در لیست گروه‌های تروریستی قرار گرفت اما به لطف خصومت شدید با جمهوری اسلامی و رشوه‌های کلانی که به سیاستمداران آمریکایی داد از این لیست خارج شد. فهرست سیاستمداران و افراد ذی‌نفوذی که در آمریکا با این گروهک در ارتباط هستند طیفی از گروه‌های سیاسی از راست افراطی گرفته تا چپ میانه را شامل می‌شود.

کاخ سفید امروز پر از افرادی است که با گروهک رجوی ارتباط دارند. از جمله جان بولتون مشاور امنیت ملی آمریکا که دشمنی آشکاری با ایران دارد. یکی از دستیاران سیاست خارجی کنگره که در جشن نوروزی منافقین شرکت کرده بود به مجله فارین پالیسی گفته بود: “بولتون شدیدا متمایل به این گروهک است…آنها به کاخ سفید تا حدودی راه پیدا خواهند کرد.”

گروهک مجاهدین زمانی در ایران دارای جایگاه بود اما در ادامه با انقلابیون دچار اختلاف شد و به کشتار مردم و مسئولین ایران روی آورد. این گروهک در ادامه به عراق گریخت و با کمک‌های مالی و تسلیحاتی صدام، در جنگ علیه ایران وارد عمل شد. ده‌ها هزار نفر از اعضای این گروهک تروریستی [پس از جنگ با ایران نیز] تحت حمایت صدام باقی ماندند و حتی بعدها در سال 1991 در کشتار شیعیان و کُردها در عراق با رژیم بعث همکاری کردند. پس از سقوط صدام در سال 2003، آمریکا 3800 نفر از اعضای این گروهک را در پادگان اشرف تحت حفاظت خود قرار داد.

به گزارش موسسه RAND، اعضای این گروه که ادعا می‌کنند بین زن و مرد برابری جنسیتی برقرار کرده‌اند زمانی که در پادگان اشرف بودند روی کف سالن‌ها خطوطی کشیده بودند که حایل بین زنان و مردان به حساب می‌آمد. پس از اخراج از عراق در سال 2013 بسیاری از آنها به آلبانی انتقال یافتند که تنها کشوری بود که آنها را پذیرفت.

در حالی که بخش عمده اعضای گروهک مجاهدین خلق طی این سه دهه در عراق بودند برخی از افراد کلیدی از جمله مریم رجوی در پاریس، واشنگتن و دیگر پایتخت‌های غربی ساکن شدند. طی همه این سال‌ها این گروهک مشغول لابی کردن با دولت‌های غربی بود تا بتواند به ارائه اطلاعات به سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا و اسرائیل، در راستای سیاست‌های خصمانه خود در قبال ایران و حتی اقدام نظامی علیه این کشور اقدام کند.

عمق نفوذ در آمریکا
در واشنگتن، این گروه توانسته است با سیاستمداران پرنفوذ آمریکایی ارتباط برقرار کند. حتی واشنگتن تایمز که وابسته به طیف راست افراطی به شمار می‌رود، در گزارشی ویژه از این گروه با عنوان “منادیان آزادی برای ایران” یاد کرد. در این گزارش افرادی مثل نانسی پلوسی (رهبر دموکرات‌های مجلس نمایندگان آمریکا)، ترکی بن فیصل (رئیس سابق دستگاه اطلاعاتی عربستان) و جان مک‌کین (رئیس کمیته نیروهای مسلح سنای آمریکا) به تقدیر از این گروهک تروریستی پرداخته یودند.

پایگاه مینت‌پرس در ادامه به چند مورد از اقدامات مقامات بلندپایه آمریکایی در حمایت از این گروهک تروریستی پرداخته است:

– در سال 2000، «جان اش کرافت» سناتور سابق جمهوری‌خواه که بعدا در دولت بوش دادستان کل شد به نفع مهناز صمدی از فرماندهان نظامی منافقین که نتوانسته بود حین ورود به آمریکا سوابق تروریستی خود را کتمان کند و توسط اداره مهاجرت این کشور دستگیر شده بود، وارد عمل شد و از وی با عناوینی همچون “فعال بسیار محترم حقوق بشر” و “صدای رسای دموکراسی” یاد کرد!

