جدیدترین اخبار
۸ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۰۹:۲۷ اجتماعی کد خبر :160324

بهترین روغن برای سرخ کردن مواد غذایی

یک متخصص تغذیه خاطرنشان کرد: برای پخت غذا با حرارت طولانی مدت، باید از روغن‌های سرخ کردنی و مقاوم در برابر حرارت استفاده شود. بنابراین از طریق برچسب‌های درج شده بر محصولات روغنی می‌توان براساس میزان ایزومر ترانس، قابلیت تحمل حرارت را در آن‌ها تشخیص و نوع مصرف را تعیین کرد.

به گزارش افکارنیوز، شیوا راهپیما در خصوص گرایش مردم به مصرف روغن‌های گیاهی در غذا گفت: امروزه مصرف روغن‌های گیاهی در سبد غذایی خانواده‌ها جایگاه خاصی پیدا کرده و در بسیاری از مواقع جایگزین انواع روغن‌های نباتی و مایع در پخت غذا‌ها شده است.

وی افزود: باوجود ارزش غذایی روغن‌های گیاهی در غذا‌ها و تاثیر به سزایی که در حفظ ارزش غذایی و جلوگیری از تغییرات شیمیایی در تری گلیسرید‌ها دارند، اما حرارت برخی از آن‌ها می‌تواند مضر و خطرناک باشد.

این متخصص تغذیه خاطرنشان کرد: روغن مایع به منظور مصرف در انواع سالاد‌ها و پخت غذا‌ها با حرارت پایین تولید می‌شود این در حالی است که برای پخت غذا با حرارت طولانی مدت، باید از روغن‌های سرخ کردنی و مقاوم در برابر حرارت استفاده شود. بنابراین از طریق برچسب‌های درج شده بر محصولات روغنی می‌توان براساس میزان ایزومر ترانس، قابلیت تحمل حرارت را در آن‌ها تشخیص و نوع مصرف را تعیین کرد.

راهپیما اظهارکرد: همه روغن‌های مایع گیاهی قابلیت تحمل حرارت بالا را نداشته و در حین پخت می‌سوزند بنابراین مصرف این روغن‌ها منجر به ایجاد سرطان در بدن می‌شود. استفاده از هر نوع روغن زیتون در سرخ کردن مواد غذایی جایز نیست و باید به این نکته توجه شود که روغن زیتون عادی به منظور استفاده در سالاد و یا در مواردی که نیاز به حرارت نیست، تولید می‌شود. لازم به ذکر است روغن کنجد و روغن کانولا برای مصارف سرخ کردنی مناسب محسوب می‌شوند.

وی عنوان کرد: کره از جمله مواد غذایی چرب است که نسبت به دیگر روغن‌ها در ایجاد سرطان وتولید ماده سمی مفید تلقی می‌شود با این حال مصرف بیش از اندازه آن در غذا، منجر به افزایش کلسترول در خون، و چاقی در بدن می‌شود.

راهپیما اذعان داشت: کنترل اطلاعات مندرج بر روی برچسب روغن‌های خوراکی راهنمای مصرف مفید محصولات محسوب می‌شود براین اساس مردم باید در کنترل این فرآورده‌ها به تاریخ تولید و انقضاء، نشان سازمان غذا و دارو، شماره پروانه ساخت وزارت بهداشت، شرایط نگهداری، میزان اسید‌های چرب اشباع و غیر اشباع و اسید چرب ترانس توجه کنند.

Ad

Ad

روی خط خبر

  • فرمانده سپاه: پاسخ‌های ما به آل‌سعود چراغ‌خاموش اما دردناک است
  • معاون اداره راهداری البرز بازداشت شد
  • نیویورک تایمز: “دو پلیس بد” عامل صعود و شاید سقوط بن سلمان
  • ناتو از تشکیل ارتش واحد اروپایی استقبال می‌کند
  • همه چیز در باره «شیوا»ی سریال پرطرفدار این شبهای تلویزیون
  • دیدار برایان هوک با نتانیاهو درباره تحریم ایران
  • عراق در دوراهی ایران و آمریکا
  • ادرییس البا به فصل پنجم Luther بازگشته است
  • رولینگ: به خاطر طرفدارانم برگشتم
  • واکنش سخنگوی شورای شهر به شایعه عدم تایید حکم حناچی
  • آماده‌باش مدیریت بحران فارس برای مقابله با حوادث احتمالی بارندگی
  • اخلاق‌مداری و رفتار حکیمانه با مردم؛ ضرورت کار پلیس
  • عراقچی: اروپا به تعهدات اقتصادی خود عمل کند
  • رویترز: کره جنوبی به‌زودی واردات نفت ایران را ازسرگیرد
  • فیلمی تازه از «دامبو» ؛خاص‌ترین فیل دنیا
  • اجرای پروژه‌ در روستاها بر حسب نیاز انجام شود
  • ورود بانوان به ورزشگاه مشکل مردم نیست که رئیس‌جمهور یا وزیر به آن بپردازند
  • عربستان بالاخره اعتراف کرد: خاشقچی در کنسولگری تکه‌تکه شد
  • قیمت «بیت کوین» به پایین‌ترین سطح در یک سال گذشته رسید
  • قیمت لاستیک و مرغ کاهش می یابد/ الزام برای تدوین بسته قیمت گذاری خودرو
  • بارش برف در محورهای کوهستانی قزوین
  • واکنش آقای بازیگر به ورود خواننده‌‎ها به عرصه بازیگری
  • حاشیه برنامه «فرمول یک» به کجا رسید؟ / ضیاء پاسخ داد
  • دادگستری: ورود زنان به استادیوم دغدغه نیست
  • هنرنمایی بازیکن پیشکسوت پرسپولیس در ایتالیا
  • انصاری‌راد: اصلاح طلبان همه امروز قبول دارند سال ۸۴ اشتباه کردند
  • ترامپیسم به کدام سو می رود؟/ ایالات سرنوشت ساز به ترامپ پشت کردند
  • کشتی ۷۲هزار تنی برزیلی در چابهار پهلو گرفت
  • زنگنه به مجلس می‌رود
  • دلار وارد کانال ۱۱۰۰۰ تومان شد
  • Ad