طرح کمپین جایگزینی دمنوش های گیاهی با چای راه اندازی شد

    کد خبر :24637

مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید، از ایجاد کمپین جایگزینی دمنوش های گیاهی با چای به دلیل مصرف بالا و استقبال مردم خبر داد.،«اصغر نوراله زاده» امروز (یکشنبه) در مراسم انعقاد تفاهم نامه همکاری صندوق با مجری طرح ملی گیاهان دارویی وزارت جهاد کشاورزی افزود: با توجه به مصرف بالای چای و انواع دمنوش در فرهنگ مصرف ایرانیان و اختصاص بخش قابل توجهی از سبد خرید خانوار به این کالا و نقش آن در اقتصاد ملی و تولید ناخالص داخلی، سبب شد این صندوق طرح تشکیل کمپینی را با حضور مسئولان،‌ دانشگاهیان،‌ نخبگان،‌ اصحاب رسانه و عموم مردم ارایه دهد که به زودی جزئیات آن منتشر خواهد شد.
نوراله زاده یکی از اهداف امضای این تفاهمنامه را هم مسیر بودن با کمپین ایجادی دانست و افزود: براساس مطالعات مرکز پژوهش های مجلس حدود چهار درصد چای تولیدی جهان در ایران استفاده می شود.
وی ادامه داد: اما در صورت تغییر ذائقه مصرف کننده از مصرف چای به دمنوش های گیاهی علاوه بر تولید ثروت داخلی، زمینه ایجاد اشتغال جوانان فراهم خواهد شد.
این تفاهمنامه را نوراله زاده مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید و پیمان یوسفی آذر، مجری طرح گیاهان دارویی وزارت جهادکشاورزی امضا کردند.
نوراله زاده هدف از امضای این تفاهمنامه را حمایت مالی صندوق در زمینه ساماندهی کشت، فرآوری، بسته بندی، بازاریابی و فروش گیاهان دارویی و داروهای گیاهی برشمرد.
مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید با اشاره به ضرورت توجه به مقوله گیاهان دارویی از درآمدزایی و اشتغا‌ل آفرینی بالای این چرخه کشاورزی خبر داد.
وی با اشاره به نرخ رشد بالای صنعت گیاهان دارویی در کشورهای پیشرفته به عنوان اقتصادی نوظهور گفت: وجود منابع غنی گیاهان دارویی در ایران، ظرفیت اشتغالزایی مناسب آن در کشت، تولید و فرآوری، بسته بندی و اسانس گیری این گیاهان، توسعه اشتغال با حمایت از افراد توانمند و کارآفرین و ایجاد کسب و کارهای ارزش آفرین، این تفاهمنامه با وزارت جهاد کشاورزی منعقد شده است.
مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید، هم‌افزایی دو مجموعه، حمایت، ساماندهی و کمک به شکل‌گیری، توسعه، شبکه‌سازی و تقویت حلقه‌های زنجیره ارزش صنعت گیاهان دارویی شامل تولید نهاده، کاشت، داشت، برداشت، فرآوری و ایجاد واحد‌های خدمات بازار مانند ایستگاه‌های جمع‌آوری و خرید گیاهان دارویی، ایجاد واحد‌های مشاوره و انواع خدمات پشتیبانی مرتبط با این صنعت و ایجاد شبکه فروشگاهی در سراسر کشور را از جمله مواد توافق طرفین برای همکاری مشترک برشمرد.
یوسفی آذر، مجری طرح گیاهان دارویی وزارت جهاد کشاورزی نیز با اشاره به شاخصه های اقتصاد مقاومتی نظیر درون زا بودن، برون گرایی، عدالت محور بودن و دانش بنیان بودن، طرح گیاهان دارویی را واجد همه این شاخصه ها عنوان کرد.
وی افزود: کشور ما از دیرباز پرچمدار بحث طب و سلامت در دنیا بوده است و بحث گیاهان دارویی دانش بومی ماست و باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید