هشدار درباره لیوان‌های یکبار مصرف

    کد خبر :113016

عضو هیئت علمی شیمی دانشگاه تبریز گفت: اغلب لیوان‌های یکبار مصرف مناسب آب جوش نیست.
«عبدالرضا میرمحسنی» با اشاره به این‌که باید در استفاده از ظروف یکبار مصرف به نوع کاربری آن توجه شود، گفت: ظروف یکبار مصرف بیشتر دارای پلی اتیلنی، پی وی سی، پلی استایرن هستند که برای بدن مضر است و باید از ظروفی استفاده شود که قابلیت نگهداری مواد غذایی گرم را دارند.

به گزارش نامه نیوز، وی ادامه داد: ظروف یکبار مصرفی که دارای مواد افزودنی از قبیل دی وی پی، برای انسان مسمومیت ایجاد می‌کنند و به طور کلی باید در تهیه‌ی ظروف یکبار مصرف سه مرحله‌ی مواد اولیه، فرآیند تولید و مواد افزودنی توجه شود تا ظروف مخصوص نگهداری غذای گرم تولید شود.

وی خاطر نشان کرد: ظروف یکبار مصرف بهتر است که بر اساس نوع کاربری طبقه‌بندی شود تا مردم هم برای حفظ سلامت خود از ظروف مناسب در غذاهای نذری خود استفاده کنند و البته نظارت مستمر اداره‌کل استاندارد و نیز غذا و داروی استان بر ظروف مناسب غذای نذری از ضروریات است.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید