به قوانین قاچاق به صورت کیفی توجه نمی‌شود

    کد خبر :197892

دبیر کل انجمن صنایع لوازم خانگی ایران گفت: لوازم خانگی قاچاق در انبارها نگهداری و هزینه‌های انبارداری زیادی نیز برای آن پرداخت می‌شود.

حبیب الله انصاری (پنجشنبه) در نشست مشترک کمیسیون صنایع اتاق بازرگانی ایران و اصفهان اظهار کرد: سود تسهیلات سال ها مورد بحث است و گفته شده از 20 تا 32 درصد به 18 درصد تقلیل دهند به نظر می رسد این امر به هیچ عنوان قابل محقق شدن نیست.

وی به بحث قاچاق کالا اشاره کرد و افزود: متاسفانه به قوانین در بحث قاچاق به صورت کمی بیشتر پرداخته شده تا به صورت کیفی؛ به این معنی که صرفا تعداد تبصره و ماده در قانون اهمیت داشته است.

دبیرکل انجمن صنایع لوازم خانگی ایران گفت: گرفتن قاچاقچی و کالای قاچاق هدف نیست بلکه این موضوع که کالای قاچاق را چه می کنند از اهمیت برخوردار است و باید مورد پیگیری قرار گیرد.

انصاری با بیان اینکه اصفهان از جمله قطبهای صنایع لوازم خانگی کشور است، اضافه کرد: کالاهای آرایشی، بهداشتی و مواد غذایی قاچاق معدوم می شوند، اما سوال اینجاست که لوازم خانگی قاچاق چه می شود؛ این موضوع را پیگیری کردم و چندین بار از مسئولان پرسیدم، در نهایت جواب دادند که این ها در انبارها نگهداری می شوند و باید بعضا هزینه های انبارداری زیادی نیز برای آن پرداخت شود.

وی افزود: چرا در بحث مالیات بر ارزش افزوده در کشور وارونه عمل می شود و مالیات را تولید کننده به جای مصرف کننده پرداخت می کند؟ چرا با موضوع نرخ ارز بازی می شود. به هیچ عنوان نمی توان نرخ ارز را تک نرخی کرد؟

دبیرکل انجمن صنایع لوازم خانگی ایران خاطرنشان کرد: نبود بانک برای تبادلات ارزی و مشکلاتی حمل نقلی برای ارسال کالاها به کشورهای دیگر نیز از معضلاتی است که باید مورد پیگیری قرار گیرد و حل شود.

همچنین عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی شیراز، اظهار کرد: 90 درصد اشتغالی که در کشور وجود دارد، از صنایع کوچک و متوسط است که تمام این صنایع به صنایع مادر وصل هستند.

به گزارش ایسنا، فریدون فرقانی افزود: با توجه به یارانه خاص صنایع پتروشیمی انتظار می رود، صنایع پتروشیمی به صنایع کوچک و متوسط کمک کنند که متاسفانه این اتفاق تاکنون نیفتاده است.

وی با بیان اینکه قیمت برخی مواد پتروشیمی از تیرماه تاکنون 120 درصد افزایش قیمت داشته است، گفت: چرا مجلس نسبت به افزایش قیمت های صنایع پتروشیمی کاری نمی کند و این موضوع را پیگیری نمی کند؟ قیمت های صادراتی صنایع پتروشیمی بسیار کمتر از قیمت های داخلی است و اینها بخش خصوصی را زمین گیر کرده است. شرکت های ما روز به روز ورشکسته تر می شود اما قانونی برای حمایت از این افراد وجود ندارد.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید