مضرترین روش پخت غذا

    کد خبر :177627

یکی از روش‌های پخت غذا می‌تواند به شدت خطرناک باشد…

پژوهشگران از جدیدترین آزمایش‌ها دریافته‌اند مواد غذایی که در روغن سرخ می‌شوند خطر ابتلای افراد به بیماری دیابت را تا ۲ برابر افزایش می‌دهند.

کارشناسان اعتقاد دارند مواد شیمیایی مضر در خوراکی‌هایی مانند چیپس و یا مرغ سرخ شده در روغن می‌تواند قند خون را از حالت کنترل خارج کرده فرد را مبتلا به دیابت کند.

بررسی‌ها نشان می‌دهند، خوردن غذاهای چرب همچنین می‌تواند مادران باردار را در معرض خطر ابتلا به دیابت بارداری قرار دهد. دیابت بارداری در صورت کشف نشدن می‌تواند منجر به تولد نوزاد زودرس و یا نوزادان با مرگ زودرس شود.

کارشناسان به ویژه خوردن غذاهایی مانند چیپس،‌ املت و یا مرغ سرخ کرده را به دلیل بروز خطر ابتلا به دیابت ممنوع اعلام کرده‌اند.

منبع: جام نیوز

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید