جدیدترین اخبار
۸ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۰۹:۲۷ اجتماعی کد خبر :160324

بهترین روغن برای سرخ کردن مواد غذایی

یک متخصص تغذیه خاطرنشان کرد: برای پخت غذا با حرارت طولانی مدت، باید از روغن‌های سرخ کردنی و مقاوم در برابر حرارت استفاده شود. بنابراین از طریق برچسب‌های درج شده بر محصولات روغنی می‌توان براساس میزان ایزومر ترانس، قابلیت تحمل حرارت را در آن‌ها تشخیص و نوع مصرف را تعیین کرد.

به گزارش افکارنیوز، شیوا راهپیما در خصوص گرایش مردم به مصرف روغن‌های گیاهی در غذا گفت: امروزه مصرف روغن‌های گیاهی در سبد غذایی خانواده‌ها جایگاه خاصی پیدا کرده و در بسیاری از مواقع جایگزین انواع روغن‌های نباتی و مایع در پخت غذا‌ها شده است.

وی افزود: باوجود ارزش غذایی روغن‌های گیاهی در غذا‌ها و تاثیر به سزایی که در حفظ ارزش غذایی و جلوگیری از تغییرات شیمیایی در تری گلیسرید‌ها دارند، اما حرارت برخی از آن‌ها می‌تواند مضر و خطرناک باشد.

این متخصص تغذیه خاطرنشان کرد: روغن مایع به منظور مصرف در انواع سالاد‌ها و پخت غذا‌ها با حرارت پایین تولید می‌شود این در حالی است که برای پخت غذا با حرارت طولانی مدت، باید از روغن‌های سرخ کردنی و مقاوم در برابر حرارت استفاده شود. بنابراین از طریق برچسب‌های درج شده بر محصولات روغنی می‌توان براساس میزان ایزومر ترانس، قابلیت تحمل حرارت را در آن‌ها تشخیص و نوع مصرف را تعیین کرد.

راهپیما اظهارکرد: همه روغن‌های مایع گیاهی قابلیت تحمل حرارت بالا را نداشته و در حین پخت می‌سوزند بنابراین مصرف این روغن‌ها منجر به ایجاد سرطان در بدن می‌شود. استفاده از هر نوع روغن زیتون در سرخ کردن مواد غذایی جایز نیست و باید به این نکته توجه شود که روغن زیتون عادی به منظور استفاده در سالاد و یا در مواردی که نیاز به حرارت نیست، تولید می‌شود. لازم به ذکر است روغن کنجد و روغن کانولا برای مصارف سرخ کردنی مناسب محسوب می‌شوند.

وی عنوان کرد: کره از جمله مواد غذایی چرب است که نسبت به دیگر روغن‌ها در ایجاد سرطان وتولید ماده سمی مفید تلقی می‌شود با این حال مصرف بیش از اندازه آن در غذا، منجر به افزایش کلسترول در خون، و چاقی در بدن می‌شود.

راهپیما اذعان داشت: کنترل اطلاعات مندرج بر روی برچسب روغن‌های خوراکی راهنمای مصرف مفید محصولات محسوب می‌شود براین اساس مردم باید در کنترل این فرآورده‌ها به تاریخ تولید و انقضاء، نشان سازمان غذا و دارو، شماره پروانه ساخت وزارت بهداشت، شرایط نگهداری، میزان اسید‌های چرب اشباع و غیر اشباع و اسید چرب ترانس توجه کنند.

وبگردی

روی خط خبر

  • تظاهرات علیه امیر قطر در نزدیکی محل برگزاری کنفرانس مونیخ
  • توهین بی‌شرمانه «تتلو» به قربانیان سانحه هوایی
  • لهستان از اسرائیل درباره حمله به سفارتش توضیح خواست
  • بارزانی در مونیخ: اوضاع عفرین به طرف‌های بسیاری مرتبط است
  • چرا قیمت LNG بالا خواهد ماند؟
  • تلاش برای زنده ماندن بعد از کسب نوبل
  • فروش موی سر برای خرید غذا
  • پیش‌بینی گرد و خاک برای ۱۲ شهر خوزستان
  • دستیابی به هوای پاک در گروی برخورداری از صنعت خودروی سبز
  • حضور سازمان سینمایی ایران با ۷ فیلم در جشنواره برلین
  • زمان پخش سری جدید برنامه جنجالی «هفت»‌
  • ٣ هزار ‌میلیارد دلار منابع ارزی هدر رفت
  • احتمال مصادره اموال مسئولان دولت احمدی‌نژاد
  • تکمیل مسکن مهر ۱۱ هزار میلیارد تومان پول می‌خواهد
  • سهم شهرداری از مالیات بر ارزش افزوده ۳ برابر شد/کمک ۲میلیارد یورویی به حمل ونقل عمومی
  • اثربخشی مداخلات فرهنگی و پیشگیری از اعتیاد با کمک CBOها
  • ۲هلی‌کوپتر هلال احمر در جستجوی لاشه هواپیما بر فراز دنا
  • معاون پیشین سازمان هواپیمایی: جعبه سیاه هواپیما ۲۴ساعته بازخوانی می‌شود
  • جریمه خودروهای فاقد معاینه فنی صرف آلودگی هوا و حمل و نقل عمومی شهرهای آلوده می‌شود
  • شخصیت مضطرب محمد بن سلمان و نقش «بلک واتر» در بازداشت شاهزادگان
  • تولد ۶۸ سالگی خواننده‌ای که صدایش مرز نمی شناسد
  • درگیری میان الحشد الشعبی و عناصر مسلح در کرکوک
  • دیدار زمستانه “هوروش بند” با هوادارانش
  • دلواپسان ‌ همچنان مخالف خرید هواپیما
  • «وقتشه» ، با اجرای بازیگر مشهور روی آنتن شبکه نسیم
  • ایران علاقه‌مند به همکاری با روسیه، هند و چین است
  • صحنه ای که “حاتمی کیا” را به گریه انداخت
  • روابط اقتصادی ایران و هند به کدام سو می‌رود؟
  • اجرای طرح غربالگری «ایدز» کودکان کار و خیابان در “خانه خورشید”
  • اعزام ۱۵۰ کوهنورد و پرواز بالگردها برای جستجوی هواپیمای سانحه دیده