پرونده همسر مدیرعامل سکه ثامن به تهران ارسال شد

    کد خبر :394088

دادستان عمومی و انقلاب تبریز از احاله پرونده همسر مدیرعامل سکه ثامن به تهران خبر داد.

به گزارش بازتاب به نقل از ایرنا، موسی خلیل اللهی درباره آخرین وضعیت پرونده همسر مدیرعامل سکن سکه ثامن که 15 مهر امسال خبر دستگیری و بازداشت وی در فرودگاه تبریز منتشر شد، اظهار داشت: پرونده همسر مدیرعامل سکه ثامن به تهران احاله شده است و رسیدگی های قضایی در تهران انجام می شود.

دادستان تهران تبریز در پاسخ به این سوال که گفته می شود استان آذربایجان شرقی یکی از استان هایی است که شکات زیادی در پرونده سکه ثامن دارد افزود: بیشتر شکات این پرونده در استان آذربایجان شرقی، مربوط به تبریز و بناب است.

15 مهر امسال بود که همسر مدیرعامل سکه ثامن در فرودگاه تبریز بازداشت شد. یک روز قبل از او نیز، فرهاد زاهدی فر مدیرعامل متواری شرکت تجارت الکترونیکی ثامن معروف به سکه ثامن که به خارج از کشور گریخته بود، دستگیر و بازداشت شد.

نیروی انتظامی همان موقع در اطلاعیه ای در خصوص دستگیری مدیرعامل سکه ثامن اعلام کرد: فرهاد زاهدی فر، مدیرعامل شرکت تجارت الکترونیکی ثامن معروف به سکه ثامن است که از هزاران نفر از طریق سایت سکه ثامن، صدها میلیارد تومان در چند استان کلاهبرداری و از کشور متواری شده بود، با اقدامات فنی، عملیاتی و اطلاعاتی پلیس فتا در یکی از کشورها شناسایی و با همکاری پلیس بین الملل ناجا و قوه قضائیه بازداشت و شب گذشته (14 مهر) از طریق فرودگاه بین المللی امام خمینی (ره) به کشور بازگردانده شد.

حجت الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه ای، معاون اول و سخنگوی قوه قضائیه نیز 22 مهر در صدو سی و دومین نشست خبری خود درباره پرونده مدیرعامل سکه ثامن گفت: در حال حاضر دو نفر در این پرونده بازداشت هستند و تا الان هزار و 300 نفر در دادسرا ثبت شکایت کرده اند.

وی افزود: در این قبیل پرونده ها قبل از اینکه شاکی خصوصی وجود داشته باشد، مدعی العموم ورود می کند و تمام تلاش ما این است که اموال این فرد یا افراد شناسایی شود. این موضوع در اولویت کار است تا از حقوق مردم دفاع شود.

سخنگوی قوه قضاییه تاکید کرد: اگر چنانچه کسانی در تحقق این امر مشارکت، مباشرت، معاونت و سببیت داشته باشند به نسبت وظیفه خود مقصر هستند و تحقیقات در این زمینه انجام خواهد شد.

1
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد
  1. رحمان محمدی اصل گفت:

    ۶ هزار نفر در سکه ثامن ۴ هزار نفر در سکه طلای شادی و ۱۳۰ هزار نفر در پدیدۀ شاندیز مالباخته شدند ولی دولت هیچ اقدامی نمی کند؟ آیا مالباختگان ایرانی نیستند یا دولت منتخب مردم نیست؟ دولتی که در ۵ سال گذشته با شعار حمایت از مردم بیت المال بی صاحب مسلمین را غارت و به وابستگان خود رانت داده، به عنوان مثال : با پرداخت بیش از ۹ هزار میلیارد صندوق های قرض الحسنه کل کشور را بطور مفت به تصرف بانک فاسد و غیر قانونی رسالت درآورد و سپس با پرداخت ۳۰ هزار میلیارد دیگر تعاونی اعتبارها را به طور مفت به تصرف موسسۀ غیر قانونی کاسپین درآورد، پس چرا پول مالباختگان سکه ثامن و طلای شادی و پدیدۀ شاندیز را از بیت المال پرداخت نمی کند تا آنها را نیز به یک مفت خور دیگر رانت دهد ؟ علی الخصوص که قوه قضائیه و مجلس در این رانت ها با تمام توان از دولت حمایت می کنند! آیا اطرافیان دولت سیر شدند؟ یا اموال بجا مانده از سکه ثامن و طلای شادی و پدیدۀ شاندیز به حدّی نیست که نظر رانت خواران وابسته به دولت را جلب کند؟

دیدگاهتان را بنویسید