۵۰ درصد کالری غذایی وارد می شود/ نیاز به ذرت و سویای تراریخته

    کد خبر :209226

دکتر مصطفی قانعی در خصوص واردات محصولات تراریخته خاطر نشان کرد: ۵۰ درصد کالری غذایی ایران به شکل واردات انجام می شود و ۵۰ درصد مابقی آن در کشور تولید و نیاز مردم به واسطه آن تامین می شود.

وی با بیان اینکه از میزان این وارداتی ها سهم عمده ای شامل ذرت، پنبه و سویا می شود، خاطر نشان کرد: ۸۰ درصد میزان کالری غذایی که وارد می شود مربوط به محصولات تراریخته است.

در گفتگو با مهرقانعی تاکید کرد: باید دقت کرد که از این میزان واردات بخشی از آن مربوط به واردات محصولات تراریخته است بنابراین کل واردات منظور نیست.

دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری با بیان اینکه بیشترین درصد این محصولات تراریخته وارداتی هم ذرت است، خاطر نشان کرد: پنبه نیز از پاکستان تامین می شود.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید