توصیه‌ای به کمیته امداد برای اصلاح مقرراتش: زنان مهاجر آسیب‌دیده را فورا پوشش دهید

    کد خبر :473567

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری تهران گفت: شایسته است که بانک‌های مختلف دولتی و خصوصی با اهتمام به مسئولیت اجتماعی خود وام‌های قرض الحسنه متعددی را در اختیار افراد آسیب دیده قرار دهند.

ثریا شارقی افزود: زمانی که یک زن آسیب دیده بر اساس شرایط زندگی خود از استان محل زندگی خارج شده و به تهران مهاجرت می کند، مشکلات و آسیب های خود را برای استان جدید به همراه می آورد.

وی افزود: شخصی که به تازگی وارد استان تهران می شود باید برای دریافت کمک‌های حمایتی از کمیته امداد چند سالی را در وضعیت آسیب و بدون حمایت زندگی کند، همین موضوع باعث می شود تا سطح آسیب موجود در فرد ارتقاء یابد.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری تهران با اشاره به این که افراد آسیب دیده مهاجر به تهران باید مورد حمایت‌های فوریتی قرار بگیرند، تصریح کرد: بررسی‌های مختلف نهادهای حمایتی برای ارائه خدمات به افراد آسیب دیده همیشه مشمول زمان طولانی می‌شود، در حالی که گذشت زمان به رشد آسیب کمک می کند.

وی در ادامه اضافه کرد: بر اساس نظر استاندار تهران و مجموعه استانداری شایسته است که کمیته امداد با اصلاح مقررات خود زمینه ارائه خدمات به افراد آسیب دیده مهاجر به صورت فوریتی را فراهم کند.

شارقی با اشاره به ضرورت توانمندسازی زنان آسیب دیده، عنوان کرد: شایسته است که بانک‌های مختلف دولتی و خصوصی با اهتمام به مسئولیت اجتماعی خود وام‌های قرض الحسنه متعددی را در اختیار افراد آسیب دیده قرار دهند.

وی که در برنامه‌ای رادیویی صحبت می‌کرد افزود: در بسیاری از مواقع مبلغ حدود ۵ میلیون تومان می‌تواند تمام زندگی یک فرد آسیب دیده را مورد ترمیم قرار دهد، در حالی که این مبلغ می تواند به راحتی از سمت یک بانک به افراد ارائه شود.

دکتر حسین ابراهیمی مقدم (استاد دانشگاه) نیز در این برنامه با اشاره به آسیب‌های متعدد وارد شده به زندگی زنان ایرانی، گفت: آسیب های وارد شده به حوزه زنان می توانند در عرصه های مختلف روانی، جسمانی، اجتماعی و معنوی شکل بگیرند.

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به مثال هایی از آسیب‌های روانی و جسمانی وارد شده بر زنان ایرانی، اظهار کرد: بسیاری از مشکلات معنوی زنان ایرانی امروزه مورد توجه قرار نمی گیرند و نهادهای مختلف کمتر به این موضوع می پردازند، در حالی که آسیب های معنوی وارد شده بر یک زن می تواند از عمق بسیار بالای برخوردار باشد.

این استاد دانشگاه با اشاره به این که آسیب های معنوی همیشه میزان خشم موجود در یک انسان را افزایش می دهد، عنوان کرد: شخصی که بد رفتاری های اجتماعی را تحمل کرده و همواره با تبعیض رو به رو شده با ناکامی های خاصی گرفتار می شود و در نتیجه این ناکامی‌ها خشم خود را افزایش می‌دهد.

وی با اشاره به این که نمود بیرونی خشم در سطح جامعه زشتی‌های متعددی را به همراه دارد، تصریح کرد: عدم ابراز بیرونی خشم در یک زن می‌تواند انباشتی از فشارهای درونی و روانی را ایجاد کرده و زمینه آسیب درونی مانند افسردگی را فراهم کند.

ابراهیمی مقدم با اشاره به این که افسردگی نوعی از خشم فروخورده شده است، تصریح کرد: در آمارهای مختلف جهانی مشخص شده که میزان افسردگی در زنان همیشه بسیار بیشتر از مردان است.

وی با اشاره به این که جوامع مختلف رفتارهای پرخاشگرایانه بسیاری را با زنان دارند، گفت: زنان آسیب دیده همیشه در مواجه با آسیب های مختلف گمان می کنند که تمامی افراد از آن‌ها روی برگردانده‌اند، بر همین اساس خودشان هم از جامعه دور می شوند و سیکل معیوبی را در زندگی و جامعه ایجاد می کنند.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید