۴۱ فرآورده غذایی پروانه استاندارد گرفتند

    کد خبر :191955

مدیرکل استاندارد استان تهران از صدور پروانه استاندارد برای ۴۱ فرآورده غذایی در ماه گذشته خبر داد.

مسلم بیات با اشاره به اینکه در جلسات کمیته علایم آذرماه این اداره‌کل، ۳۷ فرآورده پروانه استاندارد اجباری و هفت فرآورده پروانه کاربرد علامت استاندارد تشویقی دریافت کردند، اظهار کرد: ۳۷ فرآورده که موفق به دریافت نشان استاندارد شدند شامل قند و شکر با نام‌های تجارتی دولیتل – نیکبخت – لولیتا، شیرینی‌های آردی با نام تجارتی شیبابا، عرقیات گیاهی (عرق نعناع و گلاب) با نام تجارتی فیض هستند.

مدیرکل استاندارد استان تهران افزود: بستنی شیری با چربی نباتی کوروش، ماست کم‌چرب و پرچرب و ماست طعم‌دار کم‌چرب و پرچرب با نام تجارتی دومینو، برنج سفید دانه متوسط درجه یک، ذرت – گندم پوست‌کنده و جو پوست‌کنده با نام تجارتی کازو موفق به دریافت نشان استاندارد شدند.

وی گفت: سیر ترشی و کنسرو باقلا پخته با نام تجارتی آدلی، خلال مغز پسته و مغز بادام با نام تجارتی برکت، چای سیاه داخلی و خارجی با نام تجارتی روخان، کنسرو لوبیا سبز و کمپوت گیلاس با نام تجارتی سلمه و پتراکو موفق به دریافت نشان استاندارد شدند.

به گزارش ایسنا،بیات ادامه داد: همچنین عرق خارشتر-عرق شنبلیله – عرق آویشن- عرق گزنه- عرق کلپوره- عرق زنیان- عرق زیره سبز- عرق رازیانه- عرق بید- عرق کاسنی- عرق بهارنارنج- عرق نعناع- عرق شاتره(تشویقی) با نام‌های تجارتی طلایی، ۴۴۴، یکی یدونه، ساقی، چشم چین، مدنی، شهروز و میثاق از دیگر فرآورده‌هایی هستند که موفق به دریافت نشان استاندارد شدند.

به گفته مدیرکل استاندارد استان تهران، همچنین در این جلسات، کارشناسان استاندارد برای هفت فرآورده شامل نخود، لوبیا، لپه، عدس، زعفران رشته‌ای با نام تجارتی نیکبخت و فرآورده‌های کاکائویی با نام تجارتی باربین، پروانه استاندارد تشویقی صادر کردند.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید