قلب، نمک دوست ندارد!

    کد خبر :92875

متخصصان قلب و عروق معتقدند که رژیم غذایی حاوی نمک زیاد، خطر ناتوانیِ قلبی را افزایش می‌دهد.

به گزارش ایسنا، متخصصان فنلاندی پس از ۱۲ سال مطالعه هشدار دادند که مصرف رژیم غذایی پُر نمک به طور چشمگیر در افزایش خطر ناتوانی و نارسایی قلبی موثر است.

طبق اعلام سازمان جهانی بهداشت (WHO) اگر افراد مصرف نمک خود را به میزان توصیه شده پنج گرم کاهش دهند، از دو میلیون و ۵۰۰ هزار مورد مرگ و میر در سال پیشگیری می‌شود. بیشتر افراد بیشتر از این مقدار نمک مصرف می‌کنند که در حدود ۸۰ تا ۱۴۰ درصد بیش از مقدار سفارش شده‌ است.

متخصصان فنلاندی بر اساس بررسی خود اظهار داشتند: مصرف بیش از ۱۳.۷ گرم سدیم کلراید در روز نرخ نارسایی قلبی را نسبت به مصرف کمتر از ۶.۸ گرم نمک دو برابر افزایش می‌دهد. همچنین این افزایش احتمالیِ نارسایی قلبی مرتبط با نمک، مستقل از فشار خون است.

به گزارش روزنامه ایندیپندنت،‌ به گفته پزشکان مصرف نمک زیاد یکی از عوامل اصلی افزایش فشار خون است و فاکتور خطرزای مستقل در بروز بیماری عروق کرونری به حساب می‌آید.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید