استفاده از آب و غذای سالم برای عدم ابتلا به بیماری‌های عفونی

    کد خبر :371744

یک متخصص بیماری‌های عفونی گفت: مسافران تابستانی برای عدم ابتلا به بیماری‌های عفونی، انگلی و واگیردار بهداشت فردی و اجتماعی را رعایت کرده و از آب و غذای سالم استفاده کنند.

مسعود مردانی متخصص بیماری‌های عفونی با اشاره به سفرهای پایانی فصل تابستان و توصیه‌های لازم برای سلامت سفر مسافران گفت: باتوجه به کاهش گرمای هوا در اواخر تابستان و افزایش سفرها مسافران باید به نکات بهداشتی و غذایی توجه کنند تا دچار بیماری‌های عفونی و گوارشی نشوند.

مردانی ادامه داد: مهم‌ترین راه برای پیشگیری از بیماری‌های عفونی استفاده از آب و غذای سالم است.

وی با بیان اینکه در صورت عدم دسترسی به آب لوله‌کشی و استفاده از آب چاه حتما باید آن را جوشاند، توضیح داد: چراکه در صورت استفاده از آب‌های آلوده در سفر، دچار بیماری‌های عفونی، انگلی و روده‌ای خواهیم شد.

این متخصص عفونی با تاکید بر لزوم استفاده از غذاهای سالم در طول سفر عنوان کرد: استفاده از غذاهای فسادپذیر مانند سالاد الویه، شیرینی خامه‌ای، سوسیس و کالباس احتمال ابتلا به بیماری‌های عفونی را برای مسافران افزایش می‌دهد.

مردانی اضافه کرد: مسافران تا حد امکان از حمل و نگهداری این دسته غذاها خودداری کرده و بیش‌تر از یک وعده در روز از این مواد استفاده نکنند.

وی یکی از شایع‌ترین بیماری‌های عفونی در سفر را اسهال مسافرتی خواند و تصریح کرد: شایع‌ترین بیماری‌ که ممکن است مسافران درصورت عدم رعایت نکات غذایی و بهداشتی به آن مبتلا شوند اسهال مسافرتی است که باعث مختل شدن مسافرت می‌شود.

به گزارش مهر ،این متخصص عفونی اظهار داشت: افرادی که به این بیماری مبتلا می‌شوند عموما تب نداشته و دچار تکرر اجابت مزاج به‌صورت اسهال، درد شکم و تهوع نیز می‌شوند.

مردانی برای بهبود اسهال مسافرتی، بر عدم استفاده از غذاهای مشکوک به فساد و آلودگی تاکید کرد و گفت: درصورت ابتلا به این بیماری، مسافران از ماست، دوغ، آب میوه‌های طبیعی به ویژه آب سیب، میوه‌هایی همچون سیب و موز برای بهبود وضعیت خود استفاده کنند.

وی درباره مصرف آنتی بیوتیک‌ها برای رفع اسهال مسافرتی نیز خاطرنشان کرد: مصرف آنتی بیوتیک برای این بیماری ضرورتی ندارد. مگر در موارد حاد و استثنایی که باید با تجویز پزشک مصرف شود.

وی برعدم مصرف طولانی مدت از آنتی بیوتیک‌ها تاکید و اظهار کرد: درصورت نیاز مسافران به استفاده از آنتی بیوتیک‌ها، مصرف آن‌ها نباید بیش‌تر از سه روز ادامه یابد.

این متخصص عفونی با تاکید بر رعایت نکات بهداشتی فردی و اجتماعی برای پیشگیری از بیماری در سفر تاکید و خاطرنشان کرد: شست‌وشوی مکرر دست‌ها با صابون و مواد شوینده برای پیشگیری از بیماری‌های انگلی، ویروسی و واگیردار ضروری است.

مردانی همچنین استفاده از الکل‌ها و ژل‌های بهداشتی در صورت عدم دسترسی مسافران به سرویس بهداشتی را لازم دانست.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید