متابولیسم گلوکز مغز با ورزش قابل تغییر است

    کد خبر :134092

یافته ها نشان می دهد انواع ورزش در حد متوسط می تواند منجر به تغییر در متابولیسم مغز و همچنین بهبود حساسیت انسولین کل بدن شود.
به گزارش مهر، مطالعه جدید نشان می دهد انجام ورزش های با شدت بالا تنها برای دو هفته می تواند به پایین آوردن متابولیسم گلوکز در تمامی نواحی مغز در بین افراد مبتلا به دیابت نوع۲ کمک کند و موجب بهبود حساسیت به انسولین در کل بدن شود.

به گفته محققان، انرژی برای عملکرد عادی اعضای بدن لازم است. بسیاری از بافت ها می توانند از چربی یا پروتئین به عنوان منبع انرژی استفاده نمایند اما برخی دیگر نظیر مغز و سلول های قرمز خون تنها از گلوکز استفاده می کنند.

مصرف گلوکز تحریک کننده انسولین مغز در بیماران چاق و مبتلا به مقاومت انسولین افزایش می یابد اما بعد از کاهش وزن به حالت عادی بازگشته و حساسیت انسولین کل بدن هم بهبود می یابد.

در این مطالعه، محققان شرکت کنندگان میانسال که ورزش نمی کردند و مبتلا به دیابت نوع۲ یا علائم پیش دیابت بودند را به مدت دو هفته تحت تمارین ورزشی قرار دادند.

نتایج نشان داد در طول ورزش با شدت بالا متابولیت های با انرژی بالا نظیر کتون و لاکتات تولید شدند که می توانند به عنوان منبع انرژی برای مغز استفاده شوند.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید