۹۰ درصد گوشت قرمز مورد نیاز کشور در داخل تولید می شود

۳ اردیبهشت ۱۳۹۶ ساعت ۱۴:۳۳  /   /  کد خبر: 4495
۹۰ درصد گوشت قرمز مورد نیاز کشور در داخل تولید می شود

معاون بهبود تولیدات دامی وزیر جهاد کشاورزی گفت: اکنون ۹۰ درصد گوشت مورد نیاز کشور در داخل تولید و ۱۰ درصد دیگر از طریق واردات تامین می شود. حسن رکنی روز یکشنبه در آئین راه اندازی دوباره شرکت گوشت زیاران در شهرستان آبیک استان قزوین افزود: سالیانه ۸۲۰ هزار تن گوشت قرمز در واحدهای دامی کشور تولید می شود.
وی با بیان اینکه فعالیت واحدهای دامی باید با سود بیشتر همراه باشد تا آنها انگیزه تولید را حفظ کنند، یادآور شد:: با کاهش هزینه های تولید و افزایش ارزش افزوده می توان واحدهای دامی را به سمت سوددهی بیشتر هدایت کرد.
معاون بهبود تولیدات دامی وزیر جهاد کشاورزی در پایان افزود: در خصوص آن دسته از محصولات پروتئینی که بیش از نیاز کشور تولید داریم باید به فکر شناسایی بازارهای بین المللی و صادرات باشیم.
واحد گوشت زیاران در شهرستان آبیک استان قزوین پس از ۱۰ سال تعطیلی با استفاده از تسهیلات بانکی و با حمایت دولت راه اندازی شده است.
در حال حاضر در این واحد، روزانه یک هزار و ۵۰۰ راس دام سبک و ۳۵۰ راس دام سنگین کشتار می شود.
۱۰۰ نفر در این واحد مشغول کار هستند.
مجمتع گوشت زیاران واقع در شهرستان آبیک با ۲۷۰ هکتار مساحت از امکاناتی چون واحد پرواربندی، تهیه خوراک دام، کشتارگاه، سردخانه و واحد بسته بندی گوشت قرمز، مرغ و تخم مرغ برخوردار است.
در این مجتمع پرورش ۱۰۰ هزار راس دام سبک و سنگین پیش بینی شده است و می تواند یک هزار تن گوشت را در سردخانه های مجهز خود ذخیره کند.

بدون دیدگاه

آخرین اخبار

پربیننده ترین ها