جدیدترین اخبار
۲۵ اسفند ۱۳۹۶ ساعت ۰۹:۳۰ پزشکی و سلامت کد خبر :245241

چربی های خطرناک اما به ظاهر بی خطر

در بین مواد غذایی که به عنوان رژیم غذایی روزانه خود مورد استفاده قرار می دهیم تعداد زیادی از آنها وجود دارند که به ظاهر کم خطر هستند اما در باطن چربی های خطرناک بسیاری را در داخل خود دارند که برای سلامتی بدن ما بسیار مضر بوده و شانس ابتلا به انواع بیماری ها را افزایش می دهد.

در بین مواد غذایی که به عنوان رژیم غذایی روزانه خود مورد استفاده قرار می دهیم تعداد زیادی از آنها وجود دارند که به ظاهر کم خطر هستند اما در باطن چربی های خطرناک بسیاری را در داخل خود دارند که برای سلامتی بدن ما بسیار مضر بوده و شانس ابتلا به انواع بیماری ها را افزایش می دهد. با این مطلب از دکتر سلام همراه باشید تا در ادامه شما را با مهم ترین انواع چربی ها آشنا کنیم.

برای گذراندن اوقات فراغت خود در یک عصر زیبای زمستانی خوردن یک فنجان چای را به همراه کیک آماده ای که از بیرون تهیه نموده اید ترجیح می دهید. این کیک از نظر شما به غیر از شیرینی مواد مضر دیگری را در خود ندارد و برای رفع کالری ناشی از آن برنامه ورزشی خاصی را تدارک نخواهید دید، اما باید به این نکته توجه داشته باشید که در اکثر مواد آماده و تهیه شده که به صورت بسته بندی در اختیار مردم قرار می گیرد چربی های خطرناک وجود دارند که از آنها با نام چربی های اشباع یاد می کنیم.

نه تنها در کیک ها و سایر مواد تهیه شده از مواد قندی، بلکه حتی در داخل سوسیس ها و کالباس ها نیز از این چربی های خطرناک وجود دارد که پس از مصرف در طولانی مدت اثر خود را به شکل بیماری هایی نظیر سرطان نشان می دهند. سرطان معده و همچنین سرطان روده یکی از شایع ترین سرطان هایی است که بر اثر مصرف این نوع از غذاها در بدن شما اتفاق می افتد. زیرا سیستم گوارشی ما مهم ترین مرکزی است که پس از هضم و جذب این مواد تحت تأثیر آنها قرار می گیرد.

حتی اگر شما برای اولین بار از روغنی استفاده می کنید بهتر است که این روغن را از انواع روغن های سرخ کردنی مضر انتخاب نمایید، زیرا روغن های دیگری هم وجود دارند که چربی های خطرناک با خود به همراه نداشته و می توانند گرمای بیش از اندازه را بدون تغییر در ماهیت تحمل نمایند. سعی کنید به جای استفاده از غذاهای سرخ شده از انواع بخارپز و یا آب پز بهره ببرید. بر اساس تحقیقات به عمل آمده یکی از سرطان های دیگری که به شدت به افزایش چربی بدن مرتبط است، سرطان پستان نام دارد که در خانم ها به صورت شایع تری نسبت به آقایان رخ می دهد.

افرادی که به عنوان آشپز در آشپزخانه های رستوران ها مشغول به کار هستند، قربانیان دیگری به شمار می روند که به دلیل استشمام بوی روغن سرخ شده به انواع بیماری های تنفسی نظیر سرطان ها مبتلا خواهند شد. بنابراین با تغییر در روغن مصرفی و همچنین استفاده از ماسک و روش های بهداشتی از انتقال این مواد مضر به بدن خود پیشگیری نمایید.

Ad

Ad
Ad

روی خط خبر

  • تصادفات نوروزی نسبت به سال گذشته کاهش یافته است
  • رضایی: دولت توان پیش بینی زلزله و سیل را ندارد
  • خیابان ولی عصر(عج) به نماد ارتقای فرهنگی پایتخت تبدیل می شود
  • ممنوعیت جمع آوری کمک‌های مردمی غیر از طریق حساب‌های رسمی جمعیت هلال احمر و کمیته امداد
  • ترافیک نیمه سنگین در آزادراه تهران به کرج
  • فرمان مقام معظم رهبری جهشی را در کار نیروهای امدادرسان ایجاد کرد
  • کشف و عرضه ۷ تن مرغ گرم به قیمت مصوب توسط گشت نوروزی تعزیرات تهران
  • آغاز بارش در مناطق سیل زده از سه‌شنبه
  • ماجرای رد شدن عمو پورنگ در آزمون منوچهر نوذری
  • اوضاع اقتصادی منطقه یورو ضعیف‌تر شد
  • کسری بودجه آمریکا افزایش یافت
  • زیان سنگین برگزیت برای اقتصاد اروپا
  • آمریکا بزرگ‌ترین سرمایه‌گذار اوراق قرضه روسی!
  • آغاز ساخت اولین نیروگاه هسته‌ای شناور چین از امسال
  • انعقاد تفاهمنامه‌ وزارت آموزش و پرورش با سازمان مدارس استثنایی
  • پذیرش بیش از ۳ میلیون نفر روز مسافر فرهنگی
  • رشد اقتصادی آرژانتین منفی شد
  • کدام صنف‌ها تسهیلات می‌خواهند؟
  • نخریدن آپشن‌های گران‌ قیمتی که گران تمام شد!
  • توسعه گردشگری راهی برای گذر از بحران آب
  • بررسی جایگاه پتروشیمی ایران در جهان
  • میراث دلواپسان تکمیل می‌شود؟
  • خسارت سنگین سیل به کشاورزان گلستانی
  • ابلاغ فرمانده کل سپاه برای تسریع در امدادرسانی و گسیل امکانات بیشتر به مناطق سیل‌زده
  • تعیین ۷ سپاه استانی معین برای امدادرسانی به سیل‌زدگان گلستانی
  • ادیانی: آبخیزداری در مازندران به زیر سوال رفته است
  • سفیر اتریش از تعمیق توسعه همکاری‌ها در زمینه امداد و نجات با ایران خبر داد
  • توقیف ال۹۰ با ۱۶۰ کیلومتر سرعت در بزرگراه حکیم
  • ارتفاعات چالوس برفی می‌شود
  • باید استخوانِ کجِ اقتصاد را شکست
  • Ad