جدیدترین اخبار
۸ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۰۹:۲۷ اجتماعی کد خبر :160324

بهترین روغن برای سرخ کردن مواد غذایی

یک متخصص تغذیه خاطرنشان کرد: برای پخت غذا با حرارت طولانی مدت، باید از روغن‌های سرخ کردنی و مقاوم در برابر حرارت استفاده شود. بنابراین از طریق برچسب‌های درج شده بر محصولات روغنی می‌توان براساس میزان ایزومر ترانس، قابلیت تحمل حرارت را در آن‌ها تشخیص و نوع مصرف را تعیین کرد.

به گزارش افکارنیوز، شیوا راهپیما در خصوص گرایش مردم به مصرف روغن‌های گیاهی در غذا گفت: امروزه مصرف روغن‌های گیاهی در سبد غذایی خانواده‌ها جایگاه خاصی پیدا کرده و در بسیاری از مواقع جایگزین انواع روغن‌های نباتی و مایع در پخت غذا‌ها شده است.

وی افزود: باوجود ارزش غذایی روغن‌های گیاهی در غذا‌ها و تاثیر به سزایی که در حفظ ارزش غذایی و جلوگیری از تغییرات شیمیایی در تری گلیسرید‌ها دارند، اما حرارت برخی از آن‌ها می‌تواند مضر و خطرناک باشد.

این متخصص تغذیه خاطرنشان کرد: روغن مایع به منظور مصرف در انواع سالاد‌ها و پخت غذا‌ها با حرارت پایین تولید می‌شود این در حالی است که برای پخت غذا با حرارت طولانی مدت، باید از روغن‌های سرخ کردنی و مقاوم در برابر حرارت استفاده شود. بنابراین از طریق برچسب‌های درج شده بر محصولات روغنی می‌توان براساس میزان ایزومر ترانس، قابلیت تحمل حرارت را در آن‌ها تشخیص و نوع مصرف را تعیین کرد.

راهپیما اظهارکرد: همه روغن‌های مایع گیاهی قابلیت تحمل حرارت بالا را نداشته و در حین پخت می‌سوزند بنابراین مصرف این روغن‌ها منجر به ایجاد سرطان در بدن می‌شود. استفاده از هر نوع روغن زیتون در سرخ کردن مواد غذایی جایز نیست و باید به این نکته توجه شود که روغن زیتون عادی به منظور استفاده در سالاد و یا در مواردی که نیاز به حرارت نیست، تولید می‌شود. لازم به ذکر است روغن کنجد و روغن کانولا برای مصارف سرخ کردنی مناسب محسوب می‌شوند.

وی عنوان کرد: کره از جمله مواد غذایی چرب است که نسبت به دیگر روغن‌ها در ایجاد سرطان وتولید ماده سمی مفید تلقی می‌شود با این حال مصرف بیش از اندازه آن در غذا، منجر به افزایش کلسترول در خون، و چاقی در بدن می‌شود.

راهپیما اذعان داشت: کنترل اطلاعات مندرج بر روی برچسب روغن‌های خوراکی راهنمای مصرف مفید محصولات محسوب می‌شود براین اساس مردم باید در کنترل این فرآورده‌ها به تاریخ تولید و انقضاء، نشان سازمان غذا و دارو، شماره پروانه ساخت وزارت بهداشت، شرایط نگهداری، میزان اسید‌های چرب اشباع و غیر اشباع و اسید چرب ترانس توجه کنند.

Ad

روی خط خبر

  • نمایش خون آشام کشی در پردیس تئاتر شهرزاد
  • دادگاه‌ فدرال عراق نتایج انتخابات پارلمانی را تایید کرد
  • تعیین جایزه ۲۰۰ هزار دلاری ترکیه برای شناسایی اعضای پژاک
  • روحانی ۶ شهریور با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کند
  • محمد مهاجری: تجمع قم توهین به جامعه روحانیت بود
  • قالیباف جزییات نامه خود به سران قوا را تشریح کرد: واقعا انسان حسرت می‌خورد که روزانه دو و نیم میلیون بشکه نفت هدر می‌دهیم
  • پرداخت ۷۷۰۰ میلیارد تومان عوارض بیمه به پلیس و وزارت بهداشت
  • گفتگو بین آلمان و روسیه برای دنیا مهم است
  • شهر «بل‌چراغ» در ولایت فاریاب افغانستان به‌ دست طالبان سقوط کرد
  • جزئیات شکایت از الیاس حضرتی
  • انتقاد شدید الحن ترامپ به شبکه های اجتماعی و رسانه ها: جمهوری خواهان را سانسور نکنید!
  • اعتراض ها به کپی بودن «برنده باش» با اجرای رضاگلزار
  • نظارت دقیق بر انبارها از ابتدای شهریور ماه
  • زرینه رود رحم ندارد
  • نقدهای تند و تیز راغفر به مناسبات حاکم بر اقتصاد کشور
  • حداقل ۲۴ هزار مسلمان روهینگیایی توسط ارتش میانمار کشته شده‌اند
  • یکی از فرماندهان طالبان در ولایت هرات کشته شد
  • صربستان: در ائتلافی که علیه ترکیه باشد هرگز قرار نمی گیریم
  • وقوع سیل در هند ۸۰۰ هزار نفر را بی خانمان کرد
  • حمله با خودرو به مردم در شمال فرانسه
  • فروپاشی واقعی، فروپاشی رژیم تحریم‌های آمریکا است
  • شایعه بازگشت سایه جنگ، کاسبی یک جریان سیاسی است
  • دولت و مجلس سوال از رئیس جمهور را دچار حاشیه نکنند
  • قیمت انواع سکه کاهش یافت
  • قاچاق محصولات پتروشیمی ازبورس به عراق وترکیه/علت؛ اختلاف قیمت ارز
  • چهار مجرای سوء استفاده ارزی/۲ راهکار کاهش فساد
  • «عبد ربه منصور هادی» و تلاش برای کاهش نفوذ امارات در یمن
  • کره شمالی با بازرسی از سایت پرتاب موشکی خود موافق است
  • وزرای خارجه روسیه و لبنان با یکدیگر دیدار می کنند
  • آمریکا بار دیگر دست به تحریم می زند