جدیدترین اخبار
۲۵ اسفند ۱۳۹۶ ساعت ۰۹:۳۰ پزشکی و سلامت کد خبر :245241

چربی های خطرناک اما به ظاهر بی خطر

در بین مواد غذایی که به عنوان رژیم غذایی روزانه خود مورد استفاده قرار می دهیم تعداد زیادی از آنها وجود دارند که به ظاهر کم خطر هستند اما در باطن چربی های خطرناک بسیاری را در داخل خود دارند که برای سلامتی بدن ما بسیار مضر بوده و شانس ابتلا به انواع بیماری ها را افزایش می دهد.

در بین مواد غذایی که به عنوان رژیم غذایی روزانه خود مورد استفاده قرار می دهیم تعداد زیادی از آنها وجود دارند که به ظاهر کم خطر هستند اما در باطن چربی های خطرناک بسیاری را در داخل خود دارند که برای سلامتی بدن ما بسیار مضر بوده و شانس ابتلا به انواع بیماری ها را افزایش می دهد. با این مطلب از دکتر سلام همراه باشید تا در ادامه شما را با مهم ترین انواع چربی ها آشنا کنیم.

برای گذراندن اوقات فراغت خود در یک عصر زیبای زمستانی خوردن یک فنجان چای را به همراه کیک آماده ای که از بیرون تهیه نموده اید ترجیح می دهید. این کیک از نظر شما به غیر از شیرینی مواد مضر دیگری را در خود ندارد و برای رفع کالری ناشی از آن برنامه ورزشی خاصی را تدارک نخواهید دید، اما باید به این نکته توجه داشته باشید که در اکثر مواد آماده و تهیه شده که به صورت بسته بندی در اختیار مردم قرار می گیرد چربی های خطرناک وجود دارند که از آنها با نام چربی های اشباع یاد می کنیم.

نه تنها در کیک ها و سایر مواد تهیه شده از مواد قندی، بلکه حتی در داخل سوسیس ها و کالباس ها نیز از این چربی های خطرناک وجود دارد که پس از مصرف در طولانی مدت اثر خود را به شکل بیماری هایی نظیر سرطان نشان می دهند. سرطان معده و همچنین سرطان روده یکی از شایع ترین سرطان هایی است که بر اثر مصرف این نوع از غذاها در بدن شما اتفاق می افتد. زیرا سیستم گوارشی ما مهم ترین مرکزی است که پس از هضم و جذب این مواد تحت تأثیر آنها قرار می گیرد.

حتی اگر شما برای اولین بار از روغنی استفاده می کنید بهتر است که این روغن را از انواع روغن های سرخ کردنی مضر انتخاب نمایید، زیرا روغن های دیگری هم وجود دارند که چربی های خطرناک با خود به همراه نداشته و می توانند گرمای بیش از اندازه را بدون تغییر در ماهیت تحمل نمایند. سعی کنید به جای استفاده از غذاهای سرخ شده از انواع بخارپز و یا آب پز بهره ببرید. بر اساس تحقیقات به عمل آمده یکی از سرطان های دیگری که به شدت به افزایش چربی بدن مرتبط است، سرطان پستان نام دارد که در خانم ها به صورت شایع تری نسبت به آقایان رخ می دهد.

افرادی که به عنوان آشپز در آشپزخانه های رستوران ها مشغول به کار هستند، قربانیان دیگری به شمار می روند که به دلیل استشمام بوی روغن سرخ شده به انواع بیماری های تنفسی نظیر سرطان ها مبتلا خواهند شد. بنابراین با تغییر در روغن مصرفی و همچنین استفاده از ماسک و روش های بهداشتی از انتقال این مواد مضر به بدن خود پیشگیری نمایید.

وبگردی

روی خط خبر

  • چمران: به حضور در شورا در صورت شهردار شدن محسن هاشمی فکر نکرده‌ام
  • خنثی شدن ۷ بمب در نزدیکی مسیر حرمین عسکریین (ع) توسط حشد شعبی
  • یارانه ۲۴ میلیون نفر حذف می‌شود
  • «علی ضیا» با برنامه‌ای جدید به تلویزیون می آید
  • زمان افتتاح فاز اول تونل آرش – اسفندیار
  • باران کوثری از پری صابری تقدیر کرد
  • جزئیات نشست مشترک سه قوه به میزبانی مجلس
  • آخرین وضعیت پرونده رئیس اداره ارشاد مشهد در ماجرای برج سلمان
  • تغییر آرایش سیاسی در آمریکا و تشدید برگزیت‌خواهی در اروپا
  • شاخص بورس ۲۵۸ واحد افت کرد
  • یک ژاپنی رکورد گران‌ترین کنسرت ایران را شکست/عکس
  • کاهش ۱۹ درصدی معاملات مسکن در تهران
  • دانش‌محور بودن آموزش و پرورش کارآمدی ندارد
  • تکذیب واردات ۳ میلیون تنی برنج
  • سرنوشت صادرات پس از داستان دلار
  • خشکسالی در آفریقا و نیاز جدی بیش از ۱۰ میلیون نفر به غذا
  • تحرکات ترکیه برای نفوذ نرم در آسیای مرکزی
  • رژیم صهیونیستی و وهابیت دو روی یک سکه اند
  • ‘صلح پایدار’، هدف گمشده سازمان ملل
  • بری: گفت و گوی عربستان با ایران نیاز فوری است
  • تلفات ۲۰ درصدی انرژی در بخش مسکن
  • ترامپ برای ثبت اسمش در فهرست ثروتمندان آمریکایی به فوربس دروغ گفت
  • دیدار خواننده مشهور پاپ با هوادارانش
  • نصب ۲ هزار دکل بدون مجوز در تهران
  • با طرح انتقال آبی که کمر «کرخه» را شکست، آشنا شوید!
  • چند ملاحظه درباره برخورد زننده مامور گشت ارشاد
  • در کره شمالی اتفاقی مهم‌تر از مذاکره هسته‌ای با آمریکا در جریان است
  • سود سهام عدالت متوفیان چه زمانی واریز می‌شود؟
  • حذف تبعیض در پرداخت‌ حقوق‌ها اتفاق می‌افتد؟
  • پیش بینی سناتور «کاتن» از آینده برجام