حمله به میز مسابقه غذا در همایش «ارتقای تولید و مصرف آبزیان»

۲۸ تیر ۱۳۹۶ ساعت ۱۷:۳۵  /   /  کد خبر: 58662
حمله به میز مسابقه غذا در همایش «ارتقای تولید و مصرف آبزیان»

در همایشی که امروز به منظور ارتقای تولید و مصرف آبزیان برگزار شده بود، مسئولان برگزاری از ورود افراد برای پذیرایی با آبزیان جلوگیری و این امر را محدود به افراد ” vip”کردند، این امر باعث حمله برخی به میز مسابقه ای شد که قرار بود مورد داوری قرار گیرد.

به گزارش  تسنیم صبح امروز «اولین همایش ارتقای تولید و مصرف آبزیان» توسط جهاد کشاورزی استان تهران و با همکاری سایر بخش‌های مرتبط از جمله سازمان شیلات تهران در برج میلاد تهران در سالن سعدی برگزار شد که با استقبال مناسبی از سوی تولیدکنندگان کنندگان این بخش نیز مواجه شد.

در این همایش علاوه بر تولید کنندگان برخی مسئولان و کارکنان جهاد کشاورزی استان تهران و سازمان شیلات حضور داشتند و سخنرانان اصلی این برنامه حسین هاشمی استاندار تهران، حسن صالحی رئیس سازمان شیلات و معاون وزیرجهاد کشاورزی و اشرف الله منصوری رئیس جهاد کشاورزی استان تهران بودند و درباره فواید استفاده از مصرف آبزیان و گریز خانواده های ایرانی از مصرف این محصولات داد سخن سر دادند.

استاندار تهران در این مراسم از خاطره سفری به خارج از کشور سخن گفت که در آنجا رستورانی وجود داشت که سفارش افراد را از روی ماهی زنده می‌گرفت و مراحل طبخ جلوی چشم مشتری انجام می‌شد.

بعد از این افاضات و صحبت از این که مردم گوشت قرمز را به گوشت سفید ترجیح می‌دهند استاندار به همراه معاون وزیر و رئیس جهاد استان به سالن vip برای پذیرایی با انواع آبزیان رفتند و سایر شرکت‌کنندگان در پشت در به مصرف کیک و ساندیس دعوت شدند.

بنابراین گزارش مسئولان بعد از صرف آبزیان بر سر میز مسابقه پخت آبزیان رفتند تا هنر آشپز‌هایی را ببینند که محصولات خود را بر پایه آبزیان درست کرده بودند. در همین حینکه مجری برنامه در حال صحبت کردن درباره مسابقه بود، سایر میهمانان از در پشتی به سالن vip آمدند و بخش قابل‌توجهی از میز مسابقه را در مدت زمان کمی مصرف کردند تا آثار شرکت کنندگان ( غذاهای تولیدشده شده بر پایه آبزیان) برای ارزش‌یابی یابی به‌طور کامل وجود نداشته باشد.

مجری برنامه نیز در این شرایط به‌طور مرتب پشت میکروفن اعلام می‌کرد که افراد سالن را ترک کنند زیرا ین مکان صرفاً برای افراد vip است و اینجا مکانی برای پذیرایی از آنها نیست.

بنابراین گزارش باید توجه داشت این حادثه در مکانی حادث شد که برای ترویج مصرف آبزیان بود و افراد در سخنرانیهای خود مرتب دم از مصرف آبزیان می‌زدند اما در مقام و زمان عمل مصرف این محصولات را برای عموم فراهم نکردند.

از طرفی نیز می‌توان نتیجه گرفت که مردم به مصرف آبزیان علاقه دارند اما توان خرید آن را ندارند و نمی‌توانند برای خرید یک کیلوگرم میگو رقمی بالغ‌ بر ۴۰ هزار تومان تا ۵۰ هزار تومان پرداخت کنند.

بنابراین گزارش قیمت آبزیان در ایران از متوسط قیمت‌های جهانی بیشتر است. یکی از این شرکت‌کنندگان کنندگان دراین‌باره می‌گوید: بنده از کارمندان سازمان شیلات ایران هستم؛ درگذشته که سهمیه ماهی از طرف اداره داشتیم از آبزیان استفاده می‌کردیم اما از زمان قطع شدن سهمیه، مصرف آن در خانواده ما به‌شدت کاهش‌یافته است.

گفتی است، سرانه مصرف آبزیان در کشور ۱۰٫۶ کیلوگرم، سرانه جهانی بیش از ۲۰ کیلوگرم و در برخی کشورها این رقم بیش از ۳۵ کیلوگرم است.

بدون دیدگاه

آخرین اخبار

پربیننده ترین ها