– «تام ریج» فرماندار سابق پنسیلوانیا و اولین وزیر امنیت داخلی آمریکا از شورای ملی مقاومت ایران (!) با عنوان “آشکارترین، معتبرترین و موثرترین حرکت دموکراتیک که برنامه‌ای مشخص برای بازگرداندن دموکراسی به ایران دارد” یاد کرد که با “دستان مقتدر مریم رجوی” اداره می‌شود.

«ایلیانا رز لتینن» نماینده میامی در مجلس نمایندگان آمریکا که زمانی رییس کمیته امور خارجی این مجلس بود از جمله افراد موثر در تدوین مصوبه‌ای به شمار می‌رفت که خواهان تغییر رژیم در کشورهای کوبا، ایران، سوریه و ونزوئلا بود. او حتی در سال 2006 خواستار ترور فیدل کاسترو رهبر فقید کوبا شده بود. او در سال 2003 در دفاع از منافقین از آنان با عنوان گروهی که “دوستدار آمریکا هستند و در جنگ با تروریسم متحد این کشور به شمار می‌روند” یاد کرد.

«دیک آرمی» رهبر سابق اکثریت مجلس نمایندگان آمریکا و از افراد مورد اعتماد بوش، از حامیان سرسخت مجاهدین خلق بود. وی همچنین نماینده سعید قایمی یک ایرانی تبعیدی ساکن آمریکا بود که در قبال خدماتی که آرمی برای مطرح کردن مسایل مربوط به ایران در مجلس نمایندگان، وزارت خارجه، وزارت دفاع، کاخ سفید، شورای امنیت ملی و خزانه‌داری آمریکا انجام می‌داد، به او پول پرداخت می‌کرد.

در حلقه اطرافیان دونالد ترامپ نیز افراد شاخصی وجود دارند که با منافقین در ارتباط هستند:

«رودی جولیانی» شهردار سابق نیویورک و مشاور حقوقی فعلی ترامپ یکی از حامیان اصلی مجاهدین خلق است که همراه با مقاماتی از هر دو جناح آمریکا اندکی پس از تحلیف ترامپ طی نامه‌ای به وی خواستار گفتگو با منافقین شد. بعدها فاش شد که وی در قبال دفاع از خروج نام منافقین از لیست گروه‌های تروریستی وزارت خارجه آمریکا، رشوه دریافت کرده است. او تقریبا هر ساله در همایش منافقین در پاریس به عنوان مهمان دعوت می‌شود و مدام در تلویزیون علیه ایران حرف می‌زند.

«نوت گینگریچ» مشاور ترامپ و از بزرگان حزب‌جمهوری‌خواه که سابقه ریاست بر مجلس نمایندگان آمریکا را نیز در کارنامه دارد، یکی دیگر از این افراد به شمار می‌رود. وی که به باراک اوباما، رئیس‌جمهور سابق آمریکا، به خاطر تعظیم در برابر پادشاه سعودی اعتراض می‌کرد خود در برابر مریم رجوی تعظیم کرد.

«الاین چائو» وزیر تایوانی‌تبار حمل و نقل آمریکا و همسر میچ مک‌کانل رهبر اکثریت سنا هم دوبار در ازای پرداخت 50 هزار دلار و 17 هزار و پانصد دلار در زیر مجموعه‌های منافقین مانند اتحادیه فرهنگی ایرانیان مقیم آمریکا و شورای ملی مقاومت سخنرانی کرده است. وی در یکی از همایش‌های منافقین که جولیانی هم در آن حضور داشت، به عنوان مهمان افتخاری در کنار مریم رجوی نشسته بود.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید