جدیدترین اخبار
۸ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۰۹:۲۷ اجتماعی کد خبر :160324

بهترین روغن برای سرخ کردن مواد غذایی

یک متخصص تغذیه خاطرنشان کرد: برای پخت غذا با حرارت طولانی مدت، باید از روغن‌های سرخ کردنی و مقاوم در برابر حرارت استفاده شود. بنابراین از طریق برچسب‌های درج شده بر محصولات روغنی می‌توان براساس میزان ایزومر ترانس، قابلیت تحمل حرارت را در آن‌ها تشخیص و نوع مصرف را تعیین کرد.

به گزارش افکارنیوز، شیوا راهپیما در خصوص گرایش مردم به مصرف روغن‌های گیاهی در غذا گفت: امروزه مصرف روغن‌های گیاهی در سبد غذایی خانواده‌ها جایگاه خاصی پیدا کرده و در بسیاری از مواقع جایگزین انواع روغن‌های نباتی و مایع در پخت غذا‌ها شده است.

وی افزود: باوجود ارزش غذایی روغن‌های گیاهی در غذا‌ها و تاثیر به سزایی که در حفظ ارزش غذایی و جلوگیری از تغییرات شیمیایی در تری گلیسرید‌ها دارند، اما حرارت برخی از آن‌ها می‌تواند مضر و خطرناک باشد.

این متخصص تغذیه خاطرنشان کرد: روغن مایع به منظور مصرف در انواع سالاد‌ها و پخت غذا‌ها با حرارت پایین تولید می‌شود این در حالی است که برای پخت غذا با حرارت طولانی مدت، باید از روغن‌های سرخ کردنی و مقاوم در برابر حرارت استفاده شود. بنابراین از طریق برچسب‌های درج شده بر محصولات روغنی می‌توان براساس میزان ایزومر ترانس، قابلیت تحمل حرارت را در آن‌ها تشخیص و نوع مصرف را تعیین کرد.

راهپیما اظهارکرد: همه روغن‌های مایع گیاهی قابلیت تحمل حرارت بالا را نداشته و در حین پخت می‌سوزند بنابراین مصرف این روغن‌ها منجر به ایجاد سرطان در بدن می‌شود. استفاده از هر نوع روغن زیتون در سرخ کردن مواد غذایی جایز نیست و باید به این نکته توجه شود که روغن زیتون عادی به منظور استفاده در سالاد و یا در مواردی که نیاز به حرارت نیست، تولید می‌شود. لازم به ذکر است روغن کنجد و روغن کانولا برای مصارف سرخ کردنی مناسب محسوب می‌شوند.

وی عنوان کرد: کره از جمله مواد غذایی چرب است که نسبت به دیگر روغن‌ها در ایجاد سرطان وتولید ماده سمی مفید تلقی می‌شود با این حال مصرف بیش از اندازه آن در غذا، منجر به افزایش کلسترول در خون، و چاقی در بدن می‌شود.

راهپیما اذعان داشت: کنترل اطلاعات مندرج بر روی برچسب روغن‌های خوراکی راهنمای مصرف مفید محصولات محسوب می‌شود براین اساس مردم باید در کنترل این فرآورده‌ها به تاریخ تولید و انقضاء، نشان سازمان غذا و دارو، شماره پروانه ساخت وزارت بهداشت، شرایط نگهداری، میزان اسید‌های چرب اشباع و غیر اشباع و اسید چرب ترانس توجه کنند.

وبگردی

روی خط خبر

  • آیین‌نامه‌ای که معلمان فاقد صلاحیت را به کشور بازمی‌گرداند
  • پوشش ۷۰۰ هزار خانواده جدید در کمیته امداد طی امسال/افزایش ۱۳ درصدی مستمری مددجویان
  • بررسی جزئیات لایحه اصلاح و دائمی کردن قانون خدمات کشوری در کمیسیون اجتماعی
  • اعتراف تکان دهنده بازیگر زن مشهور
  • پخش جام جهانی فوتبال در سینماها تصویب شد
  • اظهارات صریح معاون بهزیستی درباره «زنان ویژه»
  • آغاز فعالیت خط ۵ متروی تهران در روزهای جمعه
  • راه‌اندازی سامانه ثبت نظارت الکترونیکی بر صندوق‌های صدقه
  • دو سناریو برای استراتژی پومپئو
  • واردات شبانه پورشه و مازراتی صحت ندارد
  • بله، مردم از تریبون نماز جمعه تحریک شدند، اما توسط آقای نماینده/ چرا مردم کازرون مخالف تجزیه شهرشان هستند؟
  • ایمن آبادی: توئیتر کاملا بی آزار است / کاش ديگر نمايندگان مجلس را هم در جریان نامه رفع فیلتر توئیتر قرار می‌دادند تا ما هم آن را امضا می کردیم
  • محمدرضا گلزار مجری کدام شبکه صدا و سیما می شود؟
  • تخلیه مسافران در ایستگاه ملت برای ایمنی مسافران
  • ایران روزانه ۲.۷ میلیون بشکه نفت صادر کرد
  • نرخ جدید عوارض آزادراهی در سال ۹۷+جدول
  • بحران قارچ‌های سمی و ۴ سئوال کلیدی که مغفول مانده است!
  • ۱۰هزار واحد مسکن برای مددجویان روستایی ساخته می‌شود
  • زمینه بررسی پرونده تخلفات در محاکم قضایی فراهم شد
  • شناسایی پنج گونه سمندر در چین
  • اطلاعیه مهم سخنگوی دولت درباره دوتابعیتی‌ها
  • رئیس سابق سیا:ترامپ تقابل با متحدان اروپایی رابرگزیده است
  • اتاق بازرگانی به جوانان میدان نمی‌دهد
  • ضرورت حفظ ذخایر ژنتیک با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین
  • رشد ۸درصدی مصرف سوخت در ادیبهشت
  • آخرین وضعیت اکران فیلم پربازیگر “ناخواسته”
  • جهانگیری: وزیر خارجه ترامپ ٤٠ سال از زمان عقب است
  • بهاره رهنما سفیر شد
  • ترامپ به پروتکل‌های امنیتی درباره تلفن همراه بی توجه است
  • طرح تفحص از مذاکرات پنهانی دولت با مدیر تلگرام در مجلس کلید خورد