تفاوت‌های دم کردن چای در ارتفاعات

۹ اردیبهشت ۱۳۹۶ ساعت ۱۴:۴۶  /   /  کد خبر: 7568
تفاوت‌های دم کردن چای در ارتفاعات

دقت کردید چایی کوهنوردها در ارتفاع همیشه کف می‌کند! اصلاً می‌دانید پخت و پز در ارتفاعات با منزل چه تفاوت‌های دارد.

اغلب کوهنوردان از جوشیدن آب در دمای پایین تر در ارتفاعات کوهستان اطلاع دارند اما اینکه دمای یک لیوان چای تازه دم در قله دماوند چقدر است؟ یا در قله توچال آب در چه دمایی می‌جوشد؟ نکته ای است که خیلی‌ها علاقه دارند بدانند.

بنابراین در صورتیکه برای پخ و پز در ارتفاع برنامه ریزی می‌کنید نیاز به سوخت بیشتر و همچنین افزودن بیشتر آب به غذا دارید. تغییرات نقطه جوش آب به همراه افزایش سرعت تبخیر آب، پخت و پز در ارتفاعات را مشکل می‌کند و برای جبران این تغییرات شما نیاز به افزایش زمان پخت یا تغییر محتویات غذا دارید.

به گزارش انجمن پزشکی کوهستان ایران، براین اساس به صورت حدودی، برای غذاهایی که در ارتفاع پایین در کمتر از ۲۰ دقیقه می‌پزند به ازای هر ۱۰۰۰ متر افزایش ارتفاع باید ۳ دقیقه به زمان پخت اضافه کرد.

همچنین برای غذاهایی که در ارتفاع پایین بیشتر از ۲۰ دقیقه زمان برای پخت نیاز دارند به ازای هر ۱۰۰۰ متر افزایش ارتفاع باید ۶ دقیقه به زمان پخت اضافه کرد.

بدون دیدگاه

آخرین اخبار

پربیننده ترین ها