جزئیات وجود جوهر قند در نان‌ها/ نمک نان کم شد

    کد خبر :224550

یک مسئول حوزه سلامت در خصوص برخی اقدامات سازمان غذا و دارو برای ارتقا سلامت نان پرداخت.

به گزارش  تسنیم، وحید مفید در خصوص برخی اقدامات سازمان غذا و دارو برای ارتقا سلامت نان اظهار داشت: نان به دلیل اینکه قوت غالب مردم است، حساسیت‌های زیادی روی چرخه تولید آن وجود دارد و این حساسیت‌ها در تمام مراحل برداشت گندم، نحوه نگهداری و آماده کردن آرد و نان اعمال می شود.

وی افزود: اکنون دو نوع نان صنعتی و سنتی در کشور وجود دارد، نظارت بر روی تولید نان‌های صنعتی بیشتر بوده است، چرا که امکان کنترل همه فرآیندهای تولید وجود دارد، به دلیل اینکه مردم از نان سنتی بیشتر استفاده می‌کنند نظارت‌های بر سلامت این نان‌ها افزایش پیدا کرده است.

مدیرکل فرآورده‌های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو در پاسخ به سوالی مبنی بر استفاده از برخی موادغیرمجاز در نان گفت: نانوایان گاهی به دلیل کیفیت نامناسب آرد از مواد بهبود دهنده‌ای چون جوش شیرین استفاده می‌کنند، این مورد در کارگروه گندم، آرد و نان وزارت صنعت که سازمان غذا و دارو عضویت دارد در حال پیگیری است تا بتوانیم آردی با کیفیت مناسب در تمام فصول به نانواها تحویل دهیم.

به گزارش ایفدانا-وی ادامه داد: نمی‌توان گفت که جوهر قند اصلاً در نان‌ها استفاده نمی‌شود، اما ما کنترل‌ها و نظارت‌ها را به طور مستمر انجام می‌دهیم و تاکید می‌کنم که استفاده از افزودنی‌های غیرمجاز مثل بلانکیت یا جوهر قند در نان‌ها ممنوع است.

مفید در ادامه از کاهش 10 درصدی نمک نان خبر داد و گفت: طی یک سال گذشته با نظارت‌های انجام شده توانستیم میزان نمک در نان‌های سنتی را کاهش دهیم و اکنون به 1.8 درصد رسیده است.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید