نظر یک مسوول درخصوص حضور برخی آقازاده‌ها در پست‌های مدیریتی

    کد خبر :196648

مدیرکل طرح‌های ملی جوانان در معاونت جوانان وزارت ورزش و جوانان با اشاره به اینکه علاقمند جذب همه جوانان در خانه ها جوان هستیم، گفت: بودجه پیشنهادی سال ۹۷ مجلس شورای اسلامی به دنبال حذف بودجه خانه های جوان است و نمایندگان معتقدند این بودجه باید به ساخت خوابگاه متاهلان اختصاص یابد اما ما به دنبال طرحی برای تغییر نام خانه‌های جوان به «ایران یار» یا «دولتیار» هستیم تا نظر مساعد مسئولان را جلب کنیم.

به گزارش ایسنا، امیر حسین ال اسحاق در حاشیه ششمین گردهمایی مسئولین امور جوانان در یزد، با تأکید بر ضرورت کار داوطلبانه جوانان گفت: دولت محدودیت‌های زیادی برای انجام همه امور کشور دارد و باید بخشی از اداره امور با مشارکت جوانان انجام شود. جوانان باید در اداره امور کشور درگیر شوند تا احساس وابستگی آنها به کشور و هویت ملی افزایش یابد.

وی در ادامه با اشاره به اینکه قصد داریم در خانه جوان فعالیت داوطلبانه جوانان را از تشکیل سمن ها تا تبدیل شدن به رهبران جوان پیگیری کنیم، افزود: در موضوع بکار گیری نخبگان جوانان تاکنون کاری جدی صورت نگرفته است. این در حالی است که جوانان در تمام عرصه ها از انقلاب تا جنگ تحمیلی و سازندگی حضور و تاثیرگذاری داشتند؛ با این حال آنان هم اکنون در اداره کشور دخیل نیستند.

وی در پاسخ به سوالی در خصوص دور ماندن جوانان از مسئولیت‌های اجرایی و حضور برخی آقازاده‌ها یا به اصطلاح ژنهای خوب در برخی مسئولیت‌ها گفت: موافق این موضوع نیستیم. موضوع اصلی اعتماد به جوانان است، اما اگر حضور همین تعداد آقازاده ها در پستهای اجرایی نباشد، عرصه برای جوانان کاملاً از میان می‌رود و همین حضور حداقلی حذف می شود.

مدیر کل طرح‌های ملی جوانان با تاکید بر این که شبکه مدیران جوان باید تشکیل شود تا جوانان خودشان از یکدیگر حمایت کنند، گفت: نقشه راه ما مشخص است اما اینکه چقدر موفق شویم بسته به شرایط است.

به گزارش پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان،آل اسحاق همچنین از تفاهم نامه با بنیاد ملی نخبگان خبر داد و افزود: بر اساس این تفاهم نامه زمینه ورود نخبگان به فعالیت های اجتماعی در قالب خانه جوان فراهم می‌شود.

مدیر کل طرح های ملی جوانان همچنین از مذاکره با ستاد مشترک برای اختصاص امتیازاتی به نخبگان فرهنگی و اجتماعی برای دوره خدمت سربازی آنها خبر داد و خاطرنشان کرد : در گذشته نخبگان علمی تسهیلاتی در سربازی داشتند که ما معتقدیم نخبگان اجتماعی فرهنگی و کارآفرین نیز می‌توانند از تسهیلاتی در دوره سربازی برخوردار شوند تا در کنار سربازی فعالیتهای اشتغالزایی خود را ادامه دهند. باید مرز نخبگی جابجا شود و تمرکز فقط روی نخبه علمی در کشور نباشد.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید