“تورقوتلو” شهر گوجه فرنگی

۱۴ مرداد ۱۳۹۶ ساعت ۲۰:۳۲  /   /  کد خبر: 71100
“تورقوتلو” شهر گوجه فرنگی

شهر «تورقوتلو» در استان «مانیسا»(Manisa) در ترکیه به مرکز اصلی تولید گوجه فرنگی این کشور تبدیل شده است.

به گزارش  تسنیم، کارگران فصلی در حال پاشیدن نمک بر روی گوجه‌فرنگی‌هایی هستند که در حال خشک‌شدن هستند.

بر اساس گزارش تلگراف، شهر «تورقوتلو»(Turgutlu) در کنار دریای اژه ۹۵ درصد از صادرات گوجه فرنگی ترکیه را تأمین می‌کند.

برای این کار، کارگران فصلی، گوجه فرنگی‌ها را برای خشک‌شدن در یک منطقه به وسعت ۱۰۰ هزار متر مربعی پخش می‌کنند.

گوجه‌فرنگی‌ها که به صورت یکپارچه برش خورده اند برای جلوگیری از فاسدشدن و پوسیدگی توسط کارگران نمک‌سود می‌شوند.

بدون دیدگاه

آخرین اخبار

پربیننده ترین ها