جدیدترین اخبار
۲۵ اسفند ۱۳۹۶ ساعت ۰۹:۳۰ پزشکی و سلامت کد خبر :245241

چربی های خطرناک اما به ظاهر بی خطر

در بین مواد غذایی که به عنوان رژیم غذایی روزانه خود مورد استفاده قرار می دهیم تعداد زیادی از آنها وجود دارند که به ظاهر کم خطر هستند اما در باطن چربی های خطرناک بسیاری را در داخل خود دارند که برای سلامتی بدن ما بسیار مضر بوده و شانس ابتلا به انواع بیماری ها را افزایش می دهد.

در بین مواد غذایی که به عنوان رژیم غذایی روزانه خود مورد استفاده قرار می دهیم تعداد زیادی از آنها وجود دارند که به ظاهر کم خطر هستند اما در باطن چربی های خطرناک بسیاری را در داخل خود دارند که برای سلامتی بدن ما بسیار مضر بوده و شانس ابتلا به انواع بیماری ها را افزایش می دهد. با این مطلب از دکتر سلام همراه باشید تا در ادامه شما را با مهم ترین انواع چربی ها آشنا کنیم.

برای گذراندن اوقات فراغت خود در یک عصر زیبای زمستانی خوردن یک فنجان چای را به همراه کیک آماده ای که از بیرون تهیه نموده اید ترجیح می دهید. این کیک از نظر شما به غیر از شیرینی مواد مضر دیگری را در خود ندارد و برای رفع کالری ناشی از آن برنامه ورزشی خاصی را تدارک نخواهید دید، اما باید به این نکته توجه داشته باشید که در اکثر مواد آماده و تهیه شده که به صورت بسته بندی در اختیار مردم قرار می گیرد چربی های خطرناک وجود دارند که از آنها با نام چربی های اشباع یاد می کنیم.

نه تنها در کیک ها و سایر مواد تهیه شده از مواد قندی، بلکه حتی در داخل سوسیس ها و کالباس ها نیز از این چربی های خطرناک وجود دارد که پس از مصرف در طولانی مدت اثر خود را به شکل بیماری هایی نظیر سرطان نشان می دهند. سرطان معده و همچنین سرطان روده یکی از شایع ترین سرطان هایی است که بر اثر مصرف این نوع از غذاها در بدن شما اتفاق می افتد. زیرا سیستم گوارشی ما مهم ترین مرکزی است که پس از هضم و جذب این مواد تحت تأثیر آنها قرار می گیرد.

حتی اگر شما برای اولین بار از روغنی استفاده می کنید بهتر است که این روغن را از انواع روغن های سرخ کردنی مضر انتخاب نمایید، زیرا روغن های دیگری هم وجود دارند که چربی های خطرناک با خود به همراه نداشته و می توانند گرمای بیش از اندازه را بدون تغییر در ماهیت تحمل نمایند. سعی کنید به جای استفاده از غذاهای سرخ شده از انواع بخارپز و یا آب پز بهره ببرید. بر اساس تحقیقات به عمل آمده یکی از سرطان های دیگری که به شدت به افزایش چربی بدن مرتبط است، سرطان پستان نام دارد که در خانم ها به صورت شایع تری نسبت به آقایان رخ می دهد.

افرادی که به عنوان آشپز در آشپزخانه های رستوران ها مشغول به کار هستند، قربانیان دیگری به شمار می روند که به دلیل استشمام بوی روغن سرخ شده به انواع بیماری های تنفسی نظیر سرطان ها مبتلا خواهند شد. بنابراین با تغییر در روغن مصرفی و همچنین استفاده از ماسک و روش های بهداشتی از انتقال این مواد مضر به بدن خود پیشگیری نمایید.

روی خط خبر

  • آخرین خبر در مورد وضعیت اضطراری ترکیه
  • چه افرادی کابینه روحانی را ترک خواهند کرد؟
  • دلیل واقعی احضار احمدی‌نژاد به دادگاه
  • استفاده از چهره بازیگر بازی تاج و تخت در بنر شهرداری!
  • جزئیات پیشنهاد تعطیلی یک ماهه دانشگاه‌ها
  • پشت پرده سفر محرمانه فرستاده ویژه پوتین به تهران
  • جدیدترین نظر روس ها در مورد حضور نظامی ایران در سوریه
  • استارت اصلا‌ح در نظام بانکی
  • ماجرای فروش شیرخشک در کنار خیابان
  • جالی خالی خسروِ سینمای ایران
  • واکنش به صدور مجوز حضور بانوان در ورزشگاه
  • لغو بلیت گردشگران اروپایی به ایران
  • نام ۲ مجری تلویزیون در لیست دریافت کننده های میلیاردی
  • کشف استعدادی تازه در سینمای ایران
  • تخلیه شهرک های فوعه و کفریا آغاز شد
  • ماجرای استعفای فردوسی‌پور از همکاری با شبکه سوم سیما!
  • ابتکار: گزارش‌های خوبی از کارگروه رسیدگی به امور زنان سرپرست خانوار دریافت کردیم
  • گرانترین و ارزانترین شهرهای جهان
  • درخواست از «جهانگیری» برای برخورد سخت با معاون زنگنه
  • “احتراق”، حلقه مفقوده بهینه‌سازی مصرف سوخت و کاهش آلاینده‌های زیست‌محیطی
  • ترامپ در رویای معامله بزرگ با ایران
  • حالت فوق‌العاده در ترکیه امروز پایان می یابد
  • رایزنی معاون وزیر خارجه روسیه با سفیر عراق در مسکو
  • هواپیمایی سنگاپور بهترین ایرلاین جهان شد
  • اخطار دادستان انتظامی مالیاتی به بانک ها و موسسات اعتباری
  • ذخایر نفت ایران افزایش یافت
  • اردن پروازهایش به نجف را از سرمی‌گیرد
  • به پروازدرآورندگان بادبادک‌های آتش‌زا: به راه‌مان ادامه می‌دهیم
  • ترامپ: دیدارم با پوتین نتایج خوبی خواهد داشت
  • سفر هیئت عراقی به عربستان تا اطلاع ثانوی به تاخیر افتاد