26 گروه نمایشی مشغول تمرین در پلاتوهای خانه نمایش

    کد خبر :18594

26گروه نمایشی برای اجرا در جشنواره های تئاتری کشور و تماشاخانه های رسمی در پلاتوهای خانه نمایش تمرین می کنند.به گزارش چهارشنبه ایرنا از روابط عمومی خانه نمایش، پلاتوهای خانه نمایش هر روز از ساعت هشت صبح الی ساعت 20 پذیرای گروه های نمایشی است و درحال حاضر نیز بیست و شش گروه نمایشی برای شرکت در جشنواره های آئینی و سنتی، سوره، شهر، ماه و اجرا در تماشاخانه هایی چون خانه نمایش، تالار هنر، تالار مولوی، تالار محراب، خانه هنرمندان و پردیس تئاتر تهران تمرین می کنند.
همچنین نمایش های ‘شهرک غرب’ نوشته سارا الهیان و کارگردانی سید حسن حسینی، ‘شاهدی برای فردا’ نوشته فریبرز بیدهندی و کارگردانی محسن حاجی یوسفی، ‘شایعه درخت تبریزی’ نوشته ی ژان میشل ریپ و کارگردانی سهیل جمشیدی، ‘روان پریش’ نوشته ی سارا کین و کارگردانی علیرضا گرگانی، ‘آخرین بازی’ نوشته محمود استاد محمد و کارگردانی بهروز سرو علیشاهی، ‘مردان بالاده، زنان پائین ده’ نوشته ی سیدمحسن میرهاشمی و کارگردانی آوا کشانی فراهانی برای اجرای عمومی در خانه ی نمایش تمرین می کنند.
نمایش های’ماجراهای مهرداد جون’ نوشته و کارگردانی مهرداد نظری برای اجرا در تالار هنر، ‘همشهری’ نوشته و کارگردانی مازیار ملکی برای اجرا در تالار مولوی، ‘غمگین تر از شب’ نوشته و کار مریم منصوری برای اجرا در سالن انتظامی خانه ی هنرمندان ایران، ‘مده آ’ نوشته ی ژان آنوی با ترجمه ی حسن جوادی و کارگردانی مریم رادپور برای اجرا در پردیس تئاتر تهران و ‘رکوئیم برای یک راهبه’ با کارگردانی مهسا جمشیدی برای اجرا در تالار محراب تمرین می کنند.
پلاتوهای خانه نمایش پذیرای یازده گروه نمایشی برای شرکت در جشنواره ی نمایش های آئینی و سنتی است و نمایش هایی چون ‘کلید گنج’ نوشته ی محسن میرهاشمی و کارگردانی حمید فضل الله و ‘هر که را طاووس خواهد’ نوشته رحمت امینی و کارگردانی سمیرا طباطبایی، ‘مهری ناز’ نوشته ی صبوره رنگرز و کارگردانی عطاء الله کوپال، ‘رفقا، رقبا’ نوشته و کار روح الله ایرجی، ‘حکایت زنی بی نام و نشان’ نوشته ی عصری ملکی و کارگردانی فاطمه رادمنش، ‘چهل گیس،’ نوشته ی شهناز روستایی و کارگردانی محمدرضا صفری، ‘مضحکه ماردوش’ نوشته ی حسن باستانی و کارگردانی غلامرضا عربی، ‘پلانترن ماژیک’ نوشته اصغر گروسی و کارگردانی وحید نفر، ‘هملت’ نوشته و کارگردانی حسن عظیمی، ‘نقد حال’ نوشته و کار هادی حوری، ‘معمای تلخک’ نوشته و کارگردانی جواد انصافی برای این جشنواره تمرین می کنند.
همچنین نمایش های ‘فرجام’ نوشته ی ملیحه مرادی جعفری و کارگردانی رضا انواری، ‘حکایت خنده داری که خنده دار نبود’ نوشته و کارگردانی مسعود براهیمی بری اجرا در جشنواره ی تئاتر سوره و نمایش ‘باغ هزار دخترون’ نوشته دکتر افسانه شعبان نژاد و کارگردانی زهرا مولائیی برای جشنواره تئاتر شهر برای اجرا در جشنواره ی تئاتر ماه تمرین می کنند.
خانه نمایش درحال حاضر هر شب به غیر از شنبه ها ساعت 19 با نمایش ‘یوسف و زلیخا’ نوشته داود فتحعلی بیگی و کارگردانی منیژه داوری و ساعت بیست با اجرای نمایش سیاه بازی ‘مجلس شب چراغ’ نوشته و کارگردانی داود معینی پذیرای تماشاگران تئاتر است.
علاقمندان به تماشای آثار نمایشی خانه ی نمایش می توانند با مراجعه به نشانی میدان فردوسی، ضلع شرقی میدان، بعد از خیابان ایرانشهر، خیابان شهید موسوی (فرصت سابق)، کوچه ی محمدآقا، پلاک 34 مراجعه فرمایند. نشانی دوم خانه ی نمایش برای کسانیکه تمایل دارند با خودرو شخصی به خانه ی نمایش مراجعه کنند می توانند به نشانی میدان فردوسی، خیابان سپهبد قرنی، خیابان طالقانی، خیابان شهید موسوی، کوچه ی محمدآقا پلاک 34 مراجعه کنند.
همینطور از طریق کانال تلگرام به نشانی @edaretheaterkhanenamayesh ازاخبار خانه نمایش و پلاتوهای این مجموعه مطلع شوند.

* دبیر بیستمین جشواره تیاتر دانشگاهی از حمایت سایت تیوال از این جشنواره تقدیر کرد
به گزارش ایرنا روابط عمومی جشنواره تئاتر دانشگاهی، در نشست روز گذشته که با حضور مهدی گمار دبیر بیستمین جشنواره تیاتر دانشگاهی و حسین عبداللهی معاون اجرایی جشنواره حضور داشتند لوح تقدیر جشنواره به محمد عمروآبادی مدیر عامل تیوال تقدیم شد.
عمروآبادی در رابطه با حمایت‌های این مجموعه از جشنواره تیاتر دانشگاهی و اجرای عموم پنج اثر برگزیده آن، گفت: هرچند در طول پنج سال فعالیت، نزدیک به شش هزار تئاتر، کنسرت را معرفی و به فروش رساندیم و افتخار همکاری با بزرگترین نام‌های هنر این سرزمین را داشتیم،
وی افزود: همچنین دو سال پیاپی عهده‌دار جشنواره تیاتر فجر و جشنواره موسیقی فجر بودیم، اما به دلیل اینکه خود یک تیم جوان هستیم و در کنار تخصص فناوری اطلاعات از گذشته در گروه‌های تیاتر و موسیقی فعالیت هنری داشته‌ایم، چیزی از توجه ویژه و اشتیاق ما به همکاری با هنر دانشگاهی و استعدادهای جوان کم نشده است.
عمروآبادی افزود: در همین راستا پنج نمایش برگزیده این جشنواره نیز در هنگام اجرای عمومی از حمایت‌های ویژه تیوال بهره‌مند خواهند شد.
بیستمین جشنواره تئاتر دانشگاهی به دبیری مهدی گمار از 15اردیبهشت آغاز و 23اردیبهشت با معرفی برگزیدگان بخش های مختلف در تالار وحدت به کار خود پایان داد.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید