چاقی و اضافه وزن یکی از علل ابتلا به «پاهای پرانتزی» در «کودکان»

    کد خبر :586449

فوق تخصص ارتوپدی اطفال با بیان اینکه چاقی و اضافه وزن یکی از علل ابتلا به پاهای پرانتزی در کودکان به شمار می‌رود، گفت: تا قبل از ۳ سالگی می‌توان این مشکل را بدون نیاز به جراحی درمان کرد.

سید رامین حاج زرگرباشی، فوق تخصص ارتوپدی اطفال درباره «مشکل پاهای پرانتزی در اطفال»، اظهار داشت: نوعی از این مشکل جدی محسوب می‌شود که علائم یک طرفه دارد و با افزایش سن پیشرونده است. به تدریج در این نوع پاهای پرانتزی، مفصل زانو دردناک می‌شود؛ لذا والدین باید برای درمان آن به موقع اقدام کنند.

وی با اشاره به اینکه که تشخیص زودهنگام این بیماری حائز اهمیت است، گفت: در صورتی که این مشکل به موقع درمان نشود، از سه سالگی به بعد برای درمان نیاز به جراحی در کودک وجود خواهد داشت،اما در میانگین سنی ۱.۵ تا ۳ سال می‌توان از طریق بریس یا زانو بند طبی کودکان را درمان کرد.

دبیر انجمن ارتوپدی اطفال ادامه داد: هرچند این بیماری در کشور ما شیوع چندانی ندارد ولی آمار مبتلایان اندک هم نیست؛ بنابراین توجه به این موضوع اهمیت دارد.

حاج زرگرباشی خاطرنشان کرد: علت اصلی پرانتزی بودن زانو مشخص نیست، ولی این مشکل در کودکان چاق بیشتر بروز می‌یابد و می‌توان مهمترین علت را وزن زیاد عنوان کرد.

وی گفت: وزن زیاد سبب ایجاد محورهای نادرست روی مفصل زانو شده و این مسئله صفحات رشد داخل زانو را با آسیب همراه می سازد؛ لذا در نهایت به تدریج زانو پرانتزی شده و دچار بدفرمی یا ناهنجاری می‌شود.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید