میزان پرداخت مالیات پزشکان با سایر اصناف مقایسه شود

    کد خبر :525477

نایب رئیس اول شورای‌عالی نظام پزشکی، گفت: ای کاش سازمان امور مالیاتی میزان پرداخت مالیات پزشکان را با سایر اصناف مقایسه می‌کرد.

عزت‌اله گل علیزاده، درباره الزام پزشکان به نصب کارتخوان در مطب‌هایشان، اظهار داشت: زمانی که مصوبه به کارگیری سامانه فروشگاهی در مطب پزشکان مطرح شد، شورای نگهبان آن را رد کرد، اما این موضوع در بودجه آمد و ابلاغ شد. به هر حال این ابلاغیه مستمسکی شده تا اهرم فشاری برای جامعه پزشکی قرار دهند. در این زمینه متأسفانه بحث فرار مالیاتی را مطرح کردند و گزارش کذبی به مرکز پژوهش‌های مجلس نسبت داده شد که حتی در صحن مجلس هم توزیع شد ولی بعداً با پیگیری که انجام شد اعلام کردند که این گزارش مرکز پژوهش‌ها نبوده است. در این مورد کمیسیون بهداشت و سازمان نظام پزشکی پیگیر موضوع هستند و امیدواریم با افراد خاطی برخورد شود.

وی افزود: به جرأت می‌توان گفت که اعضای سازمان نظام پزشکی یکی از منضبط ترین گروه‌ها در پرداخت مالیات بوده و هستند و اگر درصدی فرار مالیاتی هم در این حوزه وجود داشته، ناشی از نقص سیستم مالیاتی کشور است. ای کاش سازمان امور مالیاتی میزان پرداخت مالیات پزشکان را با سایر اصناف مقایسه می‌کرد. ما سال‌ها با سازمان امور مالیاتی تفاهم‌نامه داشتیم و همکارانمان بر اساس این تفاهم‌نامه‌ها اقدام می‌کردند.

گل علیزاده ادامه داد: از آنجایی که بحث الزام پزشکان به نصب کارتخوان در مطب‌هایشان در بودجه آمده، مستمسکی شده برای هجمه‌هایی که اخیراً بر جامعه پزشکی وارد می‌آورند. به‌طوریکه می‌بینیم بعضاً مصاحبه‌ها و صحبت‌هایی با لحن و ادبیات بسیار بد مطرح می‌شود. باید پرسید چرا جامعه پزشکی را به این صورت زیر ذره بین قرار داده‌اند. در حالی که در قانون مالیات مستقیم، مالیات تمام اصناف مشخص شده است. بنابراین اینکه چرا جامعه پزشکی را مستثنی کردند جای تأمل دارد.

وی تاکید کرد: نگرانی من از این بابت است که نکند مافیایی با عنوان مافیای ورود دستگاه کارتخوان پشت پرده باشد و برخی افراد هم به صورت ناخواسته وارد این بازی شده باشند. حتماً کسانی هستند که کارتخوان وارد کشور کردند. اگر این‌طور نیست چه اشکال دارد که شرکت‌هایی که کارتخوان وارد کشور کرده‌اند، معرفی و مشخص شود که منتسب به چه کسانی هستند تا حداقل این شبهه برطرف شود. این روزها انواع و اقسام سلطان‌ها را می‌بینیم حال اگر سلطانی پشت پرده است که دستگاه کارتخوان وارد کشور کرده و به اشکال مختلف فشار وارد می‌کند تا جامعه پزشکی را تحت فشار قرار دهند، معرفی و مشخص شود که چرا و به چه شکلی و به چه میزان کارتخوان وارد کشور کرده‌اند. اگر چنین نیست این شرکت‌ها را اعلام کنند تا حداقل خیال‌مان راحت شود که مافیایی پشت این موضوع نیست.

گل علیزاده با بیان اینکه جامعه پزشکی و سازمان نظام پزشکی تابع قوانین بوده و همکاری و همراهی لازم را خواهد داشت، گفت: اما جامعه پزشکی اجازه نخواهد داد که با ادبیات سخیف و مصاحبه‌های عجیب و غریب بخواهند زحمات این قشر را مورد تخریب قرار دهند و زحمات چندین ساله این قشر را زیر سوال ببرند. جامعه پزشکی کسانی هستند که در دوران دفاع مقدس بیشترین خدمات را به رزمندگان اسلام ارائه دادند و بعد از جنگ هم همین راه را ادامه دادند.

وی ادامه داد: به خاطر دارم سردار سلامی در سال ۹۴ در همایش نقش جامعه پزشکی در دفاع مقدس، زیباترین تجلی مفهوم ایثار را در شخصیت پزشکان متخصصی دانست که با همه افتخارات و ارزش‌های بزرگ، از یک محیط امن و آرام به یک محیط سخت با صعوبت‌های بیشمار زیر گلوله‌های سنگین آتش هجرت کرده و به مداوای کسانی بپردازند که از اعتبار، منزلت، اقتدار، استقلال، آزادی و سربلندی ارزش‌های اسلامی یک ملت دفاع می‌کنند.

گل علیزاده با بیان اینکه قشر پزشکی را می‌توان جامعه‌ای حیات بخش نامید، ابراز داشت: علاوه بر احیا که حیات بخشی انسان‌ها و اعطای زندگی است، امید بخشی و آرامش آفرینی، جزو مسلم نتایج کار پزشکان جامعه است.

وی، پزشکی را حرفه‌ای بسیار مقدس و تجلی یک تفویض الهی عنوان کرد و افزود: این یک ارزش جاودانه و یک توفیق بزرگ برای خدمت به انسان‌های دردمند، کاهش آلام انسان‌ها و دردها، ایجاد امید، آرامش، اعتماد و روشن شدن چراغ امید در زندگی‌ها است. جامعه پزشکی در سیل اخیر هم اقدامات شایسته و در خوری کردند. به جرأت می‌توان گفت که یک‌هزارم اقدامات‌شان هم به تصویر کشیده نشد.

نایب رئیس شورای عالی نظام پزشکی با اشاره به مباحث مطرح شده درباره پلمپ مطب‌های فاقد کارتخوان نیز گفت: در این زمینه به حقوق عامه استناد شده است، اما وقتی یک صنفی پروانه و نظام صنفی دارد، به این صورت برخورد کردن و حتی گفتن این جملات درست نیست. تهدید کردن کار خوبی نیست. به هر حال از نظر قانونی روال برخورد برای اصنافی که پروانه کسب دارند، مشخص است و در خصوص صنف پزشکی مشخص کرده کمیسیون سه نفره‌ای با حضور نمایندگان تعزیرات، دانشگاه و سازمان نظام پزشکی مباحث و تخلفات را مطرح و بررسی کنند.

گل علیزاده تاکید کرد: به نظر بنده در این زمینه برخورد تحت عنوان حقوق عامه موضوعیتی ندارد. بنده دوستانی را که در این زمینه صحبت می‌کنند، به خویشتن‌داری دعوت می‌کنم تا کمی ملایم‌تر صحبت کنند. با ادبیات بهتری هم می‌شود با صنف صحبت کرد. ای کاش در جلسات هماهنگی این مباحث، رؤسای نظام پزشکی‌ها هم دعوت می‌شدند. به هر حال هم باید قانون اجرا شود و هم موانع دیده شود. به عنوان مثال یکی از موانع این است که اگر مطبی تراکنش کمی داشته باشد، کارتخوان در اختیارش نمی‌گذارند. بنابراین ای کاش جلسات هماهنگی گذاشته می‌شد و حرف‌های یکدیگر را می‌شنیدیم.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید