وزیر کابینه احمدی نژاد: حرف‌های روحانی قابل قبول نیست

  • سیاسی
  • چهارشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ ۱۲:۰۱
    کد خبر :538558

سخنگوی جبهه مردمی نیروهای انقلاب گفت: خوب است در سال 1400 از نامزدهای ریاست جمهوری سئوال شود که «آیا قانون اساسی را خوانده و به اختیارات رئیس جمهور اشراف دارند یا خیر؟» تا آنها براساس همان سطح از اختیارات به جامعه وعده دهند و مطالبه عمومی ایجاد کنند. اگر بعد از 6 سال هر رئیس جمهور تازه بگوید اختیاراتش کمبود و نتوانست به وعده هایش عمل کند، این توجیه از جانب مردم قابل قبول نیست.

روحانی در پاسخ به انتقادهای سیاسیون گفت «همه از دولت انتظار دارند ولی باید ببینید دولت چقدر اختیار دارد، دولت نه در سیاست خارجه اختیار دارد، نه فرهنگ. صداوسیما، مساجد، تریبون‌های نماز جمعه و فضای مجازی در اختیار دولت نیست لذا مطالبه ای را از دولت می‌خواهید که اختیاری ندارد.

سیدمحمد حسینی درباره اختیارات دولت در حوزه فرهنگی به نامه نیوز گفت: آقای روحانی از شخصیت های هستند که از اول انقلاب در کشور مسئولیت داشت و دقیقا می داند اختیارات رئیس جمهور تا چه میزان است بنابراین این بیان که «رئیس جمهور اختیارات کمی دارد»، قابل قبول نیست.

وی افزود: رئیس جمهور رئیس شورای عالی اقتصادی، رئیس شورای عالی امنیت ملی، رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی و رئیس شورای عالی فضای مجازی است بنابراین نباید احساس شود که رئیس جمهور مبسوط الید نیست. البته نهادهای دیگری اعم از صداوسیما، حوزه ها، مساجد و غیره بودجه فرهنگی می گیرند که آنها هم باید در حوزه کاری خود گزارش بدهند.

سخنگوی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی با اشاره به دلایل زیر سوال بودن دولت در حوزه فرهنگی اظهار کرد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اختیار صدور همه مجوزهای فرهنگی شامل کتاب، مطبوعات، موسیقی، تئاتر، فیلم را برعهده دارد، البته سازمان تبلیغات و حوزه هنری هم فعالیت می کنند اما حوزه کاری آنها محدود است. مثلا حوزه هنری در سال امکان دارد چند فیلم بسازد یا تعدادی کتاب منتشر کند اما در کلان کشور مسئولیت نشر کتاب به عهده حوزه هنری نیست. از این نظر بیشتر وزارت فرهنگ مورد مأخذه است.

وی افزود: در کل همه دستگاه ها باید تلاش کنند تا ما شاهد ارتقا فرهنگ کشور باشیم. البته در کنار وزارت فرهنگ، وزارت آموزش و پرورش، وزارت علوم و سازمان گردشگری نقش بسزایی در ارتقای سطح فرهنگ جامعه و سبک زندگی ایرانی-اسلامی ایفا کنند. متأسفانه ما الان ضعف های متعدد فرهنگی داریم که نیازمند اهتمام بیشتری هستیم.

این فعال سیاسی اصولگرا اظهار کرد: نقدی را جا دارد نسبت به روسای جمهور بیان کنم که در سال های پایانی مسئولیت به جای پاسخگویی دنبال فرافکنی می روند. آقای خاتمی هم وقتی در سال آخر ریاست جمهور بود از رئیس جمهور به عنوان تدارکاتچی یاد کرد، در حالیکه بودجه کشور در اختیار دولت است و دستگاه های اجرایی تحت اختیارش است.

وی ادامه داد: 20 میلیارد دلار ارز 4200 تومان به یکسری افراد دادند و خود دولتی ها می گویند فقط 20 تا 30 درصد محصولات وارداتی با این میزان ارز به دست مردم رسید یا در موضوع کاغذ، دستیار وزیر ارشاد اعلام کرد فقط 10 درصد کاغذ خریداری شده با ارز 4200 تومان به دست مصرف کننده رسید. بالاخره باید دستگاه اجرایی قدرتمند باشد و بررسی کند ببیند این ارز به چه کسانی داده شده و کجا رفته است.

وزیر فرهنگ و ارشاد دولت دهم درباره وجود سلطان کاغذ گفت: زمان ما بحثی تحت این عنوان مطرح نبود، روال عادی داشت و واردات کاغذ انجام و بخشی از نیاز هم در داخل تأمین می شد بنابراین با وضعیتی مواجه نبودیم که به یکباره قیمت کاغذ چندبرابر شود. الان باید دید که کاغذ چه طور توزیع شده است، دولت که داعیه شفافیت دارد لیست افرادی را که ارز 4200 تومان برای واردات کاغذ گرفتند، اعلام کند تا ناشران به آنها مراجعه و نیاز خود را رفع کنند، اگر هم تعللی در پاسخگویی داشتند دستگاه های نظارتی همچون سازمان بازرسی کل کشور به مسئله وارد شود و نگذارد عده ای این وسط بخواهند سودجویی کنند.

حسینی بیان کرد: خوب است در سال 1400 از نامزدهای ریاست جمهوری سئوال شود که «آیا قانون اساسی را خوانده و به اختیارات رئیس جمهور اشراف دارند یا خیر؟» تا آنها براساس همان سطح از اختیارات به جامعه وعده دهند و مطالبه عمومی ایجاد کنند. اگر بعد از 6 سال هر رئیس جمهور تازه بگوید اختیاراتش کمبود و نتوانست به وعده هایش عمل کند، این توجیه از جانب مردم قابل قبول نیست.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید