رونمایی از شاهکار دیگر شهرداری رشت و ادامه توجیهات عجیب/ نامه تشویقی را مسئول دفتر امضا کرده است!

    کد خبر :121633

بعد از انتشار نامه شهردار سابق رشت به خودش جهت برای تصاحب یک واحد منزل مسکونی، این بار نامه ای عجیب از شهردار منطقه یک رشت منتشر شده است.

به گزارش الف، بعد از انتشار نامه فرامرز جمشیدپور سرپرست وقت شهرداری رشت به خودش برای تصاحب یک واحد مسکونی این بار نامه ای دیگری رونمایی شد که محمد پورناصرانی شهردار منطقه یک رشت در نامه ای به مدیر امور اداری خود را به عنوان مدیر و کارمند نمونه معرفی می کند.

براساس این گزارش، سرپرست وقت شهرداری رشت طی نامه ای عجیب به خود با استفاده از دو پست حقوقی خودش منزل مسکونی در رشت را در اختیار خود قرار داد؛ خود این سرپرست هم طی پارافی خطاب به معاونین شهرداری خواستار اقدام در این رابطه شده است. یعنی در اسرع وقت هم برای خودش نامه نوشته است و هم دستورات لازم را برای پیگیری آن مبذول داشته است.

پس از نامه نخست این بار و پس از آنکه مدیر امور اداری شهرداری رشت به معاونین، مدیران مناطق و سازمانها نامه ای مبنی بر معرفی کارمندان نمونه جهت تقدیر از آنان در همایش روز کارمند می نویسد، پورناصرانی شهرداری منطقه یک در جواب آن، در اقدامی عجیب خودش را به عنوان مدیر و کارمند نمونه معرفی و زیر نامه را امضا می کند. وی که دو سال پیش در قالب نامه ای رسمی خود را به عنوان کارمند نمونه به مدیر اداری شهرداری معرفی کرد و به احتمال زیاد از مزایای این اقدام نیز بهره برد.

در این نامه که در شهریور ماه سال 1394 و با سربرگ رسمی شهرداری به امضای ناصرانی شهردار منطقه یک رسید، خطاب به علیرضا دانش، مدیر امور اداری آمد: احتراماً آقایان محمد پورناصرانی به عنوان مدیر نمونه و باقر قنبری به عنوان کارمند نمونه معرفی می گردند.!

بعد از انتشار نامه عجیب محمد پورناصرانی مدیر منطقه یک شهرداری رشت درخصوص معرفی خود به عنوان مدیر نمونه، روابط عمومی این او در واکنشی عجیب‌تر، در وب سایت رسمی شهرداری توضیحاتی را منتشر می کند که ضمن تأیید اصل ماجرا از مردم شهر رشت بخاطر این نامه عذرخواهی و مطالبی را عنوان کرده که عذر بدتر از گناه است.

براساس اعلام روابط عمومی شهرداری منطقه یک، آمده است: با توجه به نشر خبر اخیر در رسانه های جمعی و سایت ها در خصوص معرفی مهندس محمد پورناصرانی به عنوان کارمند نمونه سال ۹۴ به امضا خود شهردار منطقه یک این واحد بر خود لازم دانست تا در جهت تنویر افکار عمومی به استحضار شهروندان محترم برساند که ماهیانه بیش از ۹۰۰۰ نامه از کارتابل مدیر منطقه ارجاع و ارسال می گردد و از آن جایی که با توجه به کثرت جلسات، تعدد برنامه و مشغله های کاری موجود در منطقه امکان رسیدگی به همه نامه ها (با توجه به اهمیت آنها) از سوی شهردار میسر نمی باشد، بسیاری از نامه های دریافتی توسط ریاست دفتر ایشان بررسی و جواب داده می شود.

لذا در سال ۹۴ پس از دریافت نامه منتشر شده مبنی بر معرفی مدیر و کارمند نمونه جهت تقدیر در مراسم روز کارمند، مدیر اداری وقت منطقه اقدام به تهیه پیش نویس نامه کرده و آن را جهت تایید به کارتابل شهردار ارسال می نماید و از آن جایی که رئیس دفتر وقت شهردار به تمامی نامه ها دسترسی داشته بدون هماهنگی با مهندس پورناصرانی نامه را ثبت و صدور می نماید.

پور ناصرانی با تأکید بر این مهم که در جریان ارسال این نامه وی هیچ پاداشی نگرفته است، گفته است: از آن جایی که بایستی به شهردار منطقه یک به همه نامه ها اشراف داشته باشم و هر ثبت و صدوری نباید بدون اطلاع من انجام شود، لذا برخود لازم دانستم بابت غفلت فوق از سوی خود از افکار عمومی و شهروندان شریف شهر رشت عذرخواهی کنم.

در توضیحات فوق که شهرداری منطقه یک رشت صادر کرده و اما واکنش شهردار منطقه یک که همراه با تأکید اصل ماجرا، ثبت و ارسال نامه را به رئیس دفتر و مسئول امور اداری دفترش واگذار کرده بود، به نوعی اعتراف شده که در بخش اداری شهرداری، مدیران وقت خواندن و امضای نامه‌ها را ندارند و این کار را به مسئولان دفترشان واگذار کرده اندو نباید انتظار داشت هیچ تخلف و فساد اداری و مالی صورت نگرفته باشد.

اگر شهردار منطقه یک خودش نویسنده نامه بوده که این اقدام عجیب، مصداق بارز سوء استفاده از موقعیت و جایگاه است و اگر آنچنان که تأکید دارد در جریان صدور این نامه نبوده باشد، باید نگران بود و پرسید در شرایطی که شهردار به نامه های با امضای خود اهمیت نمی دهد، چه مکاتبات پر حاشیه دیگری در این مجموعه به ثبت رسیده و چه تخلفاتی رخ داده است؟

اگر این اتفاق به همین شکلی که روایت شده، رخ داده باشد، آیا رئیس دفتر و مسئول امور اداری برای اداره مدیریت شهرداری منطقه یک توانا و شایسته تر نیست و چه نیازی به حضور شهردار در این مجموعه است. نکته دیگر اینکه عنوان شده در ماه 9هزار نامه در کاتابل شهردار منطقه یک ثبت می شود و بسیاری از نامه ها را دیگران ثبت، صدور و یا پاسخ می دهند؛ بر این اساس چه تضمینی وجود دارد که هزاران نامه پرحاشیه و مسئله دار دیگر در کارتابل اداری این مجموعه به گردش در نیامده باشد؟

این دو مورد تنها گوشه ای از تخلفات برخی مدیران شهرداری رشت است و با این اتفاقات و این توضیحات و انتشار این دو نامه گمانه را مطرح می کند که در شهرداری مجموعه ای از تخلفات مالی و اداری انجام شده و باید دستگاه‌های نظارتی و قضایی ضمن ورود به آن، با بررسی دقیق بایگانی اداره مذکور از جزئیات نامه های دیگری که بدون اطلاع صاحب امضاء صادر شده اند، اطلاع حاصل کنند و با تخلفاتی که ممکن است انجام شده باشد، برخورد کنند.

توضیحات شورای شهر رشت بعد از بستن چشم خود: با آنان برخورد خواهیم کرد

نظار بر اقدامات شهرداری در تمامی شهرها شورای شهر است، اما به نظر می رسد شورای شهر رشت علاوه بر عدم نظارت، چشم خود را به روی تخلفات بسته بود با این حال سید امیرحسین علوی رئیس شورای اسلامی شهر رشت هم در این مورد گفت: اتفاقاتی که اخیراً در شهرداری رشت افتاد و از طریق رسانه‌ها و در فضای مجازی مورد هجمه و گاها تمسخر قرار گرفت تأسف‌برانگیز بوده و با آن برخورد خواهد شد.

وی گفت: طی یکی دو روز اخیر با سهل‌انگاری و اشتباه دو مدیر شهرداری، شهر رشت با آن پیشینه عظیم فرهنگی و تاریخی در تمسخر و استهزاء و طنز جزو برترین‌ها قرارگرفته و این برایمان مایه شرمساری است.

رئیس شورای اسلامی شهر رشت بابیان اینکه از بابت اتفاقات اخیر و نامه‌های خودبه‌خود زدن شرمسار هستیم بیان کرد: دیگر اجازه چنین رفتارهایی به هیچ‌یک از افراد تحت نظارت شورا و شهرداری رشت داده نمی‌شود و با اعمال کنندگان این اقدامات نیز برخورد خواهد شد

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید