تاثیر میزان اُمگا۳ در تقویت مهارت های شناختی سالمندان

    کد خبر :453013

مطالعه جدید انجام شده نشان می دهد افراد مسن دارای میزان بالا مواد مغذی اصلی نظیر امگا۳ در خون، احتمالا دارای ارتباط مغزی موثری در راستای تقویت مهارت های شناختی شان هستند.

یافته های مطالعاتی دانشگاه ایلینوی آمریکا نشان می دهد وجود چندین نشانگر تغذیه ای در خون نظیر اسیدهای چرب امگا۳ و امگا۶، کاروتنوئیدها، لیکوپن، ریبوفلاوین، فولات، ویتامین B۱۲ و ویتامین D، موجب افزایش عملکرد افراد مسن در تست های شناختی ویژه شد.

«آرون باربی»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «مطالعه ما نشان می دهد رژیم غذایی و تغذیه موجب تعدیل رابطه بین کارآمدی شبکه و عملکرد شناختی می شود.»

به گزارش مهر، وی در ادامه می افزاید: «این بدین معناست که قدرت رابطه بین کارآمدی شبکه عملکردی مغز و عملکرد شناختی با میزان مواد مغذی مرتبط است.»

در این مطالعه، محققان وجود ۳۲ ماده مغذی اصلی را در رژیم غذایی مدیترانه ای بررسی کردند که در مطالعه قبلی مشخص شده بود با عملکرد بهتر مغز در افراد مسن مرتبط است. این مطالعه شامل ۱۱۶ فرد بزرگسال سالم در رده سنی ۶۵ تا ۷۵ سال بود. شرکت کنندگان در چندین تست شناختی هم شرکت کردند.

بررسی ها نشان داد الگوی امگا۳، امگا۶، و کاروتن با کارآمدی بهتر شبکه عملکردی مغز مرتبط است.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید