ادامه جنجال ها بر سر کمک میلیاردی شهرداری تهران به حسینیه یک مداح معروف

    کد خبر :213825

چندی پیش یاشار سلطانی روزنامه نگار و فعال سیاسی با انتشار اسنادی مدعی شد که شهرداری منطقه 5 تهران مهرماه امسال کمک یک و نیم‌میلیارد تومانی را به حساب حسینه ریحانه‌الحسین واریز کرده است.
گفتنی است نام این حسینیه با اسم مداح معروف، مجید بنی فاطمه گره خورده است. دیروز مصطفی خرسندی، مدیر عامل خانه مداحان در واکنش به اسناد منتشر شده درباره اختصاص بودجه یک و نیم میلیاردی به یکی از حسینیه‌های تهران در منطقه ۵ تهران اظهار داشت: در این رابطه اطلاعی ندارم و نمی‌دانم، ولی اگر شما بخواهید ساخت و توسعه یک فضا را انجام دهید، شاید این مبالغ لازم باشد؛ در مورد کانون مداحان و بیت‌الاحزان نوشته‌اند که مبالغی را دریافت کرده‌ایم، در حالی که دروغ است و اعتباری به ما اختصاص داده نشده است.

وی گفت: برای کانون مداحان و شعائر آئینی، ۲۰۰‌میلیون تومان بودجه در اواخر دوران مدیریتی آقای قالیباف مصوب شد که هنوز پرداخت نشده است.

وی افزود: درباره مجمع بیت‌الاحزان که در جدولی اسم آن آمده، گفته شده پولی دریافت کرده است، در حالی که یک ریال هم پرداخت نشده. در صورتی که اختصاص اعتبار به این مجمع مصوب شورای شهر است و شهرداری باید این اعتبار را اختصاص می‌داده که نداده است.

خرسندی ادامه داد: بنا بوده است به مجمع بیت الاحزان که مسئولیت آن را بنده بر عهده دارم، ۱۰۰‌میلیون تومان اعتبار اختصاص یابد، اما هیچ ‌پولی داده نشده و اگر بر خلاف این موضوع حرفی گفته می‌شد؛ دروغ محض است. حدود ۱۵۷ پیرغلام داریم که از کارافتاده و در خانه هستند. هر از گاهی یک سبد کالایی که به این افراد می‌دادیم هم نتوانستیم بدهیم.

وی با اشاره به اینکه در سطح تهران ۱۲‌هزار مداح داریم، ادامه داد: متاسفانه آقایان به موارد غیردینی که می‌رسند، همه احساس مسئولیت می‌کنند و تلاش می‌کنند بودجه‌ها را تامین کنند؛ اما به ۴ نوکر امام حسین(ع) که می‌رسند، داد همه در می‌آید. آقایان برای برخی از مجموعه‌ها میلیاردی پول گرفتند و اگر بخواهیم حرفی بزنیم روبه‌روی آنها قرار می‌گیریم. وقتی نوبت به حوزه مداحی می‌رسد، همه آسیب شناس می‌شوند.

به گزارش ارمان وی اضافه کرد: مراکز دینی از کجا باید بودجه و اعتبار داشته باشند؟ چرا می‌گویند این مراکز دینی و فرهنگی باید خودگردان باشند و با بودجه مردمی جلو بروند؟ چطور باید این اتفاق بیفتد؟ حداقل هر هفته ۵۰۰ جوان از این ۲‌هزار نفر به صورت ثابت می‌آیند.

مدیر عامل خانه مداحان عنوان کرد: ما چگونه بدون اعتبار فعالیت این مراکز دینی را جلو ببریم؟ آقایان به برکت دین آمدند و بر مسند نشسته‌اند، اما وقتی به موضوع توجه به مراکز دینی و فرهنگی می‌رسند می‌گویند ما وظایف‌مان چیز دیگری است؛ بفرمایند وظایفشان چیست؟ ما هر جا که فعالیت دینی داشتیم ناهنجاری‌ها کاهش یافته است. وی افزود: کانون مداحان و شعرای آئینی ۱۲‌هزار عضو دارد که خوراک فرهنگی آنها باید داده شود. ما فقط چند جلد کتاب داریم و ۳هزار نفر از ۱۲‌هزار نفر آمدند و ۱۲۹‌میلیون تومان خرج بسته فرهنگی شد. در این مجموعه سپاه محبت کرد و بخشی از این هزینه را پذیرفت. خب جای سوال است که ما باید مابقی این هزینه را از کجا بیاوریم؟ کانون مداحان و شعرای آئینی یک ریال دریافت نکرده است و یک ریال کمک به مداحان که بنا بوده است که به آنها تعلق بگیرد، داده نشده است.

خرسندی با اشاره به هزینه‌بر بودن فعالیت‌ها در حوزه فعالیت‌های دینی و آیینی گفت: ما برای تقویت روضه‌های خانگی نزدیک به ۲‌هزار بلندگو که هرکدام ۱۰۰‌هزار تومان قیمت دارد خریداری کردیم. من باید به افراد مختلف، سازمان‌ها و ارگان‌ها (وزارت ارشاد و شهرداری) تقاضا کنم که بتوانم برای فعالیت‌ها بودجه بگیریم. جای سوال است که متولی کمک به مراکز دینی در این مملکت کجا و کیست؟

وی با اشاره به اینکه سازمان تبلیغات اسلامی خودش در پرداخت حقوق ائمه جماعاتشان مانده است و نمی‌تواند کمکی به ما کند، گفت: به هر شکل دولت باید اعلام کند که ما به هر شکلی که می‌شود به این مراکز کمک می‌کنیم و یا شهرداری بگوید که در بخش بودجه فرهنگی، اعتباری را برای مراکز دینی در نظر می‌گیریم.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید