تصمیم گیری درباره فرونشست زمین در تهران

    کد خبر :158661

مدیرکل سازمان حفاظت محیط زیست استان تهران تصمیمات اتخاذشده برای جلوگیری از فرونشست زمین در این استان را اعلام کرد.
زمین در تهران روزانه یک میلیمتر فرونشست می‌کند، از همین رو سالانه 36 سانتیمتر فرونشست زمین در تهران را شاهد هستیم. این فرونشست دلایل متعدد طبیعی و انسانی دارد و اقدامات دستگاه‌های متعددی از جمله وزارت نیرو و سازمان مدیریت بحران کشور و سازمان حفاظت محیط‌زیست در جلوگیری از این فرونشست موثر هستند.

کیومرث کلانتری (مدیرکل سازمان حفاظت محیط زیست استان تهران) در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا درباره راهکار سازمان حفاظت محیط‌زیست برای جلوگیری از نشست زمین در تهران گفت: این مسئله ناشی از یک سری عوامل انسان‌ساخت و طبیعی است.

او ادامه داد: تغییرات آب و هوایی و کاهش نزولات آسمانی همچنین تبدیل شدن بارندگی‌ها از جامد به مایع و ایجاد سیلاب از یک سو و بحث حفر چاه‌ها و بهره‌برداری از آب‌های زیرزمینی از سوی دیگر از مهمترین عوامل تاثیرگذار در نشست زمین است.

مدیرکل سازمان حفاظت محیط زیست استان تهران گفت: برای جلوگیری از نشست زمین نیز باید اقداماتی از جمله مسدود شدن چاه‌های غیرمجاز و جلوگیری از حفر چاه‌های جدید و همچنین جلوگیری از خالی‌کردن سفره‌های زیرزمینی انجام شود.

وی ادامه داد: همچنین باید کار آبخیزداری و آبخوان‌داری انجام شود تا بتوانیم آب مازاد یا سیلاب‌ها را به آن تزریق کنیم تا حفره‌های سطح زیرزمین پر شود و بتوانیم فرونشست زمین را کنترل کنیم.

کلانتری با تاکید براینکه برای جلوگیری از فرونشست زمین باید سفره‌های آب زیرزمینی غنی شوند، خاطرنشان کرد: در حال حاضر چنین عزمی در مدیریت بحران و وزارت نیرو شکل گرفته و سازمان حفاظت محیط زیست نیز ناظر برعملکرد این سازمان‌ها خواهد بود.

منبع:ایلنا

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید